Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 513
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Виждам, че освен парфюми поръчвате и козметика. Добри ли са продуктите? Не са ли с изтекъл срок на годност? Имам оредвид, че при кремовете, примерно, е важно кога са произведени, как са съхранявани и т.н. Виждала съм уж Маркова козметика, която мирише на гранясало.
Та може ли да се разчита, че сайтовете не продават мостри, висяли на Южна витрина в Сицилия, огряна от ясно слънце цяло лято, примерно 😀

# 361
  • В най - голямото село
Извинявайте, за лаишкият въпрос, но къде мога да помириша Montale ? Благодаря.

# 362
Момичета, някой вещ в том форд прайвит бленд да ми помогне да аутентикираме нещо, което получих. Може и на лични.

# 363
Аз също забравих да похваля - makeup.bg - поръчката ми беше супер опакована и съм доволна.

От козметиката на долче и аз съм доволна, доста придобивки имам оттам. Simple Smile
От долче тестера ми си беше живо менте..

# 364
  • София
Аз също забравих да похваля - makeup.bg - поръчката ми беше супер опакована и съм доволна.

От козметиката на долче и аз съм доволна, доста придобивки имам оттам. Simple Smile

тестера на кой аромат??? да не се опарим и ние

# 365

тестера на кой аромат??? да не се опарим и ние
https://dolce.bg/Lolita-Lempicka/lolita-lempicka-le-premier-parf … D0%B0-80-ml-56047

# 366
Привет, откъде да поръчам Dior Sauvage?

# 367
  • Варна
Виждам, че освен парфюми поръчвате и козметика. Добри ли са продуктите? Не са ли с изтекъл срок на годност? Имам оредвид, че при кремовете, примерно, е важно кога са произведени, как са съхранявани и т.н. Виждала съм уж Маркова козметика, която мирише на гранясало.
Та може ли да се разчита, че сайтовете не продават мостри, висяли на Южна витрина в Сицилия, огряна от ясно слънце цяло лято, примерно 😀

Пак прехвърлям въпроса, дано този път някой се престраши да отговори Grinning

# 368
  • Пловдив
ВЕЩИЦА, аз имам няколко поръчки на козметика от parfimo, notino, parfium.bg. Всичко, което съм получила е читаво и в срок. Може и да съм голяма късметлийка, но моят опит е такъв.

# 369
  • Варна
Горгона, благодаря Flowers Hibiscus  Ще се престраша, значи, и после ще споделя и моя опит Simple Smile

# 370
  • До сърцето...
Получих си поръчката от елфраганс.
И тъкмо да се усъмня в автентичността, заради различният цвят на пулверизатора, справка във фрагантика и интернет, показа, че така си е оригинала замислен.
Поне 5 пъти съм го тествала и не съм забелязала тази особеност в магазините.... Заплес му се вика на това...
Скрит текст:

До обобщя - много съм доволна от сайта и хич - от себе си Grinning

# 371
Радика, моят Carat е също от elfragrance.bg. Simple Smile
Нямам никакви съмнения, а подвижната халка толкова да ме кефи.

# 372
Notino или Parfimo ?
Търся dior sauvage

# 373
bloom86, където е по-изгодна цената.

Попаднах на този сайт: https://www.brasty.bg/
Някакви мнения за него?

# 374
  • Бургас
Всичко му е ток на Карат,неустоим парфюм за мен.Bowtie И от Нотино и от Парфимо да поръчаш мисля няма да имаш проблеми.За мен са коректни,както и Елинор,аз имам поръчван Диор от Парфимо,100% оригинал.

Общи условия

Активация на акаунт