Да монтираш гуми е доста ниско платено, освен, че е тежко чисто физически за жена, на фона на многото други професии.
Отивам навън да си купя още.
В интерес на истината, повечето жени, работещи "мъжки" професии (според кривото разбиране в България, но не и в чужбина), са слабички и красиви, докато по-масивните и некрасиви жени избягват да работят това. И хем вторите са и значително по-силни физически от фините жени.
Вдигали ли сте гума с джанта да видите колко е тежко? На мен ми се скараха, че сама ги вдигам едни мъже, като ме видяха последния път да ги нареждам в колата. Ама, ако беше Пирончо там, щеше да иска да ми стисне ръката, докато аз с другата държа тежката гума.
Имаше чат пат хора, които да ми се притекат на помощ, но за да се кача някъде, трябваше да вдигна всичкото наведнъж. Трябваше да викна някой да ме вземе, ама пуст инат.
Вдигали ли сте гума с джанта да видите колко е тежко? На мен ми се скараха, че сама ги вдигам едни мъже, като ме видяха последния път да ги нареждам в колата. Ама, ако беше Пирончо там, щеше да иска да ми стисне ръката, докато аз с другата държа тежката гума във въздуха с два пръста и той е седнал на нея.
Препоръчани теми