🎬ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💞 тема 84

• 26 670
  • 723
  •   1
Отговори
# 705
Снимка от Красена Ангелова. Описанието ми привлече вниманието.

# 706
  • София
Тасев отново ми хареса. Определено този сезон принадлежи на Тасев. Жив да не бях.  Joy
Двамата с Мирослава ми харесват. Дано се съберат.

# 707
Тасев отново ми хареса. Определено този сезон принадлежи на Тасев. Жив да не бях.  Joy
Двамата с Мирослава ми харесват. Дано се съберат.
 +100

Между другото, как смятате ,кой ще пострада и в каква степен на сватбата , ( дано не е терминално 🙏) Аз съм склонна да повярвам на медиума

# 708
  • София
ще пострада самата сватба, защото няма да има такава Wink
да видим кой кого ще остави.

# 709
Не очаквам да има физически пострадали. Някой ше бъде наранен го тълкувам като душевна рана. Пешо в промото даде заявка да направи някоя мизерия.

# 710
Така го разбирам и аз - "Някой ще бъде наранен" не ми звучи като за физическо нараняване.

# 711
  • София
Обаче явно сценаристите четат оплакванията на зрителите, но силиците им стигат само до реплика за кърпата на Табаков.
И аз мисля, че няма да има физически наранен на сватбата. Сърцето на Галя, ще е това, което ше бъде съкрушено от Петър.

# 712
  • Разпиляна във въображението
Ама как се съмнявахте в Мирослава и Тасев в началото Simple Smile

Само Галя ми остана да намери спокойствието и да пускат финалните. То се е видяло, че Марио няма да го чуя.

# 713
Стига им толкова смърт. И аз смятам, че сърце ще бъде наранено.

# 714
Само ,че много уплашена ми изглеждаше врачката ,не е ясно какво е видението и. А винаги има възможност някой да е наранен ,ако е несподелено влюбен в друг ,това не е кой знае колко драматично , случва се .

# 715
  • София
Така го разбирам и аз - "Някой ще бъде наранен" не ми звучи като за физическо нараняване.
Само че  гледачката бая се стресна като хвана ръката на Стилянова! Не че душевната травма не може да бъде тежка, ама...така го изигра актрисата!
Иначе и аз си помислих първосигнално, че наранената ще е Поли!

araselia, писали сме едновременно!

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 23:21 от placebo7

# 716
Мина кратко промо - Поли върви покрай болницата и плаче.

# 717
  • София
Викате като нищо сценаристите магат да ликвидират и Петре 😂😂😂

# 718
Роси, кой ще прави бебета? Scream

# 719
  • София
Доне, Табаков ще наследи Петър. Изглежда и на него добре му се получава. И после - без ангажименти Wink

Общи условия

Активация на акаунт