🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 954
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
Не, не искам да гледам влюбена Зорница.Satisfied Тя има нужда да помисли и да дойде на себе си. Рано й е още за любов и дете. Това е мнението ми от преди да започне новия сезон.
Тя сега не знае, че Деян има общо с бебето.
Той пък, как пъхна тампончето с материал в джоба си?

Мисля, че бебето ще се окаже на Деян и с Поли ще си го отгледат.  И двамата ще бъдат излекувани с любовта си към детето.

Така виждам нещата.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 496
Не, не искам да гледам влюбена Зорница.Satisfied Тя има нужда да помисли и да дойде на себе си.
Като я гледам и тя не кипи от желание да се влюбва или обвързва с когото и да е. Grinning 

Мел, първо го пъхна в някаква пластмасова кутийка/тубичка (нещо от сорта) и после в джоба си, така че няма вероятност да се развали пробата.

# 497
Това е убягнало от зоркият ми поглед. Успокоих се.

# 498
  • Разпиляна във въображението
Ние какво искаме и това, което гледаме не е = на това какво искат и ще ни покажат сценаристите. Би трябвало за толкова сезона поне това да сме научили. Ние гледаме силна връзка - сценаристите направо я премахват от битието на героинята.
Зорница се разтапя малко по малко към Табаков, отделно все пак й е направило впечатление "фалшивата му връзка", колкото и леко да се усмихва поглежда към Поли и Табаков. Ей, на мен ми е все едно Simple Smile

# 499
Аз не мога да си представя Деян и Поли да се съберат и да гледат бебето.
Или да си играят само на съквартиранти-бавачки? Безумно е това.
Как се решаваш от днес за утре да отглеждаш с почти непознат детето му?! Не става така.

# 500
Сигурна съм, че ако Деян реши да припознае детето, няма да му се наложи да го отглежда с чужда жена. Теодора ясно показа, че се опитва да го ангажира със себе си и с бебето. В момента, в който той се определи като баща, тя ще цъфне и ще иска да си му бъде майка Simple Smile Отделно, че не виждам да има някакви чувства между него и Поли.

# 501
  • София
Мислех да спра да коментирам сериала, защото няма никакъв, ама никакъв смисъл. Толкова посредсвено и глупаво стана всичко, че не се сещам и за едно хубаво нещо, което да кажа. Май само, че независимо от идиотския сценарий, играта на Бинев беше класи над другите.

Историята с бебето на Табаков ми е противна. Безумното му поведение и мишкуване, да не го види някой, че взима проби за теста ме потресе. Надявам се няма да е бащата и с отрицателния резултат ще се приключи с тази история.
Поли и Зорница се прехласват как Табаков се е погрижил за новородено - сериозно ли?
Но реално между Поли и Табаков има повече история отколкото между него и Зорница. Освен ако не смятаме, че жалките опити да я вкара в леглото, чрез игричките, които разиграваха с Грънчарова са израз на чувствата му. Каквото и да ми покажат оттук нататък няма да ме впечатлят, нито да ме накарат да харесам историята. За съжаление не вярвам и че Юруков ще ме убеди с играта си, колкото и променен да покажат героя му.

Иначе мисля, че ще видим Фотев още поне веднъж. Ще чакам, защото поне е удоволствие да гледам играта на Бинев.
Очаквам да разбера и какво ще се случи с Галя и Пешко, както и с Тасев. Май е това.

# 502
Аз също не виждам влюбване от страна на Зорница.

Сигурно й е приятно, че Деян я харесва и се опитва по някакъв начин да я впечатли. Но опитите му  определено удря на камък - Зорница иска друго.

Сега покрай бебето може да сполучи, да е по-благосклонна към него. Но когато разбере цялата истина за бебето....... няма да е така спокойна и усмихната(независимо кой е бащата - дали той или друг).

А и Табаков ще се задейства за бебето според мен само и само да не разберат тайната му. Няма да остане неразкрит. Simple Smile

# 503
Сигурна съм, че ако Деян реши да припознае детето, няма да му се наложи да го отглежда с чужда жена. Теодора ясно показа, че се опитва да го ангажира със себе си и с бебето. В момента, в който той се определи като баща, тя ще цъфне и ще иска да си му бъде майка Simple Smile Отделно, че не виждам да има някакви чувства между него и Поли.

И той ще плесне с ръце и ще я прегърне? Жена, която си заряза детето без да е сигурна, че той ще се пречупи?

# 504
И той ще плесне с ръце и ще я прегърне? Жена, която си заряза детето без да е сигурна, че той ще се пречупи?
Нищо такова не съм казвала Simple Smile Просто смятам, че ако Деян признае детето, то рязко ще се сдобие с двама биологични родители и няма да му се наложи той да го гледа. Изобщо не смятам, че Деян има намерение да се събира с Теодора, а тя иска баща за детето и в крайна сметка ще се примири и с това да има такъв поне на хартия.

# 505
И един Фотев от Красена Ангелова Simple Smile

# 506
Pearl, погрешно съм те разбрала. Confused

# 507
И един Фотев от Красена Ангелова Simple Smile
Скрит текст:
Гаден, но готин.

# 508
Очите са магнетични,като гласа му Simple Smile

# 509
Вместо да коментирам епизода, ви нося снимка. Blush