Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 547
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • До сърцето...
И моите последни поръчки са все оттам (elfragance). Carat Cartier също, нямам забележки, поливам си се доволно. Напиши после отзиви в парфюмната тема, ако имаш желание

Ще, ще...

# 331
Обичам го този форум, ей!
effe, чудесна идея, благодаря!
Хич и не ми е минавало през ума да си взема шишенца и да отливам, които могат де, че те не всичките май могат да се отварят флаконите. Или могат, но аз и в това съм неука. Споделете, ако може.Innocent

Радвам се, че помогнах Simple Smile. Най-лесно е с пръскане, но понякога хвърчи на всички посоки, а и сигурно изветрява, така мисля. Аз си ги правя със спринцовка и малко парченце тънък маркуч, моя е от система, взех го заедно със спринцовките от аптека. Сваляш пръскалото от парфюма, нанизваш 2-3 милиметра от маркуча, другата част е върху спринцовката и натискаш. Спринцовката трябва да е плътно опряна до пластмасовото нещо от парфюма (не знам как се казва). Ако го обясних неразбираемо, ще се опитам пак, или когато правя отливка, ще направя снимка Simple Smile.
Аз се родих с тези шишенца
Скрит текст:
няма пръскане,разпръскване, спринцовки... Поръчвам от алиекспрес за по 1-2 долара.
Не ви ли се развалят бързо? Поръчах 4 такива и след 1-2 пълнения не ставаше нищо от тях, не се пълнят или отдолу нещо им се разместваше. Иначе много ги харесах, но втори път не поръчах.

# 332
Здравейте,имам въпрос. Тестерите на Montale в каква кутия идват,бяла или черна, и имат ли код на бутилката,или е само на кутията?Получих тестер в черна кутия  същата,като на парфюма.Сложена е лепенка от тези за цените с надпис тестер.Кутията поизтрадала доста,надраскана,на шишето няма никакви лепенки кодове и тн(не знам дали трябва да има).Аромата е ок,но празен ход предполагам се досещате нямаше.Първосигнално реших,пратили са ми върнат парфюм,парфюм от който някой е пръскал и ползвал,ами много тъпо ми стана.Имам около 10 парфюма за около два месеца от този сайт и проблем не е имало ,нито с тестер,нито с парфюм и сега просто онемях.Утре ще им звънна,но се чудя защо не ги казват тези неща ми се лъжеме  и мотаем.Нали разбират ,че така от редовен клиент ме изпращат директно в графа,вече не техен клиент.Браво на сайтовете който описват и предлагат върнати парфюми,като такива,а не като другите пробутват и ако мине,мине.Ще снимам по-късно ако не забрава,какво получих,да прецените тестер ли е според вас това.

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 21:35 от renji

# 333
  • София
По принцип в бяла картонена, НО, понякога вместо тестер съм получавала продукт без целофан за тестер. Има код на гърба на бутилката в долната част, който често е заличен (декодиран) и на негово място залепят стикер или QR код, за да не си личи.

Здравейте,имам въпрос. Тестерите на Montale в каква кутия идват,бяла или черна, и имат ли код на бутилката,или е само на кутията?

# 334

Не ви ли се развалят бързо? Поръчах 4 такива и след 1-2 пълнения не ставаше нищо от тях, не се пълнят или отдолу нещо им се разместваше. Иначе много ги харесах, но втори път не поръчах.
[/quote]
Развалят се, да. Или започват да пропускат, през дупката откъдето се пълни.

# 335
По принцип в бяла картонена, НО, понякога вместо тестер съм получавала продукт без целофан за тестер. Има код на гърба на бутилката в долната част, който често е заличен (декодиран) и на негово място залепят стикер или QR код, за да не си личи.

Здравейте,имам въпрос. Тестерите на Montale в каква кутия идват,бяла или черна, и имат ли код на бутилката,или е само на кутията?
Благодаря,допълних си предния пост,беше все още последен.Получих в черна кутия ,на шишето няма код,нито нещо да го заличава.

# 336
Снимай всичко от всякъде за да видим Simple Smile

Благодаря,допълних си предния пост,беше все още последен.Получих в черна кутия ,на шишето няма код,нито нещо да го заличава.

# 337
  • София
neli_20, не са ми се разваляли. Само 1 ми течеше и го хвърлих. Аз си има по едно за всеки парфюм в голяма бутилка обаче и едва ли някое съм го пълнила повече от 3 пъти до момента.

# 338
Ето снимки съжелявам за качеството на снимките ,но толкова си мога!😀 В момента нямам къде да го снимам на хубава светлина.Подчертавам,че съм пазарувала от няколко сайта и това беше единствения сайт,от който всичко винаги е било точно,всичко е имало празен ход,кодовете са били ок,срок и тн. и сега греда.Дори утре чакам и друг парфюм от тях.😀

Последна редакция: вт, 28 май 2019, 23:19 от renji

# 339
  • София
Някои модели имат код, други- не. И аз съм получавала монтали в такава кутия от няколко места и със същото означение за тестер и ароматите са си били редовни. Кофти е, че като няма целофан, кутията се драска и прецаква при транспорта. Важното е ароматът да е наред

# 340
Някои модели имат код, други- не. И аз съм получавала монтали в такава кутия от няколко места и със същото означение за тестер и ароматите са си били редовни. Кофти е, че като няма целофан, кутията се драска и прецаква при транспорта. Важното е ароматът да е наред
Аромата е наред,нямам съмнения относно него.Но за мен това,че са си позволили да ми го изпратят без да са ме  предупредили е некоректно.Поръчала съм нов тестер,а не ползван разопакован парфюм.Ясно,че и тестера може да е ползван,не падам от Марс,но нали все пак разчитаме на коректност от страна на търговеца ,ако искам 100%гаранция,поръчам парфюм.Но пък пратен някъде,пръскано никой не знае колко,върнат,изпратен ми на мен,сега и аз ако го върна и какво ли ще получи последния на който няма да му се занимава да връща.Имат 100 възможности да го продадат и да не са на загуба,но ме разочарова,че го правят по най шамаджийския начин.

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 10:28 от renji

# 341
Само да спомена, че получих същия Монтал от Елинор с абсолютно същия външен вид и опаковка, възможно е така да изглеждат тестерите.

# 342
https://www.notino.bg/burberry/her-parfjumna-voda-za-zheni/p-15765962/
Каня се да го поръчам, но голямата отстъпка в цената чак ме плаши - някой дали си го е поръчвал, мнение да изкаже за афтентичност?

# 343
  • До сърцето...
Не спорете, изпускате невероятни предложения по сайтовете, като например това.
Скрит текст:
Точно половин цена от магазините, а и беше лимитка. Това е прелестен, много сложен парфюм, за обичащи пищност и алдехиди. Видях го и в темата за размени, вероятно поръчан насляпо.

https://www.parfumi-shop.net/valentino-noir-absolu-musc-essence.html

Ето и още по-евтин
https://perfume-bg.eu/valentino-noir-absolu-musc-essence-uniseks … -c-162_4958_4959/

Денси, оказа се, че поръчките за парфюма са заваляли след поста ти и парфюма вече го няма Joy

Ще чакам следващо зареждане... Дано с Карата да ме утешат поне Hug

# 344
И в двата сайта ли? Отдолу дадох друг сайт, в който го намерих по-евтин дори.
Аз днес получих моя и съм щастлива, че го дочаках на тази цена.
Видях, че ги няма. Дано скоро дойде отново и да те зарадват. Ако го видя някъде ще ти пиша.
Ах, и Уда от същата колекция е свръшил. Трябваше и него да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт