🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 694
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Хаха, Руфинка от ДГ и в най-добрия МЕДИЦИНСКИ сериал ли ще се появи?!
Joy Шейтан ще се появи на Баругана и ще омагьоса младоженците. Старо поверие ще стане реалност "Не се жени за тоз, който две деца ти е направил". Софията, баш със София Област от злото ще се разтресе, чак мостът до болницата ще се люшка.

# 556
Гледат да си свършат работата и да си ходят. Интересно кой ще се навие за следващия сезон.
Ами те една голяма част ги разчистиха вече или сами си тръгнаха, след края на сезона може и още някой да си тръгне и следващия сезон направо могат да стартират отначало, като нов сериал Grinning Залагм на вечното присъствие Жекова, Евгения и Захариеви Joy

# 557
Жалко за скоростта , която набраха /І-V  сезон/ .
Тук вече не спорим Wink и не защитаваме любимците си .
В този сезон аз и любимец/ка/  нямам .

# 558
Хаха, Ели, казваш този нелеп сезон даже успя да ни помири Joy

# 559
Като не може да излекува героите с любов, поне нас да ни помири, явно все някаква полза има. Ние дори няма за какво да се скараме вече. Joy

# 560
https:// С тоя Фотев сериалът взе да прилича на Гейм ъф троунс-накрая той ще оцелее..
Заради такива като Галя на жените им е излязла слава, че все не знаят какво искат..
Цонев не води Катя в тях, защото домът му е декориран по мотиви, взети от 50 нюанса сиво

# 561
  • Ню Йорк
Като не може да излекува героите с любов, поне нас да ни помири, явно все някаква полза има. Ние дори няма за какво да се скараме вече. Joy

Ми то за какво да спори човек, те сценаристите даже не знаят какво пишат, добре че е форума та по някоя спасителна идея да им пусне Wink

# 562
Гледат да си свършат работата и да си ходят. Интересно кой ще се навие за следващия сезон.
Ами те една голяма част ги разчистиха вече или сами си тръгнаха, след края на сезона може и още някой да си тръгне и следващия сезон направо могат да стартират отначало, като нов сериал Grinning Залагм на вечното присъствие Жекова, Евгения и Захариеви Joy
Другото вечно присъствие да го изключим ли(визирам Шопов)? Thinking Grinning

# 563
Шопов няма да има време за снимки от много инфлуенсърстване по социалните мрежи и фен срещи (миналата седмица е бил с приятелката си на фен среща в Пловдив).

# 564
А приятелката му е от тези, които са известни с това, че са известни....в случая благодарение на него. Нямам против, ама момичето с нищо не ме впечатлява.

# 565
А приятелката му е от тези, които са известни с това, че са известни....в случая благодарение на него. Нямам против, ама момичето с нищо не ме впечатлява.

И аз така мисля. Момичето изглежда добре, но я бутат навсякъде без никакъв повод - няколко пъти в “На кафе”, когато Наум е бил в “На кафе” - тя ходи с него, ютуб каналът първоначално беше само негов, след няма и седмица вече в заглавието и тя се включи. Само в ОЖ не се е появила още. 🤪

# 566
Ами не е късно още и тук да цъфне.И да е партньорка на кой...на Тасев ,разбира се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 567
Владо К бил пускал клип във вайбър - днес е предпоследния ден на снимките, ще снимат в цирк Балкански и щяло да бъде много интересно. А да видим Joy

# 568
  • Разпиляна във въображението
До момента си беше пълен цирк, защо да не приключат в истински ? Simple Smile

# 569
  • София
Те търсеха днес хора за снимки в бар за финалните сцени.

Общи условия

Активация на акаунт