Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 406
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • при морето
Да си жива и здрава, взех  Yum Flowers Hibiscus

Значи всичко е точно?Имам пред вид с цената ,и с парфюма?

# 601
Ако визирате мен,че съм казала,че Б.Зон и Дъглас продават ментета,върнете се и прочетете поста ми отново.Казах,че според мен,някои тестери в магазина,продавачките ги подменят.А не,че продават ментета.Лично аз на ментак от споменатата верига не съм попадала при покупка.Все пак не може герленския сантал роял да стои на ръката ми два часа.Моят е купен от Escentual и издържа над 12часа.Е какво друго да мисля,освен,  че е фейк.Спирам до тук.Всеки си преценя сам.

# 602
Не, не визират теб. Редовно някой пише че е купил менте от голяма парфюмерия.

# 603
  • София
Току-що по повод на една публикация в Майките на София една дама заяви, че освен в Нотино в други сайтове не се предлагат оригинални продукти. Убеждава ме, че моите са скъпи ментаци, хаха. Не се разбрахме и решихме да не си губим времето взаимно😁. Малко се е заблудила милата.

# 604
  • Sofia
За глупака и нивото сигурно я знаеш приказката.... Grinning
Свиркай си и си се пръскай с ментаците...Joy

# 605
Току-що по повод на една публикация в Майките на София една дама заяви, че освен в Нотино в други сайтове не се предлагат оригинални продукти. Убеждава ме, че моите са скъпи ментаци, хаха. Не се разбрахме и решихме да не си губим времето взаимно😁. Малко се е заблудила милата.
хехе, нека, тъкмо за нас остава повече:)

# 606
  • София
нали 😂. Вика ми твоите са ментаци, ама ти не си разбрала. Дай повечко пари, ама да знаеш, че е истинско.

# 607
нали 😂. Вика ми твоите са ментаци, ама ти не си разбрала. Дай повечко пари, ама да знаеш, че е истинско.
Ха, ха, давай повечко пари, да имаш спокойствие. То с пари се купува. Но тогава нещо друго може да изникне, дето с пари не се оправя и какво правим?
И за да не е спам - има толкова много мнения за изпитани сайтове, няма как всички да сме заблудени или тролове. Но нсеки решава сам.

# 608
Blush

Последна редакция: чт, 04 юли 2019, 01:13 от Dorry88

# 609
Поръчах и аз,сега гледам линка не работи, явно е изтрит.

# 610
Статусът на поръчката ми е "изпратена". Ще пиша като дойде.
Може да са изчерпани наличните бройки.

# 611
  • София
Да си жива и здрава, взех  Yum Flowers Hibiscus

Значи всичко е точно?Имам пред вид с цената ,и с парфюма?
Ще пиша като дойде, имам два вкъщи - един от Дъглас и един от Елинор.

# 612
Някой купувал ли е Картие Карат БО от тук,че е на най добрата цена,която намерих.
http://www.elfragrance.bg/cartier-carat-eau-de-parfum-spray-100m … jeni-p-16342.html
Наред ли е аромата и има ли капачка?

# 613
Да, аз.
Много съм доволна, наред е аромата.
Не знам да има капачка и редовния вариант, той си има по принцип подвижна халка около гърлото. Много секси елегантен флакон.

# 614
  • София
Прекрасен е Карат Sparkling Heart , моят е от parfum-bg.com . Има подвижна халка, както Базила вече е писала. Цената е наистина супер.

Общи условия

Активация на акаунт