Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 522
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • До сърцето...
И в двата сайта ли? Отдолу дадох друг сайт, в който го намерих по-евтин дори.
Аз днес получих моя и съм щастлива, че го дочаках на тази цена.
Видях, че ги няма. Дано скоро дойде отново и да те зарадват. Ако го видя някъде ще ти пиша.
Благодаря!
Скрит текст:
Поръчката ми беше от perfume-bg.eu

# 346
https://www.notino.bg/burberry/her-parfjumna-voda-za-zheni/p-15765962/
Каня се да го поръчам, но голямата отстъпка в цената чак ме плаши - някой дали си го е поръчвал, мнение да изкаже за афтентичност?

Струва ми се, че е на много добра цена. В местен магазин , водещ в козметиката е 100 мл 112 €, а самият магазин не е много скъп-пудра Healthy mix на Буржоа, примерно, е 11 €, горе-долу цените движат същите като в България, но в евро. Така че реално парфюмът Her , реално си е 119 лв за Бг......Така мисля.

# 347
Не спорете, изпускате невероятни предложения по сайтовете, като например това.
Скрит текст:
Точно половин цена от магазините, а и беше лимитка. Това е прелестен, много сложен парфюм, за обичащи пищност и алдехиди. Видях го и в темата за размени, вероятно поръчан насляпо.

https://www.parfumi-shop.net/valentino-noir-absolu-musc-essence.html

Ето и още по-евтин
https://perfume-bg.eu/valentino-noir-absolu-musc-essence-uniseks … -c-162_4958_4959/

Денси, оказа се, че поръчките за парфюма са заваляли след поста ти и парфюма вече го няма Joy

Ще чакам следващо зареждане... Дано с Карата да ме утешат поне Hug

Момичета, парфюмът се предлага в темата за размяна, няма такова (лимитирано и крайно недооценено) съкровище!

# 348
Ето и един изгоден комплект на коментираното Бърбъри
http://www.parfum-bg.com/burberry-burberry-her-2018-damski-kompl … bodi-losion-75-ml

# 349
  • Пловдив
И в двата сайта ли? Отдолу дадох друг сайт, в който го намерих по-евтин дори.
Аз днес получих моя и съм щастлива, че го дочаках на тази цена.
Видях, че ги няма. Дано скоро дойде отново и да те зарадват. Ако го видя някъде ще ти пиша.
Ах, и Уда от същата колекция е свръшил. Трябваше и него да си взема.

В "За Човека" го има  и в още един сайт, който също внасят от Чехия, но не съм поръчвала още от тях Brasty.bg

# 350
Момичета, може ли да ми опишете Cartier Carat? Разбрах, че вече няколко дами са си го купили...Не съм го тествала, а може да ми го купят, та се чудя да си го поръчам ли?! Според вас дали ще ми допадне, ще ви напиша кои ми харесват много...Chloe EDP, Twilly Hermes, Kelly Caleche Hermes, Mon Guerlain, L Istant magic, Quatre Bocheron и др. Това са едни от любимите ми

# 351
  • Бургас
Много сме писали за него в парфюмната тема,много красив флорал,микс от пролетни цветя,зюмбюли,момини сълзи,лалета.Ако познаваш Диорисимо на Диор,този прилича много на него за мен,но е далеч по-поносим и носим от него.Съвършен,елегантен с хубав тънък шлейф,много женствен,като почти всичко на Картие.Аз на техен лош парфюм не съм попадала,наскоро си припомних и Целувката на дракона и също го харесвам.Радвам се,че все повече дами си го купуват,аз също го имам и му се радвам много.

# 352
Bright Crystal, благодаря!

# 353
Така ,включвам се по моя казус,тестер или разопакован парфюм съм получила на Montale,на някой може да му е полезно.Отговора на Елинор днес беше ,точно на този Montale тестерите идват в такава кутия.Та,на мен  не ми е логично производотеля да прави бели кутии за едни парфюми и то по висок ценови клас ,а за другите пускат оргинални кутии с лепенки тестер,не намирам логика и това си е😀Изобщо не съм спорила,нито съм искала да го връщам и тн.Просто зададох директен въпрос тестер или разопакован парфюм са ми пратили.Отговора го споделих,малко стреснато реагира момчето ,когато му казах просто ок,и той пак да това е кутията за този тестер,и аз  ами добре,това ме интересуваше😀Явно беше настроен за спор,но го разочаровах.Първо не съм убедена те ли са прави,или аз и затова попитах .Звънах просто защото въпроса за мен е принципен,това което поръчах ли ми пращат,и какво ще ми кажат.Интересуваше ме какво ще отговорят ,ще поразпитам тук там,ако те са прави ок,ако пък са ме излъгали спирам с пазара от там и толко,няма дилема.Ако някое момиче има точно този тестер montale embruns d'essaouira,ще се радвам да каже каква е кутията.

# 354
  • До сърцето...
Така ,включвам се по моя казус,тестер или разопакован парфюм съм получила на Montale,
Скрит текст:
на някой може да му е полезно.Отговора на Елинор днес беше ,точно на този Montale тестерите идват в такава кутия.Та,на мен  не ми е логично производотеля да прави бели кутии за едни парфюми и то по висок ценови клас ,а за другите пускат оргинални кутии с лепенки тестер,не намирам логика и това си е😀Изобщо не съм спорила,нито съм искала да го връщам и тн.Просто зададох директен въпрос тестер или разопакован парфюм са ми пратили.Отговора го споделих,малко стреснато реагира момчето ,когато му казах просто ок,и той пак да това е кутията за този тестер,и аз  ами добре,това ме интересуваше😀Явно беше настроен за спор,но го разочаровах.Първо не съм убедена те ли са прави,или аз и затова попитах .Звънах просто защото въпроса за мен е принципен,това което поръчах ли ми пращат,и какво ще ми кажат.Интересуваше ме какво ще отговорят ,ще поразпитам тук там,ако те са прави ок,ако пък са ме излъгали спирам с пазара от там и толко,няма дилема.Ако някое момиче има точно този тестер montale embruns d'essaouira,ще се радвам да каже каква е кутията.

Всъщност на теб парфюма харесва ли ти?
Ако да - носи го с кеф, ако ли не - върни го и да приключва въпроса. Пазарувайте от реални магазини, наистина.
Защо са тези драми за несъществени неща?

Krasimira Shantova, ами вече е уговорен. Денси е вълшебница Laughing

# 355
  • София
renji - написах в гугъл търсачката montale tester и зададох резлутатите да покаже в картинки - доста са с бели кутии. Дано това помогне.

# 356
Благодаря много! Hug bouquet Надявам си ти да си го уговорила, а ако не ще го намерим, няма начин.

# 357
  • До сърцето...
Благодаря много! Hug bouquet Надявам си ти да си го уговорила, а ако не ще го намерим, няма начин.

Не, не съм аз. Все ще изникне в някой сайт и ще е мой Hug

# 358

Не, не съм аз. Все ще изникне в някой сайт и ще е мой Hug
Съвсем скоро ще е в ръцете ти, Радика, сигурна съм! Спомням си как и аз, заради прочит на вълшебно ревю на Денси, го бленувах, голяма мъка беше, не се успокоих докато не стана мой 😄
За да не е спам постът ми, искам да похваля шоуруума на долче.бг. Взех си тестер (неотварян) на почистващ гел на Ланком за 29 лв - много съм доволна!

# 359
  • Sofia
Аз също забравих да похваля - makeup.bg - поръчката ми беше супер опакована и съм доволна.

От козметиката на долче и аз съм доволна, доста придобивки имам оттам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт