GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 868
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 1 140
Не, това е малка част, останалите неопетнени са с Джон по суша. Няма достатъчно кораби вече. Интересно че казаха, че и дотраките тръгват с него, колко ли изобщо са останалите. Неопетнените половината са избити, по думите на Сив червей.

# 1 141
Аз не мога да разбера , защо толкова бързат да приключат сериала с 6 епизода , вместо с 10. Пари ли нямат? Изчерпани ли са?

# 1 142
  • Варна
Има още войници с Джон, ама не помня, дали са само северняци.
Червеят каза, че са оцелели половината Неопетнени, това не са половината със сигурност Grinning Явно е отишла с един кораб само.
Това беше след битката с КнН. Доста загинаха с корабите, които Юрон унищожи.

# 1 143
Значи Неопетнените са около 4000?
А останалите - северняци, рицари и т.н.?

# 1 144
  • Вестерос
За мен не е уплашен, а изненадан. Има два варианта за мен:
1. Дрогон с броня
2. Повече от един дракон.

хаха този Кит Grinning

# 1 145
  • Вестерос
E ako са 4000, едва ли 3900 са измрели пред ДК заради Юрон, та на снимката нямат 100

# 1 146
  • Чужбина
Санса надяваше Тирион да подкрепи Джон срещу Дани, и може би  да организира някакъв преврат. Проблема е, че  Тирион се разприказва и нещата   вече изгубиха елегантност.
Ако Санса бе хитра, щеще да накара Тирион да й помогне да уговорят Дани за брак с Джон, щеше да навива Джон  за брак.  Това щеше да  оправи собствените й отношения с Денерис. Вместо това тя ги влоши.

Брак с леля му? Абсурд!

То може много да си хитър, но чак да престъпиш абсолютно всякакви морални и етични норми? Тя не е чак като Кутрето!

Санса да оправи отношенията си с Дани? Абсурд! Тя по-скоро би я хванала за косата и би замела пода с нея.

# 1 147
  • Пловдив
Нямаше ли някакво предсказание за дотраките, че ако минат морето ще стане нещо ? ( или пак ме лъже паметта )

# 1 148
Сигурно Дани е взела малка част, за да преговаря с Церсей.

# 1 149
Аз не мога да разбера , защо толкова бързат да приключат сериала с 6 епизода , вместо с 10. Пари ли нямат? Изчерпани ли са?
Защото забатачиха историята, след като чичо Мартин си би камшика от сериала. Сега разчитат, че дори и да не докарат нещо свързано на финала, все ще минат с лафа "Гледайте Дългата нощ, там всичко ще ви стане ясно". И паричките си текат, текат...

# 1 150
Нямаше ли някакво предсказание за дотраките, че ако минат морето ще стане нещо ? ( или пак ме лъже паметта )
Не помня да е имало нещо такова.

# 1 151
  • Русе
Ако Санса бе хитра, щеще да накара Тирион да й помогне да уговорят Дани за брак с Джон, щеше да навива Джон  за брак.  Това щеше да  оправи собствените й отношения с Денерис. Вместо това тя ги влоши.

Аз точно това казах в едно от двете си предложения. Най-разумният ход на Санса е да изчака, след което при нужда да елиминира Денерис. Играта на тронове се плете с търпение и разум. Денерис е изключително лесна за елиминиране за един ученик на Кутрето, безнадеждна е в политическите схватки и игри, а да не говорим за частния Безлик подръка.

А мене пък ме е яд, че прецакаха образите на Варис и Тирион.

Напълно подкрепям; сложи и Кутрето там. Тримата заедно са най-хитроумните и добри владетели на политическите интриги (Тирион изостава в сравнение с другите двама, понеже страда от скрупули).

А пък Варис го изкарват още като някакъв светец, който играе за бедните хора по света. Ти да видиш, досега работи изключително успешно с пълна скорост против тази си цел. Ако говори честно, то в това му върви толкова, колкото на Тирион в истинската любов Simple Smile

# 1 152
Джони (Лорд Сняг т.е., че да не стане объркване) – двамата имат различни цели (или ще проимат скоро), но тези цели са обусловени за момент, в който Церсей вече не съществува. Т.е. почват да проимат различни цели едва след смъртта й; дотогава са обединени от общия стремеж да премахнат Церсей, тъй като стои на пътя и на двамата (на единия за трона, на другия за безопасността на Севера и каквото там още му е на душата). За да се получи това, което казвате, Церсей трябва да разполага с начин да измести противопоставянето на Джон и Денерис преди разправата им с нея самата. Демек да ги премести по-нагоре в списъка им от нея самата, да провокира битка помежду им, а после да се справи с отслабения останал. А тя не разполага с начин да направи това. Освен ако в следващия епизод Денерис не е луда параноичка с капеща слюнка, която вместо „добро утро“ чува „дойдох ти за трона“.

Коронис, Дани още от самото си начало е луда, много от Решенията й в Робския залив го подсказаха, но в Предела и Севера лудостта й започна да се проявява.. Тя е абсолютно фиксирана върху трона, а Джон - не. Той не желаеше да става ЛК, не желаеше да става и Крал на Севера, не желае и ЖТ. Церсей  има интерес да елиминира Дани, Джон може да си властва в Севера със Санса, той винаги е бил малко автономен.
Ако Денерис умре, Джон едва ли ще продължи войната с такава агресия., по-скоро би я превърнал в отбранителна.
Церсей е наясно с това и ще се старае всячески да вбие клин между двамата.

# 1 153

Ако продължава в същия дух, скоро и един няма да има. Wink

# 1 154
Koronis,до кога да чака?
Те веднага тръгнаха на война. Сега и беше шанса. А Джон нямаше да иска да се жени за леля си.

Общи условия

Активация на акаунт