Аз на 20 той на 37

• 13 039
  • 256
  •   1
Отговори
# 120
Мдам, типично мнение на тъпкач, който в жената не вижда друго освен секс кукла. Пази Боже такъв да тръгне да ме оценява, не, благодаря Joy

Я кажи, какво още ти може да допренесеш в живота на един мъж ?

Ох, само 2-3 години секс ми останаха, ужас...

читав секс Simple Smile

# 121
Не разбирам, кое му е не-читавото на секса след това? В смисъл - оргазмът си е оргазъм, и с увиснали цици си работи, и с поомекнал задник. Та читав от чия гледна точка...виж вече ако други неща са меки и висят, не става...

# 122
Мъж на 37 години, натиска 20 годишно момиче за сватби и деца... много странно. Страх го е от жени, близки до неговата възраст или какво? Трудно намирам обяснение какво намира мъж в момиче, което още си е играло с кукли, когато той вече отдавна е можел да има семейство и деца.

Аз ще ти го обесня простичко, в едно 20 годишно момиче има още 20 години читав секс. В една 37 годишна жена - я има 2-3, я няма. За нас мъжете, 37г жена е като 17г кола втора-трета-девета ръка. Може да е спортна, може да е лачена, но 17 години е яко е лашкана. А едно 20г момиче си е като чисто нов автомобил, с яки форми и путенциал. Има и още нещо, с напредването на възрастта цените на колите спадат, а с жените тенденцията е точно на обратно. И така най-много стойност, за най-малко цена има при 20г момичета. Другото яко е, че повечето 20г не го знаят и са склонни да се дадът доста евтино.

Колко е жалко да си неграмотен, но с претенции. Смешно е всъщност. А една жена на 37 със сигурност  има пред себе си доста повече години активен секс от мъж на 37, когото съвсем скоро ще почне простатата да го алармира Joy

# 123
Смешник, ти кажи поувехналата пУтенция на 37-годишния чичка с какво може да допринесе за читавия секс на едно 20-годишно момиче с пУтенциал?

# 124
Смешник, ти кажи поувехналата пУтенция на 37-годишния чичка с какво може да допринесе за читавия секс на едно 20-годишно момиче с пУтенциал?

Не разбирам, защо въпроса ти е отправен към мен - аз секс с чичковци не правя. Нека женските в темата се изкажат.

# 125
  • Варна
Няма смисъл, нищо, което да те интересува.

# 126
Да, личи си че не разбираш. Извинявай, че образувах напрежение на пУтенциала на единствената ти мозъчна клетка.

# 127
Оф, аз съм на 52....Ко бешИ туй секс???   Laughing
За йедене, за пиенье....или пък да не се кОпаха доматите с него?

Скрит текст:
Мъж на 37 години, натиска 20 годишно момиче за сватби и деца... много странно. Страх го е от жени, близки до неговата възраст или какво? Трудно намирам обяснение какво намира мъж в момиче, което още си е играло с кукли, когато той вече отдавна е можел да има семейство и деца.

Аз ще ти го
обесня
Скрит текст:
простичко, в едно 20 годишно момиче има още 20 години читав секс. В една 37 годишна жена - я има 2-3, я няма. За нас мъжете, 37г жена е като 17г кола втора-трета-девета ръка. Може да е спортна, може да е лачена, но 17 години е яко е лашкана. А едно 20г момиче си е като чисто нов автомобил, с яки форми и
путенциал.
Скрит текст:
Има и още нещо, с напредването на възрастта цените на колите спадат, а с жените тенденцията е точно на обратно. И така най-много стойност, за най-малко цена има при 20г момичета. Другото яко е, че повечето 20г не го знаят и са склонни да се дадът доста евтино.

Ако някоя 20 годишна иска да я възприемат като поредния лачен аУтомобил и да се "дава" на подобни неграмотници, моля, има пълната свобода да си съсипва живота.Неин си е....

# 128
Скрит текст:
Аз ще ти го обесня простичко, в едно 20 годишно момиче има още 20 години читав секс. В една 37 годишна жена - я има 2-3, я няма. За нас мъжете, 37г жена е като 17г кола втора-трета-девета ръка. Може да е спортна, може да е лачена, но 17 години е яко е лашкана. А едно 20г момиче си е като чисто нов автомобил, с яки форми и путенциал. Има и още нещо, с напредването на възрастта цените на колите спадат, а с жените тенденцията е точно на обратно. И така най-много стойност, за най-малко цена има при 20г момичета. Другото яко е, че повечето 20г не го знаят и са склонни да се дадът доста евтино.

dnes_sum_888, ти днес пи ли си хаповете? С твоите комплекси и липсата на какъвто и да е пУтенциал, ще се пуснеш и на бабата на приятеля ти, само и само да видиш секс, па макар и некачествен.

Не разбирам, защо въпроса ти е отправен към мен - аз секс с чичковци не правя. Нека женските в темата се изкажат.

Ти секс правиш само с дясната си ръка.

# 129
Witchcraft, жалко е че не можеш да изкажеш дори един аргумент по същество, който да опровергава мнението ми - вмерсто това лични обиди и нападки.

# 130
Аз лично се радвам изключитено, че сексът ме интересува все по-малко, а парите - все повече...

# 131
dnes, c твоите камъни по твоята глава. Каквото повикало, такова се обадило.... и все такива неща, ако ме разбираш. Wink

# 132
dnes, ще ти го обясня простичко.
Жената и на 20, и на 32,и на 45 иска секс. Мъжът над средната възраст му се влошават необратимо проблемите с ерекцията.
Природа.
Далеч съм от идеята, че жена на 37 = момиче на 20, но като си говорим за коли - надали ще върнеш лъсната лимузина от 56та.
Сори, не мога да дам конкретен пример, защото коли не ме вълнуват, но съм сигурна, че се сещаш за някое тарикатско возилце, което не можеш да си позволиш.

# 133

Според мен, за една жена, която смята да има деца и семейство,  образованието и кариера трябва да са второстепенни.

И когато този тъй читав човек го тресне втория пубертет, завъди любовници и си изостави семейството, за да си живее безгрижно, горката жена, която е жертвала работа, кариера, образование, що ще чини? Някои издръжка не плащат даже, дотолкова откачат като ги тресне хормона или.....дъската.
В днешно време просто е немислимо жената да е абсолютно зависима от мъжа.

Няма бе..То тъкмо сега го тресе втория пубертет,таман после ще го пусне:)

Не е глупав левентът..Млада жена,без много опит,че да си го слушка и гледа в очите..
Няма лошо,щом има моми които ги устройва..

П.п.37 годишната жена има оставащи максимум 2-3 години пълноценен секс ли?
2-3 грама мозък има главата родила  тоя бисер.

На 43 съм и секса е по-хубав от всякога..

# 134
  • София
Witchcraft, жалко е че не можеш да изкажеш дори един аргумент по същество, който да опровергава мнението ми - вмерсто това лични обиди и нападки.

Виж сега, 20 годишното може да ти се "даде евтинко", но ще е за кратко.
На някой купон ще я уважи момче, на което също всичко му е свежо и така момето ще схване къде е по- добре емоционално и физически.
И ще повиши материалните изискванията към старата бракма, която си е мислила, че ще мине почти гратис.
Ако е в нужда финансова, ще го направи и тогава ще подтичваш на задни лапи, държейки чековата книжка в зъби.
Ако я имаш, де, а като чета как се тюхкаш, явно не ти е настолна. Mr. Green

От друга страна- да позная ли, че дори не си посмял да си направиш сексмаратон с някоя на 37?
Ако беше, щеше да схванеш защо цената се повишава с годините.

Общи условия

Активация на акаунт