Изпитани сайтове за парфюми - 16

• 66 437
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
От Зачовека съм поръчвала веднъж преди повече от година и останах доволна- отношение, бързина и нямам никакви забележки към парфюма.

# 556
  • Стара Загора
v_slavova, аз си взех модерната принцеса от Елфрагранс - тестер. Нямам забележки.

# 557
За човека са свестни, комуникацията с тях също е много добра

# 558
И аз се притеснявам от цените в NOTINO. Chloe е 85лв за 50ml. 115лв за 75ml и промоция 125лв за 125ml... в DOUGLAS 50мл е 188лв но с промоцията сега е 159лв...........

# 559
Здравейте, Lolita lempicka lolita lempicka EDP знаете ли в какви милилитри е тестера? Намирам 50 и 100, което ми е малко странно.. И шишето като е отхапано (нали е като ябълка), EDT ли се води?
Читав сайт наличен не намирам Sad

# 560
...и въпреки че се притеснявам от цената в нотино... добра е и има много положителни коментари за продукта.. много се колебая... 

# 561
Нотино обикновено приемат рекламации и връщане на разопакован продукт, няма защо да се притеснявате.

# 562
Аз няма да го пръскам, защото така сигурно няма да го приемат, но ще отворя кутията да огледам шишенцето, защото е доста специфично и по него ясно личи дали е фалшив. Може и да пробвам.

# 563
Пак се започна с драмите,  след като имате съмнения за качеството на продуктите в онлайн магазините - просто не поръчвате, решението е толкова лесно. Simple Smile
То пък нали и в моловете продавали ментета, така че не знам. Laughing

# 564
Понякога онлайн е добър вариант, ако не можеш да отидеш до магазин по някакви причини. Нека не изгрубяваме, а да си помагаме.

# 565
  • София
...и въпреки че се притеснявам от цената в нотино... добра е и има много положителни коментари за продукта.. много се колебая... 

Аз към Нотино нямам забележка освен цените Simple Smile Иначе е сайтът, на който имам най-голямо доверие.

# 566
Благодаря, Таис!

# 567
  • Стара Загора
Здравейте, Lolita lempicka lolita lempicka EDP знаете ли в какви милилитри е тестера? Намирам 50 и 100, което ми е малко странно.. И шишето като е отхапано (нали е като ябълка), EDT ли се води?
Читав сайт наличен не намирам Sad
Аз намирам 100 мл.

# 568
И аз нямам забележки към Notino, когато поръчам с код ми се вижда изгодно. Попадала съм на негативни коментари за тях, но личен лош опит нямам. Харесва ми опцията, че ако нещо ме притеснява, мога да върна. Освен това често слагат мострички и понякога и други подаръци.
За тестерите и аз питах преди време. От инфо в Интернет останах с впечатление, че са максимално големи, а видях LVEB 50ml тестер. Но се отказах от тестер и си поръчах продукт накрая.

# 569
Пристигна ми кедровата гора от нотино,  както винаги без забележки. Страхотен аромат, за трайност е рано да говоря.

Общи условия

Активация на акаунт