Аз на 20 той на 37

• 12 990
  • 256
  •   1
Отговори
# 30
И ако  с цялата материална обезпеченост живее с мама...

# 31
Опитен мъж може да метне на върбата младо момиче за адски много неща.

Е ако е и с майка си, направо не знам Simple Smile

# 32
Много е важно да се знае и още нещо. Понякога мъже в добро финансово положение си намират 20 годишна булка точно за да им роди дете/деца. Така се хвалят с хубава млада жена и с дечица. Реално после пак го удрят на ергенски живот. Та не е лошо да се знае как е живял този мъж в миналото, защо се е разделял с предишните си приятелки, каква му е средата и т.н.

Съветвам авторката да се замисли сериозно върху казаното от Бианка. Дори и само заради голямата разлика във възрастта. На 37 години, забил младо наивно момиченце, човекът може да е играч от класа.

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 17:44 от Space_woman

# 33

Съветвам авторката да се замисли сериозно върху казаното от Бианка. Дори и само заради голямата разлика във възрастта. На 37 години, забил младо наивно момиченце, човекът може да е играч от класа.
Колко да е играч, то сякаш много трудно да се завърти главата на 20-годишно момиче, особено когато мъжа разполага със средства. Явно е намерил, нещо в нея, за да я иска за съпруга. Заможните мъже нямат проблем да свалят което си младо зайче искат.

# 34
  • София
Разбира се, че е намерил "нещо", щом е готов да се бракува и не е задължително да бъде нечитав по някакъв начин.
Неговият часовник и неговите желания, разбира се, че ще са му на първо място.
Както би било нормално, ако говорехме за жена и нейните желания.
Авторката е тази, която трябва да помисли за себе си и своите желания, както и дали е готова да се лиши от нещо, което никога няма да изживее, ако сега пропусне- свободата да не зависи от никого, да не отговаря за никого и да прави каквото ѝ хрумне.

# 35
  • София
Съветвам авторката да изгледа последните епизоди на Смени жената.

# 36
  • София
Съветвам авторката да изгледа последните епизоди на Смени жената.
За 52-годишния дето пре**л 30 годишното си гадже и й направил бебе, следейки й овулацията, ама без да й каже ли? Close А тя тогава е била май на 26г. той на 48.

# 37
  • France
Леле, и такива ли работи стават по широкия свят? Какво става, като се довериш, че ще те "пазят"...Frowning1

# 38
Едно от най-трудните неща в живота на една жена е да си намери читав мъж. Читавите мъже са рядкост. Освен това, дори един мъж да е читав, си има периоди в живота, в които е на вълна създаване на семейство. Направо си е жив късмет, че авторката е намерила такъв. Според мен, за една жена, която смявата да има деца и семейство,  образованието и кариера трябва да са второстепенни. То така или иначе 90% от висшето в българия е тъпотия и само губи времето на учащите. Разбира се, годините прекарани в универститета са едни от най-веселите и най-безгрижните. Не е лошо, човек да се позабавлява, ако има тази възможност. Аз смятам, че авторката може да направи компромис, сватба тази или следващата година, а дете като завърши университета. По този начин и вълка сит и агнето цяло, поне в следващите 2-3 години.

# 39

Според мен, за една жена, която смята да има деца и семейство,  образованието и кариера трябва да са второстепенни.

И когато този тъй читав човек го тресне втория пубертет, завъди любовници и си изостави семейството, за да си живее безгрижно, горката жена, която е жертвала работа, кариера, образование, що ще чини? Някои издръжка не плащат даже, дотолкова откачат като ги тресне хормона или.....дъската.
В днешно време просто е немислимо жената да е абсолютно зависима от мъжа.

# 40
Така е, не сме в средните векове все пак хохо

# 41
Аз съм останала с впечатлението, че мъжът трябва да е с по-високи доходи, та да издържал жената по време на майчинство, и да плаща сметките и  храната, защото така или иначе щял да ги плаща, ако живеел сам. Това от други теми. Така че що я спирате момичето, може това да й е късмета... Simple Smile

# 42
  • София
Аз смятам, че авторката може да направи компромис, сватба тази или следващата година, а дете като завърши университета. По този начин и вълка сит и агнето цяло, поне в следващите 2-3 години.

Интересно, защо ли вълкът не направи компромис и да не драпа за сватба, докато тя завърши, че агнето наистина да си е цяло и невредимо, а да не се окаже овца без време? newsm78

# 43
Рискът се крие в това, да саботираш бъдещето си - да прекъснеш образованието си, да се откъснеш от средата на свои връстници, да се затвориш в семейния кръг и рутина.
Но, пък, няма да си първата и ако нямаш особени цели и амбиции в живота, може да си живеете добре.

# 44
Разбира се, годините прекарани в универститета са едни от най-веселите и най-безгрижните. Не е лошо, човек да се позабавлява, ако има тази възможност.
Е, пич, ако ти си се забавлявал в унито, някои от нас са учили. Ти дръж твоята дъщеря необразована, боса и бременна в кухнята. Ако разбира се, някоя се навие да ти роди деца изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт