GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 686
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 205
Много ми стана смешно, когато един пич в редит сподели, че като се напиел, бил нещо средно м/у Тормунд и Хрътката  hahaha hahaha hahaha

То и на мен като ми падне пердето полудявам и ако имах дракони .....
Засега само мятам мълнии с очите. Получава ми се.

Единствено Хексе мога да оприлича - Бран.
Всичко знае.

# 2 206
  • Чужбина
Тя не можеше вече да я спаси, но е причина за това, че Месандей попадна в ръцете на Церсей, т.е. нейната война е причина.

Ох, може ли тези, които познават по-добре цялата история, да споделят, дали е логично, че Златната Дружина е на страната на Церсей, т.е. срещу Тарг, или Златната Дружина принципно се ръководи единствено от интереса.

Могат ли да минат на страната на Джон в един момент?

Или могат да нарушат договора, само ако Церсей и Юрон са мъртви?

# 2 207
Скрит текст:
The Third ми е Давос + Тирион + Сам.

Да, това е много интересно. Защо искат да конфронтират Златната Дружина с нашите на терен?

Това не е ли много малоумно от страна на Златната Дружина?

При ЗХ имаше някакво логично обяснение войските да са отпред. Там крепостта е сравнително малка и мисля, че не се събираха всички вътре, но тук е странно. Чудя се кой командва войската на Церсей сега. Може би Юрон, но пък командира на ЗД би трябвало да е има по-голям опит за такъв тип битка. С Джейми не е ясно какво става.

# 2 208
  • София
[
Скрит текст:
Хубава игра е предложена...аз обаче не мога...щото ми трябва време.
След финала да попрочета още от Вас и тогава...
Обаче....хихихи...мен сте ме оприличили много интересно.А аз си мислех, че пиша тук...с иглата на Аря]

# 2 209
Оу, извинява се - добре определя веднага

Бумър  (зачита ли се?) - Церсей

и Хексе мога да я определя, ама според героите от книгата не от сериала. Специално с Бран никога не бих я свързал, тя е много мила и чувствителна, а той е над тия неща вече.

На Бран най-могат ми приличат Хепи и Тифани - най-много ми се струва че носят приказното в себе си.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 17:01 от Лорд Сняг

# 2 210
Тя не можеше вече да я спаси, но е причина за това, че Месандей попадна в ръцете на Церсей, т.е. нейната война е причина.

Ох, може ли тези, които познават по-добре цялата история, да споделят, дали е логично, че Златната Дружина е на страната на Церсей, т.е. срещу Тарг, или Златната Дружина принципно се ръководи единствено от интереса.

Могат ли да минат на страната на Джон в един момент?

Или могат да нарушат договора, само ако Церсей и Юрон са мъртви?
В сериала ЗД са си просто някакви наемници. Не са им казвали историята, но ако е същата може и да имаме plot twist.

# 2 211
Дани още като я освободи Мисандей и каза, че може да умре. Не я е карала насила да идва с нея, както и нито един от неопетнените. Тя и не и беше нужна във Вестерос.

# 2 212
  • Чужбина
Дани още като я освободи Мисандей и каза, че може да умре. Не я е карала насила да идва с нея, както и нито един от неопетнените. Тя и не и беше нужна във Вестерос.

Добре, Давос! Ама това е, ако разсъждаваш като Давос, а не като мъж, който току-що е загубил единствената любов в живота си.

# 2 213
Много добър въпрос беше поставен - кой е стратега зад отбраната на Церсей? Тя толкова ли разбира от военно дело? Флотата очевидно се ръководи от Юрон, ЗД от Хари Стрикланд, но кой следи всичко? Кайбърн не разбира от война, Планината мълчи...

# 2 214
Няма повече да я коментирам тая небивалица изградена върху още една сюжетна дупка.
Загатнаха, че единия от 2мата ще умре преди биткатаза ЗХ, когато се размечтаха за Наат.
Убииството на Мисандей по никакав начин не провокира Денерис, с него или без него тя ще нападне КЧ.

# 2 215
Защо трябва да има стратег? Церсей е достатъчно интилигетна, тя е израснала край мъже които разбират от война - Тивин, Кеван и дори Джайм. Все нещо е прихванала. Знае основните постулати - ако врага те превъзхожда не му даваш генерална битка, ако ти го превъзхождаш влез веднага генерална битка. копията спират конницата, Стрелците са ефективни отзад...и т.н. Повече от десет правила едва ли трябва да помни.

# 2 216
Много добър въпрос беше поставен - кой е стратега зад отбраната на Церсей? Тя толкова ли разбира от военно дело? Флотата очевидно се ръководи от Юрон, ЗД от Хари Стрикланд, но кой следи всичко? Кайбърн не разбира от война, Планината мълчи...
Церсей се превърна във втори Тивин, защото е любимка на сценаристите.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 17:25 от EsmeWeatherwax

# 2 217
Церсей. Как мислиш - би ли допуснала някой да и се бърка в играта или да е нещо повече от нейна пионка, предвид миналото й.

# 2 218

Балерионе много интересно с какъв кораб щеше да се прибери Дани и кой щеше да я придружава до вкъщи?
Това е малко като избора - имаш право да преминеш от другата страна, ама само трябва да прескочиш тая пропаст, която е 3 метра дълга и 60 метра дълбока

# 2 219
Лорде, ако беше толкова лесно, нямаше да има загубени битки на обсадени крепости.

Церсей сигурно ще има самочувствието, но ако защита е перфектно организирана, ще е голям гаф.

Общи условия

Активация на акаунт