Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 442
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Елфрагранс със собствен куриер, парфимо със Спиди.

# 526
  • Стара Загора
Когато поръчвах от elfragrance.bg, избрах да ми доставят поръчката до офис на Еконт, т.е. има опция в коментар към поръчката да избереш офис на куриер, който ти е удобен.

# 527
Да, в Елфрагранс можеш да избереш куриера. Аз съм много доволна от тях винаги.

Сега влизам да похваля makeup.bg.
Поредна сполучлива поръчка и конкурентни цени. Добре опаковано всичко, можеш да следиш поръчката – постоянно ме уведомяват по имейл на какъв етап е. Препоръчвам!

# 528
В нотино има код за 10% отстъпка на всички продукти, поръчах си Karl Lagerfeld Bois De Cèdre, трябва да пристигне във вторник.

# 529
  • София
В нотино има код за 10% отстъпка на всички продукти, поръчах си Karl Lagerfeld Bois De Cèdre, трябва да пристигне във вторник.
Valeri Cirilov - благодаря за инфото за нотино Hands Plus1
Надявам се Karl Lagerfeld Bois De Cèdre да те зарадва и не се окажеш подведен от моите добри думи за него.

# 530
Deetron, никога не си ме подвеждал, съмнявам се и сега да се случи. Simple Smile Пък и по принцип дори слабите парфюми имат добра трайност при мен, така че не очаквам да има трагедии в това отношение.

# 531
Препоръчайте ми сайт за парфюм... Нотино надежден ли е? Колебая се...

# 532
  • София
В първия пост на темата са посочени всички надеждни сайтове според коментиращите в темата. Нотино е там.

# 533
Здравейте, някой има ли впечатления дали е надежден discountmarket?

# 534
Препоръчайте ми сайт за парфюм... Нотино надежден ли е? Колебая се...
Най-надежден е www.douglas.bg.

# 535
Точно в Дъглас помирисах фалшив Dior Sauvage. Имам оригиналния и сравних, а и аромата беше спиртен, а оригинала няма такъв гаден аромат на спирт.

# 536
развален тестер?

# 537
Абсолютно. Аз колко години си мислех, че Алиен на Мюглер е най-най-гадният парфюм на света. Laughing
Оказа се, че на всички места, където го бях мирисала, е бил развален, то си имаше и индикации, де. Флакон в ужасно състояние и лепкаща течност, но чак сега се замислям. Докато преди 1 година не попаднах на "пресен" тестер. А съм ги мирисала из "дъгласите" и "бюти зоните" в моловете, не да кажеш в кварталната парфюмерия.
Та, имайте едно наум, има много развалени тестери из магазините.

# 538
  • Стара Загора
На мен всички тестери първоначално ми миришат на спирт и след това аромата е отвратителен. И винаги съм се чудила за какво стоят там цял ден тея мацки, не проверяват ли тестерите, не подреждат ли...? Иначе като видят някой да разглежда и веднага се лепват, което най-много го мразя.

# 539
  • Стара Загора
Къде е този код, да не би да е изтекъл вече?

Общи условия

Активация на акаунт