🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 963
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
Хареса ми епизода. Може би след смъртта на Ина,това беше най-добрия епизод.

# 466
Промо за вторник:
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-otkrad … tornik-2019-05-09

И на мен днес ми хареса епизодът, беше няколко идеи по-раздвижен и по-добър от останалите епизоди до момента, с малки изключения. Беше си ясно, че Тасев няма да убие Фотев. Ама аз пак не разбрах - Фотев умря ли сега или ще живее не знам си кой живот? Grinning

# 467
Ще живее. 😃

# 468
Яни, не е умрял, парализираха го там за малко, сега ще го съживят официално и ще го пратят в затвора.

Много ми беше мъчно за Тасев днес, защото си мислех как си изгуби детето в миналия сезон, любимата в тоя.

# 469
На мен ми бе скучен и муден. Как трима човека, от тях двама млади и здрави мъже, оставиха един очевидно сакат да ги заплашва с пистолет, много слабо. Откъде Врабчев знаеше, че ще дойдат хора на Фотев? А,че Фотев е далеч по-умен и изтънчен откъм отмъщението и гадостите си, второ мнение няма.

Аййде, още някой ще пострада по време на сватбата на Галя и Петър.

# 470
И на мен ми хареса серията.Имаше напрежение, екшън.Бинев е страхотен,и визуално ми харесва.Само се надявам най-накрая да се гътне,стига ни мъчи и нас.Simple Smile Фотев, де.
В.Пенев направо се притеснявам за него как се задъхва на всяко изречение.Горкият,как го принудиха за "Под прикритие" да напълнее и сега няма сваляне сигурно.
Ралица се чудя как съм я харесвала като актриса.Толкова е груба,така насечено и троснато говори без значение дали го изисква случая.
Марта е страхотна актриса, всичко пресъздава дори само с мимики.А на Кашева не й се получи.
Един път Кая да ми хареса с репликата "Къде да я видя тази любов в тази болница?"Точно в десятката,най-екзистенциалният въпрос на този сезон!

# 471
Добър въпрос. Grinning Щом и героите се питат това, значи не е добре положението. Grinning

# 472
Майче, нали го гледаха през камерите, видяха като се обади на хората си и им каза да идват.

Стела, на мен Ралица ми е кошмар от ден първи, защото при нея емоциите винаги се изразяват по един и същи начин, все едно дали положителни или е ядосана и вечно говори малко все едно е речетатив.

# 473
  • София
Този епизод много ми хареса.
Имаше от всичко.

# 474
Много се извинявам за какъв подпис ставаше въпрос, че не разбрах?

# 475
И какъв е смисълът на целия този цирк, като половината болница видя "мъртвия" Фотев? Направо е смешно такъв умник като него да си мисли, че ще обере парите, ще си купи болницата и всичко ще му се размине, защото официално е мъртъв. На латино сапунка отива работата.
  и как седяха в стаята и гледаха сякаш сапунка на ТВ -то  Simple Smile

# 476
Много се извинявам за какъв подпис ставаше въпрос, че не разбрах?
Електронния подпис, с който се правят паричните преводи на болницата.

# 477
Толкова се нервирах, че обърках темите 😂

Да питам пак - къде остана медицинския сериал ,този е мафиотски и не е мой 👎

# 478
Хареса ми и на мен епизодът. Не беше лош, особено сравнено с повечето този сезон.
Ама изобщо не искам Тасев да го събират с тази Мирослава..... супер много ще ме разочароват ако го направят.

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 21:38 от VanillaBarbie

# 479
  • Разпиляна във въображението
На мен ми беше нелеп епизод. Единственото бях доволна от това, че Борис разбра за Ина, и това би му помогнали да продължи напред, и Врабчев. Всички останали ми бяха нелепи. Онзи едва върви, обаче Цонев не успя да го халоса, да бутне пистолета или каквото и да е. Трима здрави мъже срещу сакат. В тази болница няма охрана?

Зорница ще почва да хлътва.

Яд ме е на промото. Галя точно ще започне да мисли трезво и подозирам, че Пешо ще я разубеди и ще вдигнат тъпата сватба. Галя, Галя,  близо три години те разиграва. Много грешки направихте и чувството ти е вярно. Бягай!

И новата ми двойка , Тасев и Мирослава ще ги дават Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт