Аз на 20 той на 37

• 13 001
  • 256
  •   1
Отговори
# 210
Бъзика се и още как. Най-вече с това, че е студентка по журналистика. Даже и в НБУ няма да я приемат с това неграмотно писане. То и моето не е съвършено, ама нямам претенции, че "уча" журналистика.
Също така съвсем леко и се намекна, че е повърхностна и тя даде точно очакваните отговори. И най-кухата лейка няма да напише "прави много за мен, защото му живея в жилището и ме води на почивки", дори и реално да го мисли.

# 211
Вие май подценявате наивитета на "Пенка, селско дете обичливо" (да ме прощава Елин Пелин).

# 212
Наистина не знам какво да кажа, благодаря на всички за мненията и съветите.
За момента не мога да взема решение и не знам как ще се развият нещата по-нататък, но каквото стане...
Просто е трудно, защото дори и да не сме от много време заедно, той е направил много за мен, помагал ми е и нашите отношения са много хармонични, чувствам се добре с него и съм спокойна.

По-назад имаше хубав съвет.
Не бързай със сватба и деца.
Дори да склониш на брак,поживей няколко години с него,насладете се един на друг,порадвайте се на живота и после вече бебета.
Ако му изложиш това становище,но той въпреки това напира за деца,значи не обича конкретно теб,заради самата теб,а търси майка за децата си.
Да търсиш жена(по принцип),щото ти е време да създаваш поколение,е нещо много различно от това да си с някоя жена,защото за теб тя е жената с главна буква.
Помисли хубаво над всичко това.
Понякога не самите действия са важни,а мотивът който се крие зад тях.
Успех!

# 213
Вие май подценявате наивитета на "Пенка, селско дете обичливо" (да ме прощава Елин Пелин).
Не, но повярвай ми никоя не би си го признала, било то и анонимно. Още повече, че уж е в дилема и търси някакво странично мнение. Темата е абсолютна пързалка.

# 214
Може и да си права.

# 215
Да търсиш жена(по принцип),щото ти е време да създаваш поколение,е нещо много различно от това да си с някоя жена,защото за теб тя е жената с главна буква.

Като бях на 15г се хванах с първото си по-сериозно гадже. Едва ли ще изненада за някой, че нещата се разпаднаха след 3г време. И това не е, защото аз или тя не сме един за друг, а по-скоро, защото сме били млади, наивни и без житейски опит. Ако се съберем пак на 30г, сигурно ще сме чудестна двойка. Мисълта ми е, че на човек му трябва определено време и опит за да израстне емоционално. Да разбере, какво е реалистично да очаква от една връзка и т.н. В един момент човек израства достатъчно и е готов - идва му времето, така да се каже. И като ти дойде времето, която жена подред там ти се случи .. 5та, 6та, 10та .. както дойде. Това е истината. А тия - пълни глупости за  "Женската с главно Ж", не знам от къде ви облъчват .. от телевизията ли, от турските сериали .. помислете и ми кажете Simple Smile

# 216

Като бях на 15г се хванах с първото си по-сериозно гадже. Едва ли ще изненада за някой, че нещата се разпаднаха след 3г време. И това не е, защото аз или тя не сме един за друг, а по-скоро, защото сме били млади, наивни и без житейски опит. Ако се съберем пак на 30г, сигурно ще сме чудестна двойка. Мисълта ми е, че на човек му трябва определено време и опит за да израстне емоционално. Да разбере, какво е реалистично да очаква от една връзка и т.н. В един момент човек израства достатъчно и е готов - идва му времето, така да се каже. И като ти дойде времето, която жена подред там ти се случи .. 5та, 6та, 10та .. както дойде. Това е истината. А тия - пълни глупости за  "Женската с главно Ж", не знам от къде ви облъчват .. от телевизията ли, от турските сериали .. помислете и ми кажете Simple Smile

Това е предимно литературен израз,разкриващ наличието на чувства и тяхната величина.
Но,не се учудвам,че не си го схванал и търсиш корена му в сапунките...
Все пак,за теб жените са " женски",ясно е ,че сблъсъкът с литературата ще се свежда то субтирите в турските сериали,и нищо повече..

# 217
По повод споделянето, аз на 20 щях да си споделя, че ме водят на екскурзия, защото щях да перпеля от щастие. Въобще не би ми минало през ума, че някой по-възрастен ще го счете за хвалба на тъпа златотърсачка.

# 218
  • Варна
По повод споделянето, аз на 20 щях да си споделя, че ме водят на екскурзия, защото щях да перпеля от щастие.
Много ясно, ама да го изтъкнеш като основно качество на възлюбения и като едно от най-важните неща, които прави за теб... де да знам.

# 219
Мога да.Ако искаш ме мисли за наивна,сбъркана или както щеш.За моят съпруг ,аз съм Жената,държи се с мен по специален начин,и не съм 5та,6та или 8ма ,а тази която е търсил.
И ако ме третира като женската,с която е бил в периода"Време е да се женя"...щеше да ми е тъжно.
Не държа да ме разбереш,или повярваш,ти явно си далеч от тия неща.

# 220
Това е предимно литературен израз,разкриващ наличието на чувства и тяхната величина.

И сега ако ми кажеш, как се мерят чувствата и тяхната величина !?

Че защо да го правя?
Ицето го беше казалказал много добре.."не хвърляйте бисерите си на свинете.."

# 221
Много ясно, ама да го изтъкнеш като основно качество на възлюбения и като едно от най-важните неща, които прави за теб... де да знам.
Разбирам ти идеята, но на 20 не ги виждах нещата от материалната страна. Бих го приела за отношение на Единствения към Единствената.
Сега не мисля така, ама и кога беше то като бях на 20 - преди цяла вечност.

# 222
Гал, прекалено много подценяваш 20 годишните. На тези години едни приятелки, не просто заминаха за друг град, ами в Америка, нелегални и не ядеха всичко, което хвърчи. Моята баба на 16 се е оженила и цяла къща е въртяла, и деца е гледала. Има и още един куп други примери. Та на тези години да не можеш да прецениш нещо елементарно, айде моля ти се.

# 223
Е, факт е, че щяхме дружно да го оплюем, ако той не се грижеше за нея в материален аспект.

# 224
Мога да.Ако искаш ме мисли за наивна,сбъркана или както щеш.За моят съпруг ,аз съм Жената,държи се с мен по специален начин,и не съм 5та,6та или 8ма ,а тази която е търсил.

А как мислиш, че се държал с жените преди теб ? Нима те не са били специални ? Нима не се е държал добре с тях ?

Единствения към Единствената.

Явно ползването на главни букви, увеличава величината на чувствата. Въртим сучим и пак госпожата по литература ме е осакатила в ранното ми детство, защото не ги разбирам тези неща с главните букви.

Иначе, по същество съм съгласен с --Gal-- - момичето се радва на специалното отношение от стана на нейното 37г гадже.

Е, факт е, че щяхме дружно да го оплюем, ако той не се грижеше за нея в материален аспект.
Забелязъл съм, че в тоя форум за мъжете има или малка лии голяма плювня. В конкретния случай мина с малката Grinning

Общи условия

Активация на акаунт