Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 478
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря на всички за отговорите! Няма никакви проблеми с парфюма, ароматът си е същият и ще си го ползвам с удоволствие! Heart Eyes

# 436
Здравейте,и аз съм с добър отзив за elfragrance.bg.Поръчах BOUCHERON Quatre En Rouge за майка ми.Тя си го е взела и ми каза,че всичко му е наред.Преди малко и аз пръснах на ръката за тест,аромата като на оригиналния.Доволна! Simple Smile

# 437
Здравейте, дами!Незнайно от къде ми е попаднала мостра на парфюм Chanel Coco Mademoiselle , наскоро го пробвах и страшно ми хареса.Искам да си поръчам от Нотино като ме блазни цената за тези три флакона:
https://www.notino.bg/chanel/coco-mademoiselle-parfjumna-voda-za-zheni/p-442524/
Обаче защо на кутията пише Габриеле Шанел,а на останалите мл. не пише,възможно ли е да е различен аромат?

# 438
  • Sofia
Парфюмът е Coco mademoiselle edp, а не  Gabrielle.
Габриел Шанел е името на дизайнерката създателка на марката Шанел. По други кутии не съм го срещала изписано.

# 439
По други кутии не съм го срещала изписано.
Именно затова попитах и аз,понеже на другите разфасовки на кутиите няма надпис с името на дизайнерката.
В крайна сметка поръчах от Парфимо 50 мл флакон,тъкмо ще имам база за съпоставка,защото имам още някоя друга капка в мострата,която ако не ме лъже паметта сякаш ми я дадоха в барселонската сефора към една спирала на Живанши (от която съм страшно доволна).
От Нотино,бивше Ензо отдавна не бях поръчвала,леле какви цени са надули........

# 440
  • София
Моят Коко Мадмоазел, купен преди 2 седмици на гръцко-българската граница от фрий шоп-а, е по-евтин отколкото в Нотино. Иначе и аз често съм поръчвала от сайта, но напоследък прекаляват с цените.

# 441
По темата за стари парфюми имам от миналия век Контрадикшън на КК,супер си е, Habanita и Романс на РЛ от над 7-8 години и са си перфектни..
По темата за цените на Coco Mademoiselle  на най-ниска цена видях 100 мл на летище Варна,а там отдавна не съм виждала атрактивни цени та се заредих да си имам.Проверих още там цените по сайтовете нямаше по-добра цена..

# 442
  • София
Знаете ли на Parfumo  горещата витрина на месец ли я сменят ?
И забелязали ли сте да са наистина супер намалени. От тази поръчях мъжкия  Boss - 50мл за 29лв и ми се стори доста изгодно

# 443
По темата за стари парфюми имам от миналия век Контрадикшън на КК,супер си е, Habanita и Романс на РЛ от над 7-8 години и са си перфектни..
По темата за цените на Coco Mademoiselle  на най-ниска цена видях 100 мл на летище Варна,а там отдавна не съм виждала атрактивни цени та се заредих да си имам.Проверих още там цените по сайтовете нямаше по-добра цена..

И цената, на която си го взела е ?

# 444
  • София
А на парфюмо програмата за лоялни клиенти , някой знае ли каква е . Има го като под меню в профила ми , но не виждам информация. ?

# 445
питал съм по телефона, не било активно  .... трябва да го въведът скоро според мен, аз поне по честичко поръчвам и би било добре да има нещо Simple Smile

А на парфюмо програмата за лоялни клиенти , някой знае ли каква е . Има го като под меню в профила ми , но не виждам информация. ?

# 446
Вижте какво ми попадна

Очевидно е, че е техническа грешка, сложили са 1 нула в повече. Но ако натисна купи, не следва ли да ми пратят това, което е изписано и искам?

# 447
Simple Smile То няма 300 мл, така че и да искаш, няма как да ти изпратят. Освен наливен, на литър, в дамаджанка.

# 448
3 опаковки по 100 мл. Все пак са го писали като оферта Wink

# 449
Simple Smile Да пробваме. И на мен ми е в уиш списъка.

Общи условия

Активация на акаунт