Аз на 20 той на 37

• 13 014
  • 256
  •   1
Отговори
# 180
Мъжете живеят по-малко от жените. Тоест ако вземеш връстник, пак има голям шанс да го гледаш... Трябва да е по-млад... Който иска да се подсигури за всичко, да направи бързо необходимите корекции (вземе веднага поне 5 г. по-млад).

# 181
То не се знае, може да е бонус и да стане "весела вдовица". В смисъл - след 55-60 вече не е подозрително.

С това напрегнато ежедневие,и на 42 да овдовее,пак си е в графа "нормално" ..

# 182
Аз имах предвид мъжът да е на 55-60, или поне на 50+. Изкарва с него 20 години и след това един господ знае.

Иначе аз съм за връзки и бракове, където има знак, че могат да се разделят цивилизовано. Ако тя е никоя, неопитна, а той е бизнесмен, може да й стъжни живота, ако реши да се измъква. Това е най-страшното.

# 183
Не бе, една жена на 20 с мъж на 37, ако си отиграе картите, може да е весела вдовица още на 40, както казах, на 55+ вече не е подозрително:)
Joy
Сирен, добра прогноза.
Обаче има и обратният вариант - мъжът на 50 да е скапал вече цялата емоционалност и живот на 30 годишната, да е убил бъдещето и сексуалността и и  да се случи обратното. 
Тези драстични разлики в тяхната възраст не водят до нищо добро. Така аз го виждам
А авторката къде е ?
Ако не е реална история, каквито имаше досста преди това, да си разсъждаваме отново и отново , направо губи смисъл.
Авторката учи журналистика в НБУ, както сама ни каза   Stuck Out Tongue

# 184
Авторке, имах кратка връзка с човек, с който имахме 15-16 години разлика - аз на 25, а той на 41. Беше истински джентълмен, мил, грижовен, любящ, но никога не съм си и помисляла, че ще остана с него завинаги. Да, изключително много се разбирахме, с никой не съм имала толкова хармонични отношения даже ми беше много гадно,когато взех решението да го оставя, защото реално човека нищо лошо не ми беше направил, но знаех,че това е най-доброто и за него и за мен.  Той беше започнал със същите ако мога да ги нарека "мечти" като твоя човек,а именно за деца с мен и създаване на семейство, но аз не исках да го залъгвам, защото за мен това беше страшно голяма разлика, която може би не оказваше влияние в момента,но си знаех,че след 10-15 години щеше да окаже. Така,че съм съгласна с повечето мнения в темата. Недей да си пропиляваш най-хубавите години. Не е последният мъж на земята. Има много млади момчета в разцвета на силите си,които са и дейни и финансово осигурени и способни също да изпитват истински чувства. Ще намериш твоя човек,но според мен това не е той.

# 185
Наистина не знам какво да кажа, благодаря на всички за мненията и съветите.
За момента не мога да взема решение и не знам как ще се развият нещата по-нататък, но каквото стане...
Просто е трудно, защото дори и да не сме от много време заедно, той е направил много за мен, помагал ми е и нашите отношения са много хармонични, чувствам се добре с него и съм спокойна.

# 186
  • Между гори и планини
Ужас, за повечето от вас връзката е сметкаджийство кой колко ще живее и кой кого ще гледа. Къде остава любовта, обичта, доверието? После защо има толкова разводи. не забравяйте, че когато си правим планове, Господ ни се смее. Никой от нас не е застрахован от заболяване, катастрофа и др, което от млад, прав човек, да не го превърне в инвалид. И тогава, какво като сте на 30 години? Никой не може да знае какво му вещае бъдещето.
Аз си взех дискотеките в периода 18-23г, след това въобще не са ми приоритет, и с моя "стар" мъж ходим по пиано барове, обиколили сме света, създали сме дом. Много, наистина ми е много тъжно да ви чета... В любовта 1+1 не е 2. Но явно всеки гледа от собствената си камбанария и преживявания. Всъщност колко от вас са имали връзка с голяма възрастова разлика, за да могат да дават акъл?

# 187
Колко голяма? При мен са били 10 години разлика. С мъже, дето все са на ръба в някакъв смисъл и степен. Разбирала съм го по недвусмислен и натъртващ начин.
Когато си подсигурена, е  лесно да гледаш ларж на нещата. И не, не говоря само финансово.

# 188
Проблемът в голямата възрастова разлика е другаде, но не ми се задълбава. Там, където е проблемът при голяма разлика в други отношения - социално, в разбирания, религия, да не изброявам всички аспекти на човешките отношения. И други фактори има. Което не изключва да има успешни такива връзки. Любопитно ми е само защо са само в една посока, защо няма 37 годишни жени не се събират с 20 годишни мъже. Така де, риторичен е въпроса.

# 189
Цял живот съм имала пример - родителите  ми - 15 г. разлика. И виждам майка от колко много неща се е отказала просто поради обективни причини. И тя самата ми е казвала, че първите 10-15 години са били супер - горе-долу на една вълна, известен човек със стабилна професия и възможности, обичали са се естествено, почивки и т.н. нормални неща.  Нашите са се оженили тя на 21, той на 36 и то защото майка вече е била бременна. Майка не можа да завърши медицина и си избра да бъде  мед. сестра в детско отделение. А баща ми мога да кажа, че е имал всички възможни предимства от този брак. Не ме разбирайте погрешно - бракът им беше щастлив, но просто майка е правила доста компромиси не във връзка с отношенията. а просто по обективни причини - деца, болести, гледане на възрастния съпруг и т.н.

# 190
fmino, затова ли така си набрала на провайдърите:)

# 191
Нещо си се объркала - от къде на къде ?Аз не деля хората на провайдъри и  други - това си е твоя класация. И баща ми не е бил провайдър, а любящ съпруг и баща. И ни е къпал като бебета, и ни е разхождал , и по паркове и почивки колко сме ходили.
Аз съм се уредила с по-младо гажде - да се надяваме, че ще сме здрави и двамата.

# 192
Просто е трудно, защото дори и да не сме от много време заедно, той е направил много за мен, помагал ми е и нашите отношения са много хармонични, чувствам се добре с него и съм спокойна.

Конкретни примери може ли? Не е празно любопитство, имам нещо наум.

# 193
Ами примерно, когато дойдох в новия град отначало живеех на квартира с приятелка, когато се запознах с него, след като се гаджосахме аз се преместих да живея при него, където не давам 1 стотинка за нищо. Отделно, ми е правил много изненади, водил ме е къде ли не и по почивки на екзотични места извън България. Винаги като се прибера от университет или е купил храна, или излизаме да вечеряме, не ме използва за домашна прислушница,държанието му, мислененето му, неговите постъпки всичко е толкова различно от предишните ми “ гаджета”

# 194
Ами примерно, когато дойдох в новия град отначало живеех на квартира с приятелка, когато се запознах с него, след като се гаджосахме аз се преместих да живея при него, където не давам 1 стотинка за нищо. Отделно, ми е правил много изненади, водил ме е къде ли не и по почивки на екзотични места извън България. Винаги като се прибера от университет или е купил храна, или излизаме да вечеряме, не ме използва за домашна прислушница,държанието му, мислененето му, неговите постъпки всичко е толкова различно от предишните ми “ гаджета”
Тоест си с него заради парите-не плащаш квартира,не плащаш сметки,ходиш по почивки и не правиш и нищо у дома-нормално за сегашните 20 годишни момиченца.И както днес е с теб,утре ще хукне при друга такава,че може и дете да ти направи и тогава едва ли ще ти е толкова розов света.Очевидно си момиче от някой малък град с родители,които не са заможни,не си ходила никъде (нито в Бг,камо ли на “екзотични” дестинации,както каза) и това ти се вижда перфектния живот.Всяка вечер купувал храна или излизате и видиш ли не си “прислужница”-искаш да кажеш,че жените във форума,които вършат някаква домакинска работа са такива,така ли?Мислиш,че всичко,което хвърчи се яде-ама не е така.Остави се да ти направи едно дете и ще видиш колко бързо ще забравиш за учение,заведения и почивки-тогава той ще си митлосва по дискотеките с младата компанията,а ти ще му гледаш детето.

Последна редакция: ср, 08 май 2019, 16:31 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт