Аз на 20 той на 37

• 13 043
  • 256
  •   1
Отговори
# 75
Мат Деймън като каза - да не са му уроки, добре си гледа семейството, браво. Че то не останаха вече нормални актьорски семейства почти.

# 76
На 37 той може да изглежда чудесно, има доста такива мъже. Може и свестен да е човека. Проблемът е, че тя е твърде млада.

# 77
Запознахме се с общи приятели, той като цяло не е е от тези дето си стоят вкъщи или живее с майка си. Напротив излиза много вечер с по- млада компания, всичките му прители са 25-30 годишни, пътува много. Та една приятелка ни запозна, тя се гаджоса с един от тази компания и така, 2-3 излизания и нещата между нас започнаха

# 78
А дали ще уседне наистина да дундурка бебета? Интересно Simple Smile Млада компания, много пътувания, младо гадже и изведнъж семеен лайф - дали наистина иска самият той това?

# 79
Ами той излиза с млада компания, защото връстниците му отдавна си гледат семействата

# 80
50годишния Мат Деймън без тениска виждали ли сте го?
Виждала съм го.  Heart Eyes Ама предпочитам да си го употребявам  за кеф, а не да ме забременява. Mr. Green

# 81
50годишния Мат Деймън без тениска виждали ли сте го?
Виждала съм го.  Heart Eyes Ама предпочитам да си го употребявам  за кеф, а не да ме забременява. Mr. Green
И ти не си точно на 20, нали Simple Smile

Е, защо трябва да сравняваш 50 годишен известен мъж с мускули с 25 годишен неизвестен и без мускули?

Сравни го с 25 годишен, известен/ неизвестен, но с мускули и тогава ще е честно. Simple Smile
Не го сравнявам с клечка, напротив. Това ми е поантата - на 25 освен да  да блъскаш във фитнеса, какво друго като отговорност имаш?
Докато на 37 да се поддържаш вече показва някакъв вид постоянство и отговорност към самия теб. Че и към околните, де. Друго е да си сред поддържани хора, каквото и да говорят.
Та мисълта ми беше, че момипето може точно това да е видяло - зрял, отговорен и поддържан мъж. Що да не е с него и що задължително да е меркантилна, както имаше намеци? И аз искам барнат партньор.

# 82
  • София
Ами, не само на 20, за мен и жена на 30 не би трябвало да се впечатли от мъж на 50....

# 83
  • София
Ох, много ми е трудно, просто го обичам толкова много, не мога да си представя  да живея без него. Имал е преди мен, няколко сериозни връзки, ние се запознахме точно когато приключваше последната си връзка.
Може би сте прави, но не мисля че ще мога да се влюбя отново в някой друг, така както в него...
Типични хлапашни приказки. Не знаеш след някоя година, как сама ще си промениш мнението. А той с тази млада компания и многото пътувания, дали ще си седне на дупето и да дундурка бебе, да не спи по цели нощи с теб и всичките му там красоти по отглеждане на едно бебе? Щото то не е само сладка кукла, дето се усмихва и гука закачливо Bowtie Нямаш стабилна работа, нямаш и бразование /не разбрах учиш ли поне?/, а чичАка те натиска за сватба и бебе? Защо? Той ако мислеше най-доброто за теб, щеше да те насърчи да си завършиш, а в началото ако не си избрала какво да запишеш, даже да те насочи. После да те изчака да позавършиш на спокойствие, а не задочно, лесна специалност /колкото да имаш виШу там/, с бебе в едната ръка и от време на време да отваряш някой учебник, колкото да изкласиш. Ама не, знае че ще поумнееш и няма да предпочиташ да переш чорапи и да миееш акита, вместо да се забавляваш.

# 84
Имам приятелка на 39,мъжът й е на 54,15 години разлика.Тя изглежда много добре,той е като дядо до нея.Казва ,че все е изморен и много усеща разликата в годините им.Като е била тя на 20,той на 35 хич не е мислила,ама сега е друго.Отделно в последно време много я ревнува,дори ако си купи обувки се дразни ,че се конти за някой друг.Замисли се от сега,как ще живеете след 15 години,тогава предприемай важна крачка.

# 85
Сега се замислих, че моя свекър е 19 години по-голям от мен. Почти е колкото 17.

# 86
И аз имам много примери с голяма разлика, когато девойчето е младо- те такива тарикати си вземат неопитно и младо момиче за трофей, но не зная защо си въобразяват, че те не растат, докато мъжът старее. И после става-ох. Жена на 30, в разцвета на потенциала си, поотлгедала чаветата , и се живее, за да навакса пропуските , а 40 плюс му се седи дОма.
Тя, авторката, няма да сгафи много, повече той ще се прецака, ама сега не го мисли.

# 87
Ох, много ми е трудно, просто го обичам толкова много, не мога да си представя  да живея без него. Имал е преди мен, няколко сериозни връзки, ние се запознахме точно когато приключваше последната си връзка.
Може би сте прави, но не мисля че ще мога да се влюбя отново в някой друг, така както в него...

Минала е само една година от запознанството ви. Като мине повече време, ще мислиш по друг начин. След 5-6 години, като се завърти около теб твой набор, като почнеш да сравняваш с доста по-възрастния ти съпруг, няма да ти е лесно, да знаеш. Възрастта е много сериозен фактор, сега си влюбена, обаче не бързай.Изживей си любовта, трепетите, нека ти угажда твоят приятел, да се чувстваш обичана, желана, но не бързай. Дай си време да го опознаеш този човек по-добре. Това, че се движи в млада компания е разбираемо, както казаха,наборите му са семейни сигурно всичките и така.Обаче може да има и друга причина, която сега няма да споменавам.

# 88
  • София
Ако сега му роди деца - Тя като стане на окло 35г., в разцвета на силите си, ще й предстои у тях разправии с тинейджър/и и един над 50+ годишен чичак, който и да иска няма да има силите да й помага качествено. Да не говрим, че са тотално различни поколения, което може ди ще доведе до различия в усещането им за възпитание на деца = караници. Сега е енергичен /по нейни думи/ ама те годините рано или късно си казват думата. Нямам как на 55, да е като 35 годишен, колкото и да е младолик и енергизиран.

# 89
Винаги се сещам за фолк певеца Константин и младата му жена. Та как го издържа, само тя си знае.

Общи условия

Активация на акаунт