Къде да се запозная със свестен човек?!

• 26 213
  • 791
  •   1
Отговори
# 420
Много се измести темата.

# 421
  • Насред хаоса
Феникс помоли да спрем с това и смятам да уважа молбата му.
Затова ще кажа само да се търсят правилни източници на информация и да не се бъркат игралните филми с документални, създадени точно по тая тема. Защото открай време хората търсят отговор на въпроса "Защо се случи така, като никой не е очаквал?". И още не могат да го намерят. Явно не върви мантрата, че на всекиго си му личи, а другите не виждат.
И да, Пирончето правилно даде примера с щастливите и перфектни, които не дават никакви индикации, пък току гръмнат някоя бомба или връхлетят с ножове в тълпата. Да се чудиш що за глупави слепци е имало, че да не видят признаците.

# 422
  • София
Докато философствате тук, хората навън се ожениха и разведоха по няколко пъти...  Laughing
Ми то и ние Joy Акъл да има.  

Скрит текст:
Само да кажа, че Тед Бънди няма официална диагноза. Нито като психопат, нито като NPD, макар че са му се изредили десетки психиатри. Peace Но е по- близо до нарцис, защото буйства, когато жена му го издава. Личностните разстройства винаги имат индикации, не се отключват на 25. А на 7-8 и започват да личат след отминаване на пубертета. С мини подробността, че си личат за близките и семейството, а пред външните са мушици и затова хората се чудят "ама такова добро момче, как стана тъй".

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 13:22 от The Catcher in the Rye

# 423
Ехоу, объркали сте темата. Не е за вашите локуми в никакъв случай. Пожалете търсещите и си направете лично чатче.

# 424
Що бе, съвсем по темата си е - как да намерим свестен, а не психопат. JoyJoyJoy

# 425
  • София
Не бъди гръмпи, Лунче. Ти нали си намерила свестен човек. Къде се запознахте.

# 426
Ехеее, големи ужасии се завихрили тук ... Вместо да бленуваме романтики, сега вероятно ще сънуваме психопати зад ъгъла.Laughing
Дайте по-свежи примери, да разведрим тонуса на търсещите свестни.

# 427
Не бъди гръмпи, Лунче. Ти нали си намерила свестен човек. Къде се запознахте.
Със сигурност вече е упоменато мястото. Joy
Доверявайте се на себе си, не четете чужди страхове. Не ви ли стига, че вашите собствени ви възпират от достатъчно неща.
Който има работещ мозък и малко късмет, така или иначе успява да отсее  зърното от плявата.

# 428
  • София
Просто си говорим. Темата е ясно отдавна, че е пързалка. Коя смутена девственица се кръщава cream with scream.

За какви страхове говориш?

# 429
За ония глупости, дето се изписаха и дето не са по темата, че надграждат личните, каквито и да са пък те...

# 430
  • София
Дайте по-свежи примери, да разведрим тонуса на търсещите свестни.
Нали осъзнаваш, че надали някой чете темата, по- скоро ние се упражняваме да заговаряме свестни Laughing На Лорелада й се получава най- добре, дори мен успява да заговори.

# 431
  • Агент под прикритие
Феникс помоли да спрем с това и смятам да уважа молбата му.
Затова ще кажа само да се търсят правилни източници на информация и да не се бъркат игралните филми с документални, създадени точно по тая тема. Защото открай време хората търсят отговор на въпроса "Защо се случи така, като никой не е очаквал?". И още не могат да го намерят. Явно не върви мантрата, че на всекиго си му личи, а другите не виждат.
И да, Пирончето правилно даде примера с щастливите и перфектни, които не дават никакви индикации, пък току гръмнат някоя бомба или връхлетят с ножове в тълпата. Да се чудиш що за глупави слепци е имало, че да не видят признаците.
A, не бе, не се притеснявайте, продължавайте, не ми пречите (много), ама поне една биричка и чипс да ида да взема от денонощния. LaughingLaughingLaughing

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 13:55 от Phoenix Wright

# 432
Аз предимно чета тук, ама нищо не разбрах, как, как да се запознае със свестен?
Аз съвети не давам, не съм първа избирачка на свестни, при мен са средна хубост, даже не знам дали това се брои за свестен, а и с отявлени кретени съм била. Затова чета, чета, ама пак не си направих списък с критерии и места за търсене.

# 433
  • Агент под прикритие
Ами то заглавието на темата е зададено некоректно. Така написано, е много абстрактно. Simple Smile

# 434
С какъвто има късмет, с такъв ще се запознае. Smiley
Кетчи, Hug

Общи условия

Активация на акаунт