Лятна жега или бурен дъжд, НОЕМВРИ ще си дойде изведнъж

• 14 634
  • 276
  •   2
Отговори
# 180
В духа на sheherazada, ето и моето предложение:

"Лятото горещо е във разгара, ноемврийче вече в коремчето на мама се протяга!!!"

# 181
Здравейте, да се представя. На 35 год. съм, втора бременност, терминът ми е на 25 ноември, чакаме момче според ехографа. Имаме момиченце на 8 год. Имах проблеми с бременността - два пъти лежах за задържане. Съчувствам на karil и benighted, които също лежаха - зная какво е. Сега съм в болнични и имам много време - отдавна ви чета.
Лека бременност ви желая и да се пазите.

# 182
Добре дошла сред нас, lina d! smile3525 Пожелавам ти вси4ко да ти е наред занапред и да не ти се налага да влизаш отново в болница, а да се насладиш на оставащите месеци преди бебо да се появи на бял свят! newsm10

# 183
   Здравей Лина, Добре дошла в нашта банда - на най-готините ноемврийски мамета в света!!!
       ...и в моята В група - на 35 годишните \аз ще ги навърша през август\

# 184
здравеите мамчета!Имам едно горещо запитване: Някои ходил ли е на морфология при д-р Врагалева? newsm78 само за нея има свободен час тази седмица а аз нямам право да чакам понеже съм в 22-ра седмичка
и добре дошла на новото мамче Лина bouquetох и как щях да забравя вчера бях при доки и тя ми каза, че главичката на бебо одговаряла на по малка седмица т.е аз с1м 21-22-ра а тя била с размери на 20-та Sad,но да не съм се притеснявала понеже бебо бил седалищен може би не се измервала правилно Cryсега ми е тъжно -как да не се притеснявам-азз и за това си записах час при тази маи никому неизвсна д-р Врагалева за морфология

Последна редакция: вт, 11 юли 2006, 20:53 от klukarkata

# 185
  • София - Дианабад
Дари М, честита годишнина! Да се радвате на много любов, разбирателство и сладки бебчета!

И аз съм млада булка, от 25 юни съм госпожа Стоилова. Сватбата мина чудесно, но много кратко ми се видя... сега разбирам защо братята роми правят цяла седмица сватба.Ходихме на медена седмица до морето, уцелихме жегата точно преди проливните дъждове. На Поморие ми хареса страшно много, харесах го и заради плиткия плаж, на бебо ще му е добре там - има да се разхожда.
Ние вчера ходихме на ЖК, не ме гледаха на видеозона, а ме измерват по тумбака. Казаха ми да отида на фетална ехокардиография, за да се видело сърчицето на бебо. Никъде обаче не видях друга мама да е ходила на такова, ами на фетална морфология. Някакъв съвет от вас?
Между другото се обадих на училището към ІАГ "Св.София" , на 4 август съм на лекция за бъдещи мами, а пък на 10-ти сме на триизмерен ултразвуков преглед. Казаха, че е безплатно. Ако някоя друга от вас се запише, може тъкмо да се видим.
Засега ПРИЯТНА ВЕЧЕР НА МАМИ, ТАТКОВЦИ И БЕБЧЕТА!

# 186
  • Sofia
Честита годишнина,Дари М!Пожелавам ти много щастие и любов в семейството  loveuuu Two Hearts
Лина,добре дошла при нас.От тук нататьк спокойна и безпроблемна бременност.
Фьстьчка,честита мома!Да е жива и здрава.

# 187
                                        теми   теми   теми

"НОЕМВРИЙСКИТЕ бебоци, като зайчета с подскоци-към ноември приближават и в коремчетата шават""
  "През ада ще минем накрая..НОЕМВРИ..ще стигнем във рая"\много е езотерично..не е подходящо #Crazy
     "През НОЕМВРИ - Скорпион -туй много значи...смело скорпионски бебо крачи!!!" Joy
   "НОЕМВРИЙСКИ мами - скорпионски диви! Бебовците - приказно красиви!!!"\егати..\ Sick
                                            теми

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 08:03 от karil

# 188
Karil, честно казано И-езотеричното ти предложение ми хареса най-много.. Simple Smile може би е по-подходящо за тема през месец Октомври.. тогава всички ще сме натежали, наедряли и прочие екстри, почти като в преизподнята.
Добре дошла на Лина! Явно ти вече ни познаваш (щом четеш отдавна), сега остава и ние да те опознаем. С пожелания прз следващите месеци да има само посещения на здравни заведения за ДОболнична помощ... Simple Smile
Klukarkata, не се шашкай толкова че бебо изостава в размерите, и за избора на д-р Врагалева. Нещата се случват както трябва да се случат, може би това е твоята лекарка за фетална... Тъкмо ще пишеш отзиви, може да е млада, нахъсана и да идва от специализация в чужбина, с финансовата подкрепа на някой евро-фонд да са купили ехографа... леле, днес съм била особено фантастична. Сигурно щото вчера си подадох ДДС-то и сега си викам "живота е прекрасен".

# 189
     Поправих и-то, сигурно мисълта за ада ми действа изотерично-истерично!!, когато ще станем като слоници с по 15 кг отгоре... smile3534

# 190
    Добро ви утро на всички!  Hug
    Вени, предаването на ДДС-то е много важен момент  Joy
    Клюкарката, що не каза по-рано, че искаш да ходиш на фетална? При Марков обикновено има достатъчно часове, защото преглежда в 2 МЦ! Ето ти телефонче, ако не си звънкала - да се обадиш / ВЕДНАГА /: 9547340 / 9534136! Предполагам че ще ти намерят някой час, а и да остане за другата седмица не е фатално! Марков предпочита да извършва прегледите между 21-23 г.с.! Ако искаш 3Д искай час за МЦ Фемина, ако не - в МЦ Димитров! Доктора е специализирал 2 г. в чужбина, много е готин, ама тя Карил вече го писа това  Mr. Green!
    За феталната ехокардиография - д-р Томова е доктора за това! Тя е ехокардиографист! Разбира се гледа и другите органи, но е специализирала ехокардиография на бебешки сърца!
    Марийче, ти като разбра че са приели децата на първо класиране в немската и ти дойде музата, а  Wink! Не забравяй, че в тази темичка има не само скорпита, но и стрелчета  Peace!
    Лина, добре дошла! Аз ти видях лентичката в една друга тема и се чудех, кога ще ни пишеш и дали си ни видяла темичката  Mr. Green!
    Стига толкова, че пак прекалих!   bouquet

# 191
Добро утро, ноемврийски мами! 4470
Едва отворила о4и и сядам пред компютъра  typeuu, даже закуската оставих на заден план  kaffeetrmker_2  food002. Жегата отново запо4на да настъпва и сутрин трудно се спи до късно. Между другото вчера се оплаквах от неудобните пози при спане, но тази нощ открих решение. smile3521 Стана ми трудно да спя на една страна и затова, лягайки на една от двете страни, си подлагам много ниска възглавница под корем4ето  smile3524, като по този на4ин не е "във въздуха", а и бебо спи на мекичко... newsm32...Надявам се моето "откритие" да ви е от полза...

Спорен и прохладен ден, мили ноемврийски мами!!! smile3525

# 192
Добро утро и добре дошла на  Лина  ! Весело изкарване на мътещия период !  bouquet

Аз да се оплача - Марена пак кашля и пак е в къщи.... smile3514  Не е проблем това, че е в къщи, тя е готино детенце, но тази хрема и кашлица......не мога да разбера какво става - цяла година не е боледувала, зимата в най-големите студове беше о'к, даже сладолед си похапвахме и сега ..... вече толкова време не може да се оправи.

# 193
Добро утро и от мен! Днес сме на фетална морфология при Томова и много се вълнувам. Ами ако каже нещо, което не бих искала да чуя?! Много се надявам да види и пола.
Лек ден ви желая  babydust7

# 194
  • София, Дианабад
Добро утро  Grinning
Благодаря ви за милите пожелания, нека и вие да сте много щастливи с бъдещите татковци!
Добре дошла, Лина и дано оттук до края само хубави новинки да има около теб.
Честито ти момиченце, Фъстъчка!
goris   аз ще ходя другата седмица на фетална ехокардиография в Св. София при д-р Велковски.
А днес бях само на морфология и гледаха подробно другите органи! И сърчицето разгледаха, но казаха, че не било достатъчно  Grinning
Бебето е добре, отговаря на 21 - 22 седмица, като и трябва да е,  Grinning Grinning, щъркела остава със син цвят и пръстчета, очички, бъбреци, ребра, гръбначе - всичко е наред!
Плацентата, обаче била на предна стена?! Това го казват за пореден път - как пък 1 път не се извъртя?! Започвам малко да се тревожа, макар че не знам дали трябва, а и докторите не се притесняват от факта? 
Успешен и усмихнат ден на всички от мен Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт