Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 442
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Беше само за един ден.

# 541
Може и да е бил развален. Преди 2 месеца миришеше добре а сега вече мирише на спирт яко и съвсем лек аромат. Но не чирише както моите парфюми като се развалят а по скоро мерише на свеж ментак с много спирт. Не зная.

# 542
Аз имам подозрения,че при нас в Ст.Загора в Бюти зоната ги сменят тестерите с ментаци.За един шалимар направо си бях сигурна.И за един шантал роял.Все едно пръскаш разредена вода.

# 543
  • при морето
В нотино има код за 10% отстъпка на всички продукти, поръчах си Karl Lagerfeld Bois De Cèdre, трябва да пристигне във вторник.
Хм,търсих на сайта ,но нищо не видях.Би ли написал кода тук,както и до кога е валиден!

# 544
  • Пловдив
В нотино има код за 10% отстъпка на всички продукти, поръчах си Karl Lagerfeld Bois De Cèdre, трябва да пристигне във вторник.
Хм,търсих на сайта ,но нищо не видях.Би ли написал кода тук,както и до кога е валиден!

Невалиден е вече, беше само за един ден.

# 545
  • Стара Загора
Аз имам подозрения,че при нас в Ст.Загора в Бюти зоната ги сменят тестерите с ментаци.За един шалимар направо си бях сигурна.И за един шантал роял.Все едно пръскаш разредена вода.

Аз също съм от Ст. Загора и съм на същото мнение като теб. Никога не е било да отида, да си пръсна от тестера и да мирише по същия начин, по който мирише парфюм, който съм закупила от чужбина - или ще мирише на спирт или по-съвсем друг начин, който едва се доближава до оригинала.

# 546
  • Стара Загора
И аз съм от СТ. Загора и не съм попадала на тестер в Бюти З., който да мирише на спирт или " по-съвсем друг начин, който едва се доближава до оригинала", а съм мирисала доста тестери, не само един.
И много несериозно ми звучи всички тестери в магазина да са подменени с ментета Close

# 547
И аз съм от СТ. Загора и не съм попадала на тестер в Бюти З., който да мирише на спирт или " по-съвсем друг начин, който едва се доближава до оригинала", а съм мирисала доста тестери, не само един.
И много несериозно ми звучи всички тестери в магазина да са подменени с ментета Close
Разбира се,че не мисля че всички тестери са менте.Това звучи смешно.Но е факт,че има разлика от развалени тестери и ментаци.Извинявам се за разводняването на темата!

# 548
Да, кодът за нотино беше валиден само 24 часа, трябваше да уточня в предния пост.

# 549
  • при морето
Anguished
Да, кодът за нотино беше валиден само 24 часа, трябваше да уточня в предния пост.
Ее,те пък се скъсаха:anguished:

# 550
  • София
Нотино имат 15 % намаление. Кодът е beauty15bg. Ново намаление е 😁

# 551
Ще ме извиняват от Нотино, но при тези безумни цени бих купила нещо от тях само ако направят 60% намаление.
Разликата между техни цени и магазин са лев-два, които биват изядени от куриера. Никакъв смисъл не виждам вече да поръчвам от тях, изядоха си сами хляба Rolling Eyes

# 552
От кой сайт да взема Chloe Signature EDP? В нотино е съмнително евтино.. в парфимо е около 90лв за 50мл.... и ми е странно защото в дъглас е 160 с промоция...

# 553
  • Стара Загора
Здравейте! Днес бях в една парфюмерия и се напръсках с Lanvin Modern Princess - страшно много ми хареса. Цената му за 30 мл беше 70лв, сега go разглеждам w сайтовете kato  notino.bg, veneracosmetics, elinor и за тези милилитри цената му е около 40лв. Чудя се от къде идват тези големи разлики в цените? Той не е толкова скъп, може би е най-добре да си го купя от самата парфюмерия...Исках да ви попитам обаче по-специално за този сайт - magazinzachoveka ...някой поръчвал ли е от там? Знам, че в Стара Загора има такъв магазин, но не знам надежно ли е да си поръчам парфюм от сайта им?

# 554
Това защо нещо е значително по-евтино в сайтовете е обсъждано многократно. Чудя се защо всеки втори пита..И щом ви е съмнително евтино,дайте 2,3 пъти ,колкото е цената в сайта и си купете продукта от магазин.
 На мен пък сега ми се виждат доста високи цените навсякъде и съм пас до свястно намаление.

Общи условия

Активация на акаунт