Къде да се запозная със свестен човек?!

• 25 977
  • 791
  •   1
Отговори
# 660
Заварчик май беше мацката от "Флашданс" 😂

# 661
Аз лично смятам да остана, докато не получа менсплейнинг за напъването при раждане.

# 662
Аз пък се забавлявам.

# 663
Жени на трудов договор към "Кърти, чисти, извозва" няма не, защото 48-килограмовата девойка 100 на 100 ще изтърве къртача на крака си, а защото жените търсят на хляба мекото и на морето плиткото. И на салама средата. Абе все се уреждаме някакси. Grinning

# 664
Още се опитвам да си представя жена заварчик или монтажник на гуми. Joy Да монтираш гуми е доста ниско платено, освен, че е тежко чисто физически за жена, на фона на многото други професии.

Откакто отвориха едни хай тек центрове от типа "спа за гуми", с всичко автоматизирано и компютърно, няма да се учудя, ако по-яките мацки се занимават с това.

# 665
  • Пловдив
Цитат
Наясно съм, че съм във форум с преобладаващи женско присъствие, и бидейки мъж, който не споделя нечие удобно мнение, ще съм под прицела и ловките тънкообидни изказвания, каквито аз улавям, но и ме разсмиват и не отвръщам със същите похвати, защото не го намирам нито за мъжко, нито за достойно поведение. Simple Smile

Свършиха ми бананите, а нямам пуканки и по-трудно ви чета сега. Simple Smile Отивам навън да си купя още.

Жени на трудов договор към "Кърти, чисти, извозва" няма не, защото 48-килограмовата девойка 100 на 100 ще изтърве къртача на крака си, а защото жените търсят на хляба мекото и на морето плиткото. И на салама средата. Абе все се уреждаме някакси. Grinning
Ти засегна много готина тема. Simple Smile В интерес на истината, повечето жени, работещи "мъжки" професии (според кривото разбиране в България, но не и в чужбина), са слабички и красиви, докато по-масивните и некрасиви жени избягват да работят това. И хем вторите са и значително по-силни физически от фините жени.

# 666
Цитат
В интерес на истината, повечето жени, работещи "мъжки" професии (според кривото разбиране в България, но не и в чужбина), са слабички и красиви, докато по-масивните и некрасиви жени избягват да работят това. И хем вторите са и значително по-силни физически от фините жени.
Това пък изобщо не е така, даже е обратното. Не можеш да ме убедиш, че някоя лойна топка е по-сила, здрава и издръжлива от една с нормално телосложение. Особено пък, ако втората поддържа нормалната си/фина фигура със спорт.

# 667
Не ти трябва спорт, ако цял ден размяташ гуми. Joy Вдигали ли сте гума с джанта да видите колко е тежко? На мен ми се скараха, че сама ги вдигам едни мъже, като ме видяха последния път да ги нареждам в колата. Ама, ако беше Пирончо там, щеше да иска да ми стисне ръката, докато аз с другата държа тежката гума.

# 668
Гумите са нищо, сменяла съм си сама. Виж, в един магазин преди години се озорих, като трябваше да прибера 50 кг. чували със захар, че мъжете бързаха и ми ги разтовариха на входа. 😀

# 669
  • София
Мани, аз като се прибирах от една страна (демек бях понатрупала багаж) носех:
Максимума на куфара-23кг
Бонус куфара - 20
Ръчна чанта, ама голяма и набутана с неща- 10
Голяма чанта за лаптоп със зарядни и други джаджи - 7

Най- "тежкият" ден в живота ми. Joy Имаше чат пат хора, които да ми се притекат на помощ, но за да се кача някъде, трябваше да вдигна всичкото наведнъж. Трябваше да викна някой да ме вземе, ама пуст инат.
После два дни лежах в поза морска звезда и не исках да вдигна чашата с вода. Laughing

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 19:02 от The Catcher in the Rye

# 670
  • Пловдив
Не ти трябва спорт, ако цял ден размяташ гуми. Joy Вдигали ли сте гума с джанта да видите колко е тежко? На мен ми се скараха, че сама ги вдигам едни мъже, като ме видяха последния път да ги нареждам в колата. Ама, ако беше Пирончо там, щеше да иска да ми стисне ръката, докато аз с другата държа тежката гума във въздуха с два пръста и той е седнал на нея.
Добавка от мен с тъмния текст. Grinning

Това пък изобщо не е така, даже е обратното. Не можеш да ме убедиш, че някоя лойна топка е по-сила, здрава и издръжлива от една с нормално телосложение. Особено пък, ако втората поддържа нормалната си/фина фигура със спорт.
Изрично споменах слабички и красиви (в предходно мнение и дребни), а не трениращи жени от залата за укрепвания.
 А за другите - имах предвид не "лоени топки", както ти се изразяваш, а по-масивните и некрасиви жени. Има такива яки жени, че при по-лошо настроение могат да сгънат на две половината мъже.

Не си права за силата на едрите и/или пълните жени. Тъй като техните крайници и тяло са значително по-тежки, мускулатурата им по естествен начин се натоварва повече във всеки един момент на движение. Затова и след твърде голямо напълняване и последващо голямо отслабване почти всички хора остават с уедрени мускули на ръцете и прасците на краката.

Последна редакция: чт, 17 окт 2019, 19:12 от Счупено пиронче

# 671
Аз не бих се тормозила да вдигам тежести над тези по време на силова тренировка, но бих станала ръководител бригада. Като цяло всичко по ремонтни дейности ми е ясно, само нямам физиката да го върша аз. Почвам ги като стой та гледай: "Айдее, Кирчо маха тапети, до него Пешо да полага грунд. А ти, Володя, хич не се мотай: хващай къртача и до час да сме забравили, че тук е имало комин! Хаайде на баданарките!" В момента си представям Мария от "Бригада Нов Дом". Grinning

# 672
  • София - Рим и обратно
Браво, дами! Наредете се, ще раздавам медали Joy.
Тоя криворазбран феминизъм играе лоши шеги, ама е трудно да се погледне извън омагьосания кръг.

# 673
  • София
Не можем да се наредим, много маймуни има на клона, трябва и да се бутаме Bowtie

Гугъл, и на мен това би ми било много забавно. Макар че съм и пак бих шпакловала. Имам ръка за неща, които трябва да се изпипват и не изискват силови способности. И обичам да рисувам Joy
Другото е гадно.

# 674
Кетчи. Като прочетох за носенето на багажа. Sad Трябва ти мъж.
Подпис: Сватовницата

Общи условия

Активация на акаунт