С какво ви дразнят свекървите – 109

• 23 686
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
  • при късмета
На всички деца от класа носят чантите, та не знам какво те учудва. Даже и на по-големите. Вижда се колко си в час с деца, ама иначе пък инстанция, като винаги

# 391
Ало ,решихте да ми натресете синовете ли пък сега?Не ща ги, ще си взема оръжие, разрешена самоотбрана, и няма да ги допусна да живеят тук докато мърдам с клепки дори.После да правят квот си решат.Много заблуди витаят тук.

# 392
Ама много ще е интересна една виртуална среща след години и едно споделяне, дали пък точно така са се случили нещицата от живота...  Grinning  Гледам да не съм категорична аз, че като кажа "Това няма да го търпя!", идва ми до главата. "Това ще е така" - става онака. Животът много обича да се хили на категоричните изхвърляници.
П.П Още няма престрашила се снаха, разбирам. Grin

# 393
  • София
На всички деца от класа носят чантите, та не знам какво те учудва. Даже и на по-големите. Вижда се колко си в час с деца, ама иначе пък инстанция, като винаги

Не се изнизвай по тъча- почна ли работа, или вървиш подир дупето на началника? Joy

# 394
  • София
Стига бе, защо свекървите да си прибират синовете след развод? Пергишин на 20+, 30+ или 40+ да не е малолетен, малоумен или и двете, че да го прибира някой?
"Дъртия пергишин" на 30+ си се прибра при мами и тя си го дондурка. Май прави опити да се натресе на новата, да го обгрижва тя.

# 395
Като е патка мами, хала да ѝ е, да си го дундурка.

# 396
А,аз нямам против,ако синковеца реши да си додИ при мама..
Обаче ще имам условия ,които не знам дали ще му се понравят..
1.Плащане на всички сметки,не на половина,а всичко.Все пак,наем няма да плаща,така ,че..
2.Никакви гости,камо ли партита и купони.Спокойствието ми е свещено,а домът - неприкосновена територия.
3.Или сам си обгрижва дрехите и стаята,или с общи пари наемаме домашна помощница.

И всичко това,защото,колкото и да  си обичам гарджето,стане ли гарван,няма работа в гнездото на мама.Ако много държи,ами това са условията.Ако му изнася.

п.п.Ама тва в случай,че всичко му е наред де...Работа,здраве..Сега,ако е в труден период,мама винаги ще удари едно рамо,инак за кво съм "мама"?Simple Smile.

# 397
Спокойствието ми е свещено
Точно защото един мъж на 30 и една жена на 50-60 имат коренно различен начин на живот, свещеното спокойствие най-вероятно ще се взриви от съжителството им. Изключвам екстремните ситуации, които налагат помощ.

Освен това, майката, макар и несъзнателно, третира децата си като деца. А това е пагубно за един мъж.

# 398
  • София

Освен това, майката, макар и несъзнателно, третира децата си като деца. А това е пагубно за един мъж.

Това е пагубно и за мамина Богданка, така че хайде да спрем с двойния аршин.
Всъщност, ако направим една анкетка, дали няма прибралите се при мама след развод да бъдат много към малко в полза на жените?

# 399
От моя страна няма двоен аршин. Никога не съм отричала, че подобно съжителство е пагубно и за мамина Богданка. Макар че правя разлика между мъж-свободен електрон и жена с две деца в детскоградинска възраст, която не може да си позволи да плаща наем.

# 400
  • София
Е, и доста мъже след брака продължават да живеят при мама...

# 401
  • Варна
Моделът на бащата е основен, за даден син . Интересно свекитата ли са виновни за мъже -естети и ценители на женската красота? Майките им са доста консервативни. Четейки подобни теми, съжалих невръстното си детенце. Какви битки, интриги и превъзпитателни опити го чакат. На фона на слънчева , плажна разходка,  лични терзания ме отнесоха. Поръчах на мъжа си да  твори момичета , иначе ме чакат антидепресанти   от неудовлетворени снахи...  JoySunglasses

Последна редакция: чт, 09 май 2019, 22:27 от Viviana91

# 402
  • София
Права си, че момчетата от бащите си гледат, дори и майките им да се занимават повече с тях в ежедневието.
Момчетата попиват походка, маниери, изрази на бащите си, отношение към жените.
Само че, как да го обясниш на снаха, която е избрала да се бори с майката, защото е много по- лесно.
Със свекъра няма шанс- ще я отсвири като малка гара, докато свеки е жена, ще поддаде по женски. Ще почне да се обяснява, да опровергава или да доказва......абе, женска ни работа, нищо че тука хард феминистките с пяна на уста твърдят, че между двата пола нямало разлика. Mr. Green

# 403
Това е най-хипотетичната тема във форума. Само аз съм по темата. Свеки тръгна ама систъра се върна JoyМоже да ми чиститите предстоящите няколко дни момински живот.

# 404
Злодеида, какво стана с приятелката ти? Добре ли е?

Общи условия

Активация на акаунт