Мен материалните облаги не могат да ме накарат да се чувствам щастлив или поне добре удовлетворен. Най-готино съм се чувствал в парка ръка за ръка с някоя жена, с която споделяме общи мисли и чувства. Или пък шарим с велосипеди из къра западно от Гребната база в Пловдив и дишаме прахоляци.
Пица по време на гледане на приятен филм (той всъщност става в пъти по-приятен заради компанията) и гушкане на диванчето на приглушена светлина също е благинка.
Това - коли, пари, апартаменти... Пък и в кой квартал да са и на кой етаж... Тези придобивки не купуват удоволствия за хората, на които удоволствията им не са от онези, зависещи предимно от парите.
), има сигурно такива комплекси. Не съм се интересувала. Но ако някой живее там, съа сигурност е от бг мама.

Понеже от такива неща получаваш наслада, отново ще те подсетя да погледнеш първите ми мнения в темата, както и тези в нейната среда, където съм се съгласявал с различни чужди гледни точки на други потребителки, като въобще не ме е възпирало това, че например в предишно мнение може да се се изказали грубо по мой адрес. Аз съм преди всичко безпристрастен и не гледам с крив поглед някого, който в миналото се е зачепкал с нещо.
През цялото време не съм спирал да пиша и положителни палчета на мнения, за които считам, че допринасят в разговора. Включително и на теб. Което си е така, си е така. Твърдото отричане въз основа на "онази ще я помня завинаги с лошо" е глупаво.
Гледай малко по-отворено на живота и ще осъзнаеш, че не всичко е детинско цупене и потриване на ръчички!

Понеже от такива неща получаваш наслада, отново ще те подсетя да погледнеш първите ми мнения в темата, както и тези в нейната среда, където съм се съгласявал с различни чужди гледни точки на други потребителки, като въобще не ме е възпирало това, че например в предишно мнение може да се се изказали грубо по мой адрес. Аз съм преди всичко безпристрастен и не гледам с крив поглед някого, който в миналото се е зачепкал с нещо.
През цялото време не съм спирал да пиша и положителни палчета на мнения, за които считам, че допринасят в разговора. Включително и на теб. Което си е така, си е така. Твърдото отричане въз основа на "онази ще я помня завинаги с лошо" е глупаво.
Гледай малко по-отворено на живота и ще осъзнаеш, че не всичко е детинско цупене и потриване на ръчички!Препоръчани теми