Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 079
  • 791
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Е, аз изопачавам, ти вадиш думи от контекста... Изглежда и двамата сме разочаровани Wink
Тичай да се оплачеш по другите теми или на модераторите, или си направи нова. Просто не ме чети, не е нужно да се затапваме.

Аз ще продължа да пиша, тъй като имам емпиричен опит. Разкажи ти какво си променил в настройката си, за да привличаш свестни хора и ще си от помощ на четящите. По- продуктивно е, отколкото да се опитваш да заглушиш Кечъра. : )

# 361
  • Агент под прикритие
Каквото кажеш, всичко правя, само и само да млъкнеш. LaughingLaughingLaughing

# 362
Вечи разбра правилната политика с жените... Relieved

# 363
  • София
Най- сетне малко разбирателство.

# 364
  • Варна
Към ухажване вървите, леко експресивно. Grinning

# 365
  • Агент под прикритие
Към ухажване вървите, леко експресивно. Grinning
Телец и ухажване.... ти сигурна ли си, че знаеш какво говориш? LaughingLaughingLaughing

# 366
  • Варна
Да, ти дори прояви емоции. Имах гадже теле, от 1до 6 клас. Крехък, синеок русокоско. Grinning

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 23:31 от Viviana91

# 367
  • Агент под прикритие
От 1 до 6 клас... cute !!!  Joy

# 368
Мисля, че Кетчи точно от това има нужда (което сега не май недостига) Smile
После ще е нов човек, всичо е в ръцете на Агента Simple Smile

# 369
  • Варна
Да, още се изчервява, когато се засечем. За жени като Catcher ти е нужен код, не таран. Wink

# 370
  • Агент под прикритие
Стига бе, баси, какво съм Ви направил? JoyJoyJoy
Кодовете ми бяха интересни преди 15-20 години, сега не чак толкова... Wink

# 371
Досега май не съм чула и чела, за създадено семейство от бгмама-та.. Авторката да не се подлъже покрай вас, че ще има голяма успеваемост тук да срещне принца Joy

# 372
  • Пловдив
Скрит текст:
Елунария, нямам намерение да убеждавам никого в каквото и да било. Никой не може да бъде убеден в нещо си, докато не го изпита на гърба си и не го види с очите си.

Всички си имаме опит, всеки е бил с човек, "който изведнъж се е променил". Това ми звучеше много добре, защото сваляше всякаква вина от мен, за това което се е случило. Истината обаче е друга. Стига да има кой да я види Wink

Колкото и да не ти се вярва, повечето (да не кажа и всички) хора се променят. Simple Smile Ето, при жените най-честата промяна е тази, че в началото, дори и някои да са скромни и неизискващи, след година или пет някоя такава вижда как мъжете или приятелите на нейните приятелки имат нещо повече (коли, жилища, телефони, дрехи и т.н.) или ходят на пътувания, и малко по малко нещо започва да я гложди вътрешно. И се започва с едни подпитвания, намеци, убеждавания, мрънкания (обичайният женски психически тормоз, който жените не го считат за такъв, защото го приемат като нещо уж нормално), поставяне на условия, лишаване от полов живот, та чак и заплахи... Примери има много такива, но повечето жени или не са чували за това, или не биха си го признали, просто защото тези действия и опити за оказване на  натиск над мъжа са проява от жени към мъже, а не от жени към други жени.
С уточнението, че никога не ми се е налагало да мрънкам и да натискам моя приятел за нещо кой знае колко, мисля, че е нормално да искаш някакво развитие в живота си. Ако като студентка съм искала да идем на Пирин на палатка, на 25-26 г. вече искам да имаме някаква идея за бъдещето включително къде ще живеем и да можем да си позволим да отгледаме "наследника" в един момент. И ако аз не съм мрънкала за най-общите неща, необходими за това, то е било, защото МП макар и вдетинен в други области, е бил достатъчно зрял и разумен сам лека полека да отмества приоритетите с възрастта. На 20 искаш само да ходиш на планина/море, стига ти една малка квартира под наем и спагети с купешки сос и кашкавал за вечеря, пътуваш на стоп с палатката и тн. След 5-10 години нещата са леко различни и е нормално приоритетите ти лекинко да се променят към някаква стабилност. Най-добре е и двамата да го съзнават и да не се налага "натиск", каквото и да значи това... защото едно е да мрънкаш за последния модел бмв, а съвсем друго да мрънкаш на мъжа си да вземе някаква кола (каквато и да е, дачия примерно), за да си спокойна, че ако сте на екскурзия в Рила и детето си счупи крака, може бързо да стигнете до най-близката болница, а не зависите от маршрутките или милостта на случайни минувачи (да речем).

Защо трябва изобщо да мрънкаш на мъжа си за Дачия? Simple Smile Нали сте равнопоставена двойка и никой не те спира по признака "пол" да се развиваш в кариерата си, да си отговорна, да поемаш разходи, да изкараш шофьорски курс, да си купиш кола? Тези нещата можеш да ги постигаш, както години наред преди бъдещото си раждане, така и години след него. Все си мислех, че семейните двойки и тези на семейни начала с общи усилия градят бъдещето си и не се чака на мъжа да дърпа нещата Simple Smile ; разбирай - предимно той да плаща за всичко по-основно. Досега не съм чувал жена да предложи половината пари за закупуването на кола и мъжът да ѝ откаже. Simple Smile Обаче съм чувал за доста други случаи, в които жената мрънка за кола (или телефон, дрехи, пътувания и каквото се сетиш), защото очаква той да извади кинтите от своя джоб. То затова е и мрънкането ѝ - за да изисква, но да не плаща тя. А и колко от мрънкащите за скъпи покупки жени го правят с оправданието да има сигурност за счупения крак на детето? Всъщност, една голяма част от мрънкащите жени дори не са раждали все още, макар че има такива и на 20, и на 30, и на 40. Simple Smile И забележи, че мрънкането обичайно не започва в началото на връзката, а когато вече са изминали година-две (понякога и пет) и жената се е подсигурила с това, че мъжът отдавна вече гледа на нея като на неразделна част от своето бъдеще и така е по-лесно да го накара да направи по-голяма стъпка по отношение на нейните желания; които - ако не бъдат изпълнени с охота от него, се превръщат в мрънкания. И ако ти се считаш за изключение и си действително рамо до рамо с мъжа ти при постигането (и плащането) на общите ви цели, то имай предвид, че масата жени не са така.

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 23:59 от Счупено пиронче

# 373
Мога ли да попитам в кой сайт ? И изобщо кои сайтове за запознанства използвате ?

Палома,аз съм писала в началото на темата,запознах се в сайт за запознанства със съпруга ми.Точно аз първа му писах,първа и го целунах,изобщо не мисля че съм се унизила.Допадна ми какво е писал като описание за себе си и писах.После когато пък го целунах,въобще не се усетих,той ми говореше нещо,ама въобще не го чувах,беше като магнит.После каза,че съм го изпреварила с минути.Какво значение има кой кого,живеем в 21 век,не мисля че трябва са седим като кралици и да чакаме мъжа.Ами ако е стеснителен?Или ако мисли"да бе ,тя точно на мен ще обърне внимание"?

# 374
Какви чаршафи разпънахте за една кола...че и нещо голямо като постижение я изкарахте. Има коли от 1000 и от 100 000 лв.- много зависи за каква говорите. Като чета мъжкия коментар на пирона (и доста други има със сходни позиции тук) разбирам защо напоследък един от първите въпроси на мъжете с които се запознавам е "Караш ли кола? Каква е?" Това, ако са свестните, майко мила. Ако говорим за двойка с дете, не да мрънка жената ами бива мъжа сам да се сети да осигури кола някаква що-годе безопасна на жена си, ако тя разкарва детето по градина, училище, после е на работа, че и да пазарува след това, както е в много семейства на бг мачовците.

Общи условия

Активация на акаунт