GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 361
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 550
Преди премиерата на сезона си мислех как не искам никой да умира. Сега съм на вълна всички да мрат, без Санса, Давос, Тормунд и Бриен.

# 2 551
Много ми беше нелепо това почти просълзяване на Църси в последния епизод докато Тирион нареждаше колко била добричка. Хайде за него ок, не му е за пръв път да го показват до глупост наивен. Но Церсей да се трогне от приказки? Че то и от неговите, дето цял живот го е презирала. Че и в момент, когато има добри шансове за победа - та току що свалиха предпоследния дракон - още един само и везните категорично се накланят в нейна полза. И баш сега да го удари на чувства? Това само една бременност наистина може толкова да разбърка хормоните и чувствата на жената. И Д&Д де Wink

А, и все забравям да кажа. Много ми се иска речта на Тирион да не е някакъв пореден абсурд, а умишлено да е повдигнал въпроса за бременността, за да всее раздор между Юрон и Церсей. Иска ми се поне малко нещо хитро и умно да са оставили в него.

# 2 552
  • Варна
По отношение на женската част си беше голямо дърво и пак е голямо дърво. И в двата живота. Само зяпа с един такъв поглед... Абе, харесвам го ама все ми изглежда като да го изнасилват мацките него, а не той да ги действа. Май само като се бие живее истински.

# 2 553
  • Варна
Мирцела беше като нежно цвете! Heart Eyes

Ако приемем,че времевият фактор е нищо за сценаристите,си представете Санса бременна от Рамзи! Shocked
Дори да е имало нещо такова, героинята просто няма начин да задържи бебето. Трябва да го е махнала още щом е разбрала, /ако е била бременна изобщо/.
Но понеже в книгите най-вероятно Санса изобщо няма да се срещне с Рамзи едно такова бебе няма как да се впише в сюжета.
Че от кога пък книгите имат нещо общо със сюжета? То в книгите и Кейтлин последно беше жива...

# 2 554
По отношение на женската част си беше голямо дърво и пак е голямо дърво. И в двата живота. Само зяпа с един такъв поглед... Абе, харесвам го ама все ми изглежда като да го изнасилват мацките него, а не той да ги действа. Май само като се бие живее истински.
Ми, то с такива нахакани мацки. Той уж дракон, вълчище, дъра бъра - гола вода е Джончо, така де гол сняг.😂😂😂

# 2 555
  • Варна
Че от кога пък книгите имат нещо общо със сюжета? То в книгите и Кейтлин последно беше жива...
Не съвсем.

Много ми беше нелепо това почти просълзяване на Църси в последния епизод докато Тирион нареждаше колко била добричка.
На мен ми се стори че се просълзи, защото вече не е бременна, а Тирион и говореше за бебето.

# 2 556
  • Варна
Абе откъм задни части хващаше окото, а и червенокоска го хвалеше, че бил добър любовчия ама нещо не я видяхме тая работа Simple Smile))

# 2 557
Много ми беше нелепо това почти просълзяване на Църси в последния епизод докато Тирион нареждаше колко била добричка. Хайде за него ок, не му е за пръв път да го показват до глупост наивен. Но Церсей да се трогне от приказки? Че то и от неговите, дето цял живот го е презирала. Че и в момент, когато има добри шансове за победа - та току що свалиха предпоследния дракон - още един само и везните категорично се накланят в нейна полза. И баш сега да го удари на чувства? Това само една бременност наистина може толкова да разбърка хормоните и чувствата на жената. И Д&Д де Wink
Между тези двамата има нещо.
Не за първи път я замисля и просълзява.
Първия път с нежни думи Тирион я склони да се срещне с Дани.
Там Церси не го уби. Не го убива и сега - пред вратите на чертога.
Мисля си, че Церсей ще оживее, ще оживее и бебето и. Може би в детството и магьосницата  е предсказала, че дяволчето ще я спаси от смъртта.

# 2 558
  • Пловдив
Кейтлин в книгите не е много жива 😂😂 зомби някакво е. Церсей не вярвам да роди, иначе защо ни показаха предсказанието, а дори и да роди ще е мъртво детето, охо ами ако така умре 🤔 докато ражда. (е не аз съвсем вече почнах да си измислям сценарии, колкото до спойлерите няма да се изненадам ако пак изтече епизода 😂😂)

# 2 559
Предсказанието приключва с валонкара, но тази част са я отрязали в шоуто. Аз си мисля, че колкото и да го мрази не може да се накара да го убие сама, затова прати Брон. Или пък осъзнава, че ако Дани спечели, Тирион е единствения, който ще се застъпи за нея.

# 2 560
  • София
Докато нищим кой ще си замине и кой не,разбрах че не искам никой да умира.Да продължи сагата.Тя е като голям пъзел,без парче няма да е същото.Не си давам Варис,Тирион,даже Церсито не давам!
А Данчето?
Аз пък искам всички главни герои да измрат - без изключения.
Аря искам да остане и нов КН.. само те двамата.. Да има Аря, с кой да си провежда тренировките.. 😁

# 2 561
Аз искам край в стил Cloverfield.

# 2 562
  • Бургас
Церсей прилича на Тивин в отношението си към Тирион.Мрази го,но като член на семейството и Ланистър,той не е като другите.Може би все още го обича,защото той познава другата,непозната за всички Церсей.
Не видях Церси да се тресе от страх,че ще умре.Като нападна Станис,беше готова да се отрови заедно с Томен.
Ох,пиша бързо,че чакам гости.Извинете за грешките

# 2 563
# 2 564
JoyJoy миличкия

Общи условия

Активация на акаунт