GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 632
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 295
Скрит текст:
Как ще са различни.Джон надява черното и в началото и в края.

# 2 296
Скрит текст:
Как ще са различни.Джон надява черното и в 1 епизод и в последен.
Скрит текст:
В единия вариант Джон умира.

# 2 297
Скрит текст:
Ако Мартин им е казал края, защо имат два различни завършека за Джон? Нещо не се връзва.
Скрит текст:
Мартин преди години им е казал как завършва всичко за главните герои, но те не са задължени да го спазват.

# 2 298
Е май няма да е на Мартин края, щом сравни историята с дете, което им е дал за осиновяване и вече не е негово. Надявам се.

# 2 299
  • Пловдив
Не знаем дали ще има прилики или разлики с книгите, нека първо доживеем да ги издаде Мартин Grinning Ще видим там Джон ще живее ли няма ли Sad

# 2 300
Е, аз си говоря от позицията на доста обезсърчен фен. Sad

# 2 301
то пък голям проблем да се превземе една крепост.
Варанат А - блокираш всички изподи, защитниците няма какво да ядат и пият и след 2-3 месеца се предават
вариант Б - защитниците използват таен изхоз за да се снабдяват с вода, храна и информация. Хващаш един от тях, караш го да си изпие майчиното мляко вкарваш 10-20 човека вътре в крепостта, те отварят вратите и настава клане
3. пускаш няколок човека в канализацията да ти отворят вратите отвътре
4. действаш по план  "рагнар Лодборг" - вкарва десет "невъоръжени" души дуи в града (монаси, придружители на покойник) и изведнъж те започват да секат и отварят вратите, а наблизо чака малак чета. Толкова е лесно да паден една крепост, че няма накъде-

Вариант А - зависи от архитектурата и разположението на крепостта. Може да се окаже, че обсаждащите няма да има какво да ядат след 2-3 месеца.
Вариант Б -  Пробутват ти фалшив предател, а твоите войници биват изтрепани в крепостта.
Вариант В - Не всички имат канализации.
Вариант Г -  Никой не влиза в обсадена крепост, тя затова е обсадена.

Други умни идеи, които да не мога с женския си мозък да прецакам?

варианта А - ако не си се подгвил поне 5-6 месеца да обасждаш една крепост, по-добре изобщо недей я обсажда. Всички обсадители задължително имат обоз, освен това правят така, че обсадените да не могат да стигнат  нивите  и лозята които са наблизо, а ти ядеш от тяхната храна
 Б - риска го има, но голяма част от предателите са склонни да извършат предателство, заради друг човек. Например майка - зарази детето си. Също така, ако  обещаеш достатъчно много пари,  за главата на човека който предвожда съпротивата абсолютно задължително ще се появи предател. Въпросът е само колко пари ще потрябват. Примери - много
В - големите градове имат. В Робския залив имаше. В Скалата също имат. Мисля, че и в Чертога имат канализация.
Г - е, Рагнар Лодборг е влязъл в не помня кой френски град беше. Водил се е умрял и това не е единственият случай. ОДисей, Агамемнон и  други такива също влезли чрез  измама. Масово са извършвани измами. Ако не вярваш чети Айвънхоу, където пускат Монах, в обсаден замък, а това е всъщност предрешен човек. Масово е имало измами с монаси, дълго време хората наивно са смятали, че светостта на църквата е нерушима и никой не може да подиграва с нея.
Виж колко предатели е имало само по нашите земи. Половината ни крепости падат заради предателства. Например - Ивац в Албания.

така че нищо не си прецакала

# 2 302
  • Варна
Не знаем дали ще има прилики или разлики с книгите, нека първо доживеем да ги издаде Мартин Grinning Ще видим там Джон ще живее ли няма ли Sad
Едва ли ще доживеем. Мартин е продал правата и вече е просто консултант. Не са длъжни с нищо да се съобразяват.

# 2 303
Останалите, дето четете в реддит, да ви питам нещо. Вие пукате ли се от смях с тия мемета, че аз вече мускулна треска имам Joy Ох, особено с това kind of forgot Joy Абе сезон може и да не направиха Д&Д, ама феновете голямо шоу спрятат.

# 2 304
За спойлери питаше някой, ето един, копирах го, за да може да си го превежда, който желае.

Внимание, спойлери за епизодите от 4 до 6:

Скрит текст:
Euron's fleet takes down Rhaegal.
Jaime betrays the North. Missandei is captured.
Dany's army captures Jaime. Brienne tries to talk to him but he refuses.
Sansa tells Tyrion about Jon's lineage. Tyrion tells Varys.
Varys betrays Dany because he thinks Jon would be a better ruler.
Cersei has Missandei executed.
Dany has Varys executed. Dany assaults King's Landing and it's one-sided as hell.
Tyrion begs her to show mercy but she refuses.
Tyrion frees Jaime to try to get Cersei out of the city.
King's Landing gets wrecked in the battle. Drogon burns Euron's fleet.
The Hound fights his brother. They both die.
Jaime fights Euron and kills him, but Jaime is mortally wounded.
Jaime makes it to Cersei and they die together.
Dany is executing everyone in King's Landing. Jon and Tyrion are upset.
Dany has Tyrion arrested to be executed for freeing Jaime.
Tyrion tries to convince Jon that his family will never be safe because his lineage makes him a threat to Dany's rule.
Jon tries to talk to Dany but she justifies her actions.
Jon pledges himself to Dany but then stabs her, then surrenders himself.
A council gets formed to decide who the King should be. Tyrion gives a speech and everyone votes on Bran to become King. The end.
In the epilogue, Jon takes the black again for killing Dany. Arya leaves. Sansa rules the North. Bran oversees his council of Tyrion, Davos, Sam, and Bronn.

Скрит текст:
Не ми харесва това развитие. Много е предвидимо. Не разбрах  Церса как умира, що Джаймито ще се бие с Юрон, той нали тръгна да защитава Церса. А пък за Аря нищо...  Но пък звучат логично и това ме навежда на мисълта, че  може и да са отчасти верни.

# 2 305
Според мен са наели хора  да пускат фалшиви спойлери

# 2 306
Аз пък четох интервю с актьора, който играе Юрон. На прослушването за ролята той се явил неподготвен. Тоест той си мислел, че е подготвен, но 5 страници от мануса са липсвали. Като му казали да каже и останалите реплики, той попитал ''Кои останали реплики?''. Дали му лист с репликите и той трябвало на място да импровизира нещо. Бил ужасЕн, че е пропилял най-големия шанс в кариерата си. Те пък го харесали. Той следял усърдно всяка секунда от сериала и мечтаел да участва в него. Явил се за ролята на Юрон, но понеже имало много злодеи в сериала вече, кой от кой по-злобен, той решил да направи Юрон по-чаровен, по-забавен и по-флиртаджия. Явно това се харесало и му дали ролята. Иначе има дъщеричка и я е карал много навсякъде, където е можело да иде и тя покрай сериала. Тя пък толкова се разглезила от самолетите с екран зад седалките, че като пътували с евтина авиационна компания веднъж, тя се оплакала, че няма екрани. Тогава таткото решил, че край с глезотиите и скъпите пътувания - трябвало да живее нормален живот и да се научи как се изкарват парите.

# 2 307
  • Чужбина
Ох, особено с това kind of forgot Joy Абе сезон може и да не направиха Д&Д, ама феновете голямо шоу спрятат.
Аз се пукам от смях в чуждите форуми.

# 2 308
Останалите, дето четете в реддит, да ви питам нещо. Вие пукате ли се от смях с тия мемета, че аз вече мускулна треска имам Joy Ох, особено с това kind of forgot Joy Абе сезон може и да не направиха Д&Д, ама феновете голямо шоу спрятат.
Аз не чета в реддит.Само фейса.
Моите у дома ме мислят за луда като започна да се смея.
Сълзи ми потичат.Изключително са креативни.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 20:36 от ratridi

# 2 309
Ето едно от новите, Дух си го представям да бяга като Road runner, нищо, че снегът се лъзга Simple Smile

(Тормунд, голямата жена е отново необвързана. )

Общи условия

Активация на акаунт