Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 421
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Някой знае ли дали предстоящата отстъпка на дъглас важи за клубни карти само? Като кликна в сайта не зарежда нищо.

# 586
Аз не бих рискувала с намаления от Дъглъс, притеснявам се че точно така си пробутват ментетата.
За един парфюм какво писане и мислене му удари, представям си ако трябва да решиш нещо важно какво се случва....

# 587
  • Sofia
mimi8484, това пише -

# 588
Здравейте, мисля да поръчам този парфюм https://www.parfimo.bg/lalique-le-parfum-eau-de-parfum-za-jeni-100-ml-tester/. Поръчали ли сте тестери от сайта и съответно доволни ли сте?

# 589
Аз съм поръчвала тестери от Парфимо, дори и на този парфюм поръчах тестер за моя близка. И двете сме доволни.

# 590
  • Sofia
Да, на мен повечето са ми оттам. Simple Smile

# 591
Благодаря, поръчвам значи Simple Smile

# 592
  • София
Доста добра оферта
https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … eni-75-ml-tester/

Чак се замислям да се презапася:)

# 593
Да си жива и здрава, взех  Yum Flowers Hibiscus

# 594
Да си жива и здрава, взех  Yum Flowers Hibiscus
И аз. Любим парфюм. Благодаря!

# 595
# 596
Аркадия,моля те сподели,като го получиш,дали е подходящ за младеж.

А аромата на Ван Клийф как е като трайност ,шлейфов ли е,че ми писна от "водички"?

# 597
  • Пловдив
Не е шлейфов, но в никакъв случай не е свежа водичка. Да го кажем така- гъст сироп. Стои близо до притежателя и в това време почти за минути се изпарява, но в дъждовно време през пролетта и есента е голяма наслада. Един от любимите ми от серията е, след Moonlight Patchouli. Развива се и се усеща няколко часа.

# 598
И аз поръчах подаръчния комплект Boss Bottled, да видим какво ще пристигне, при тази цена предполагам е залежала стока.

# 599
Аз няма да мога да дам мнение, цената ме изкуши и го поръчах за подарък - в началото на август е поводът, мъж на средна възраст, дано не се изложа нещо... Simple Smile
Ще разчитаме на Valeri Cirilov за мнение Wink

Общи условия

Активация на акаунт