Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 159
  • 791
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Е, аз не говоря за подплънките. А по принцип, че сутиенът си има предназначение и ти си го написал. Ако придава някаква оформеност, то е бонус, не основна цел.

П.П. Не са 99%, ама да не обръщаме темата на красива мама Simple Smile
Бил съм с жени по време на избирането на сутиени за тях (и съответните изисквания, заради които един сутиен бива приет за "ставащ" или "неставащ"); виждам и ежедневно стотици жени как си прецакват гърдите със силното им притискане на гърдите една към друга. Още от ученички започват с този вреден навик. Simple Smile Не бива да се бърка "оформеност" с "полезност".

# 211
  • София
Ей, доживях мъж да ми изнася лекции за сутиени. Страшни сте Grinning

Според мен за една жена е най- важно да влага във важните и трайни характеристики. Да поддържа тялото си, кожата си, косата в добър и здрав вид и да не се пипа много много, ако не се налага (не това пипане, мръсници). Говоря за много грим, прически, издевателства над кожа и коса. За жалост хората нямат търпение и гледат да прикрият по- скоро разни недостатъци с моментни решения. За мъжете важи същото- един чистичък спретнат мъж с приятно тяло ще спечели много повече точки от друг тип.
Less is more

# 212
  • Пловдив
Ей, доживях мъж да ми изнася лекции за сутиени. Страшни сте Grinning

Според мен за една жена е най- важно да влага във важните и трайни характеристики. Да поддържа тялото си, кожата си, косата в добър и здрав вид и да не се пипа много много, ако не се налага (не това пипане, мръсници). Говоря за много грим, прически, издевателства над кожа и коса. За жалост хората нямат търпение и гледат да прикрият по- скоро разни недостатъци с моментни решения. За мъжете важи същото- един чистичък спретнат мъж с приятно тяло ще спечели много повече точки от друг тип.
Less is more
Никога не подценявай познанието на мъжете по отношение на женските гърди и сутиени. Simple Smile

Съгласен съм с това, че моментните "решения" за прикриване на някой недостатък са бързи, но и също толкова вредни в дългосрочен план. Това написах и в по-горните ми мнения. Ако повече жени го проумеят, ще е още по-добре и за тях самите, и за мъжете.

# 213
Е, аз не говоря за подплънките. А по принцип, че сутиенът си има предназначение и ти си го написал. Ако придава някаква оформеност, то е бонус, не основна цел.

Бил съм с жени по време на избирането на сутиени за тях (и съответните изисквания, заради които един сутиен бива приет за "ставащ" или "неставащ"); виждам и ежедневно стотици жени как си прецакват гърдите със силното им притискане на гърдите една към друга. Още от ученички започват с този вреден навик. Simple Smile Не бива да се бърка "оформеност" с "полезност".
Излишни констатации, които не обхващат всички жени.
Всекиму според акъла.

# 214
  • Пловдив

Всекиму според акъла.

Така е. Тези установявания на фактите се отнасят само до жените, които използват вредно притискаши гърдите сутиени, и тези с обемни подплънки. Преобладаващата част от жените съзнателно избират и носят именно такива сутиени. Има и изключения тук-там.

# 215
  • Fairbanks, Alaska
Кафе с канела, не съм съгласен с твърдението ти, че днешните млади са по-отворени към света и запознанствата. Ще ти разкажа една случка. Правя си поредния крос в Морската градина и решавам да отида до Сарафово. По пътя срещнах две момичета с велосипеди. Почти стигнах до Сарафово и завъртях да се връщам. В Морската градина отново се засякох с двете велосипедистки. Едната ме заговори. Попита ме как съм стигнал толкова бързо до тук. Обясних ѝ. Но малко след това, момичето се уплаши, че ще тръгна да я свалям и ми изтърсва "Хайде Чао". А аз съм уморен от тренировката и това да ги свалям, ми е последната мисъл в момента. Ама кой за каквото си мисли.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 18:39 от Natael-1485

# 216
  • Варна
Някои жени избягват сутиена . Но обществения етикет изисквал да се носи по официални поводи. Мисля, че мъжете виждат сексуален подтекст и в дребни детайли, може би неосъзнато.

# 217
  • София
Официалните рокли повечето пъти си имат чашки.

# 218
Скрит текст:

Всекиму според акъла.

Така е. Тези установявания на фактите се отнасят само до жените, които използват вредно притискаши гърдите сутиени, и тези с обемни подплънки. Преобладаващата част от жените съзнателно избират и носят именно такива сутиени. Има и изключения тук-там.
Е, подозирам,, че или сте пробвали на повече от половината свят сутиените заедно с притежателките им, или жените идват и ви ги показват. Не виждам друга причина за тази убеденост.

# 219
  • Агент под прикритие
Кафе с канела, не съм съгласен с твърдението ти, че днешните млади са по-отворени към света и запознанствата. Ще ти разкажа една случка. Правя си поредния крос в Морската градина и решавам да отида до Сарафово. По пътя срещнах две момичета с велосипеди. Почти стигнах до Сарафово и завъртях да се връщам. В Морската градина отново се засякох с двете велосипедистки. Едната ме заговори. Попита ме как съм стигнал толкова бързо до тук. Обясних ѝ. Но малко след това момичето се уплаши, че ще тръгна да я свалям и ми изтърсва "Хайде Чао". А аз съм уморен от тренировката и това да ги свалям, ми е последната мисъл в момента. Ама кой за каквото си мисли.
+1
Случвало ми се е преди години, на няколко пъти и не, не говоря за момичета с разлика във възрастта от мен 10г.+
Сякаш като тръгнеш да заговаряш някой, в общия случаи непознат, това значи, че задължително ще искаш нещо от него.

# 220
  • там, където ми харесва
Скрит текст:
s
Скрит текст:
poiler]
Пирончо,сори ама без снимка...не става.Че има луди,които слагат открадната от нета,има..но снимката не е само важна заради привличането,а и да си направиш мнение за какъв човек става дума.
Ето аз не харесвам мачовци,напомпани и прочие.Достатъчно съм вряла и кипяла,че да мога в голяма част от случаите и откачалки да надуша само по снимка.
Трето-защо мъж не би си сложил снимка,освен ако не иска да крие нещо?
Жените го правят,защото така ии иначе пак има такива които им пишат или искат да запазят анонимност.
Неоспорим факт е, че почти всички мъже и жени сериозно се вляят от външния вид при решението с кого да пожелаят да започнат общуване, преминаващо във взаимно опознаване, с цел да имат отношения. Дотук добре, обаче! Погрешно е да се поставят всички без снимки в един кюп и да се нарочват, че нещо съмнително имало у тях, щом са преценили, че предпочитат да не поставят облика си пред всички. Има го и този момент, че мнозина предпочитат спокойствието и не желаят да бъдат в устите на свои роднини, познати, съратници. Особено, ако работата им е свързана с много хора или са обществени личности и трябва да пазят личния си живот... личен. Simple Smile Други пък са решили да не се показват, защото държат първоначалното впечатление на човека отсреща за тях да се гради на ценностната им система и общуването. Има и такива хора. Simple Smile Трети пък са наясно, че имат много привлекателна външност, но не желаят да бъдат харесани заради нея, а искат истински чувства. Те дори са по-склонни да се шегуват за себе си, че са грозни, за да изпитат реакцията на отсрещния човек. И ако дори това твърдение не уплаши последния, те продължават с опознаването. Това важи и за мъже, и за жени, но особено за красивите жени, които всячески искат да предотвратят наплив от натегачи, които я гледат с изплезен език и течащи лиги. В такива случаи много голяма част от мъжете ще опитват да се преструват на кавалери, за да склонят жената да им повярва колко чисти са намеренията им. Е, защо една такава жена да си причинява тези високи рискове за измамно поведение? Simple Smile А и тогава още по-трудно ще успее да отсее кой е искрен в намеренията си и кой е искусен лъжец. Когато обаче жената няма профилна снимка, получава десетки пъти по-малко писма и е по-малка вероятността да ѝ пишат такива типове, каквито иска да избегне.
Сеага сайтовете са със снимка  обаче навремето , когато имаше чатове тогава нямаше снимки и много хора се запознаваха първо с разговор после със снимки, имам и приятелка , която така се ожени  от чатовете.

# 221
  • Пловдив
Е, подозирам,, че или сте пробвали на повече от половината свят сутиените заедно с притежателките им, или жените идват и ви ги показват. Не виждам друга причина за тази убеденост.

Подозренията ти са погрешни. Simple Smile Тези неща почти винаги си личат лесно през блузата/тениската/роклята, особено когато са с по-изрязано деколте.

Сеага сайтовете са със снимка  обаче навремето , когато имаше чатове тогава нямаше снимки и много хора се запознаваха първо с разговор после със снимки, имам и приятелка , която така се ожени  от чатовете.
А аз имам съсед, който в "АБВ chat" срещна бъдещата си жена - руса красавица, каквато на живо никога не би заговорил, а и тя сигурно не би му обърнала внимание. Срещнаха се "на сляпо" и само заради общуването и с обноски ѝ е направил впечатление, без да се виждат предварително на снимки. Обаче преди нея излизаше 2-3 години наред по срещи с жени и все удряше на камък, защото тогава много от тях нарочно лъжеха за мерките си и особено за килограмите; а той е възтънък и нисък и не му приляга да е до двойно по-едра от него жена. Това до някаква степен и в наши дни се наблюдава, дори и при жени с профилни снимки. Обикновено те са заснемани преди години, когато килограмите не са били толкова много, а при среща на живо има изненада за мъжа... Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 20:48 от Счупено пиронче

# 222
  • София
Какво значи лъжеха за "мерките и килограмите си" Laughing Ако това е нормално да се пита, то дано и мъжете не са лъгали за "мерките" си.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 20:55 от The Catcher in the Rye

# 223
Имаше такъв експеримент със срещи от нета. На снимката си е реалния човек. Срещат се на живо и екип добавя килограми на човека, за да изглежда дебел. Някои се ядосваха и избухваха заради това, че са ги излъгали, други се правеха на ударени и бягаха през тоалетната от срещата и само много, много малка част - един, двама оставаха да си допият кафето и да си поговорят поне с човека като накрая, разбираха, че всъщност той си е същия от снимката и е нагласено. Тааа да,  явно за болшинството е първостепенен външния вид в комуникация на живо. По интернет не е така обаче.

# 224
  • София
В тоя ескперимент почти всички жени останаха срещу само един мъж. После говорете кой е с повече предразсъдъци Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт