Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 495
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Доволна съм от Елфрагранс. Комуникацията е добра, парфюм -оригинален. Бих пазарувала пак.

Да, забравих и аз да спомена, че са много любезни, супер отношение. Simple Smile))

Chocolat_, ти какво си поръча? Simple Smile)

# 406
Quatre En Rouge Boucheron Smile Предния ден обаче заради наводненията тук не можах да влезна в някои обекти с Дъглас да подуша и го взех насляпо. Грешка. Но пък малко преди да го прибера от Спиди вече го бях тествала , та аромата си  е съвсем наред и много добра цена за тия 50 мл. За съжаление не е моето нещо.

# 407
Здравейте, за първи път пиша в темата. Със сигурност е милион пъри обсъждано, но дали парфюмите от Нотино.бг са ок?
Винаги взимах от douglas, но тази цена е повече от отлична:
https://www.notino.bg/versace/eros-toaletna-voda-za-mzhe/

# 408
  • Варна
Аз лично не съм пазарувала от Нотино, но доколкото разбирам, повечето пишещи тук, са доволни от качеството.

# 409
  • София
Здравейте, за първи път пиша в темата. Със сигурност е милион пъри обсъждано, но дали парфюмите от Нотино.бг са ок?
Винаги взимах от douglas, но тази цена е повече от отлична:
https://www.notino.bg/versace/eros-toaletna-voda-za-mzhe/
Aleind.15643 - винаги съм бил доволен от Notino - без грешка са. Цените им често вече са измежду най-високите.
Въпросното Версаче Ерос го има и по-изгодно от други места, като да кажем - http://www.elfragrance.bg/versace-eros-eau-de-toilette-spray-100 … myje-p-11059.html

# 410
  • In transit
Здравейте,
Поръчах си тестер на Acqua di Giò женския от Парфимо. Досега съм поръчвала много неща и не съм имала съмнения в качеството. Обаче сега имам усещането, че този парфюм е фалшив... Последно го тествах в няколко магазина в Италия преди две седмици и това, което получих няма нищо общо според мен. Едва след около час остана много лек  спомен от познатия ми аромат на китката, но първоначално ми биеше доста на зеления чай на Е.Арден.
Четох сега из форума, че май бил спрян...това ми казаха и във фрийшопа на Морска гара. Има ли начин да проверя дали е оригинален? Както на снимката за Тиери Мюглер, която беше постната преди 3 страници. Според кода, на кутията и шишето е произведен 07.2018г. Благодаря предварително!

Да си допълня питането. Някой връщал ли е парфюм към Парфимо? Ако да, какво сте писали като причина за рекламацията и за колко време възстановяват парите?

Скрит текст:
Ако мога да се доверя на този клип, опаковката на моя парфюм е като на фалшивия. Няма баркод отзад; липсва срока, с който се указва колко месеца след отварянето може да се ползва; Кутията се отваря отзад, не отпред; вътре има цял ферман изписан. https://www.youtube.com/watch?v=NzWd7Pacrzc

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 20:30 от Mikkey

# 411
  • До сърцето...
Да си допълня питането. Някой връщал ли е парфюм към Парфимо? Ако да, какво сте писали като причина за рекламацията и за колко време възстановяват парите?

Парфимо не приемат обратно отворен и пробван парфюм.
Някой сподели напред в темата, че е казал, че не е отварян (тестер е, няма целофан) и са му приели рекламацията.

# 412
Аз съм връщала тестер, но той беше дори без кутия, само бутилка пристигна. Приеха ми го без проблем.
Преди приемаха отворени и пробвани парфюми, но после си промениха общите условия и край. Третират го като хигиенен продукт, а те не подлежат на връщане по закона. Въобще не са прави и ще дойде момент, в който ще го разберат по трудния начин.

# 413
  • София
Mikkey, благодаря за споделеното клипче! Обичам точно такива сравнения на оригинал с менте, изпипани във всеки детайл.
Моят съвет е, тъй като въпросният сайт не приема рекламация на отворен парфюм, сложете тук няколко снимки на това, което са изпратили и по-точно на детайлите, които са същите като fake от клипчето. Нека повече хора видят какво е изпратено, те четат в темата, а и имат кой да им подскаже, така че се надявам, че ще проявят разум и ще приемат рекламацията, а междувременно може да споделите за развоя на този случай в темата.

# 414
  • Sofia
В отговор на питанията за brasty.bg мога да споделя,  че имам успешна покупка от тях. Парфюмите идват от Чехия , препращат от Пловдив по спиди. Моят дойде за 5 работни дни, добре опакован и с подарък мостра. Всички детайли по кутия, бутилка и аромат съвпадат с тези от Сефора.

# 415
Аз получих поредни поръчки от елинор и elfragrace ,Кристал ноар за приятелка и Блек опиум за мен,всичко беше бързо и точно.Днес чакам Черната Пантера от doce.bg първа поръчка ми е от там ,но предполагам всичко ще е ок.Поръчах парфюма абселютно на сляпо,знам че точно този парфюм изобщо не е за сляпа покупка,но четейки из парфюмните теми,описанието което дават няколко дами ме накара да го искам много😀

# 416
  • Варна
Прегледах темата набързо, гледам че кодове за отстъпки не се коментират, но някой може ли да ми помогне с код за Нотино?
За протокола - много поръчвах от parfumi-shop.bg, сега предимно от нотино.

# 417
  • София
Отдавна няма кодове за отстъпка. Понякога има за дадена група продукти и кода го пише в сайта.

# 418
  • София
Бих искала да споделя, че съм приятно изненадана от обслужването от parfumi-shop.net. Във вторник поръчах две мостри. Пристигнаха много бързо, още на другия ден. Когато отворих кашончето обаче, вътре имаше чужда поръчка Smile Обадих се да ги уведомя за грешката, бяха много любезни и отзивчиви и ми се извиниха сто пъти. На следващият ден си получих обратно мострите. Бързи и разбрани хора Simple Smile
А от парфимо още си чакам тестера...

# 419
  • Варна
В края на май намерих някакъв за 5 % в нета, написах го и го хвана. Отказах се обаче да поръчам и сега не мога се сетя. А обявих цената на приятелка с 5% по-ниска.

Общи условия

Активация на акаунт