GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 847
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 810
  • Чужбина
Есме, на външен вид Тормунд и Санса са буквално родени един за друг. И децата ще са такива рижи и синеоки съкровища.

Пък и така ще стане един много голям Север - този отвъд Вала и този на Старк.

Софи е много много красива в 4-ти епизод.

# 811
  • Вестерос
Гласувах за Варис и Хрътката, мисля си и Червея.

# 812
  • София
Какво вижда или не вижда...Юрон ...
Бран "тръгва" към КЧ....и врагнал се ..много яко, голямо ято врани покрива небето над КЧ...той зяпва..отвлича си вниманието...и така прикрита Денерис с Дрогон идва.А какво следва....едно яко Дракарис.

# 813
Според мен убитите в епизод 5 ще са Джайм, Церсей, Юрон, Хрътката, Денерис, Джон и Варис.

# 814
  • Варна
Аз гласувах за тия, които искам да умрат - Юрон, Церсей и Варис. То вече толкова нелогично стана всичко, че не мога да си играя да предвиждам. Дадох глас по мое желание.

# 815
Eleonora, Софи на мен винаги ми е била много красива.

Гласувах за Церсей - омръзна ми вече. Дани достатъчно и е набрала, няма защо да протаква повече.
Варис - мисля, че Тирион ще го изпорти на Дани и тя ще го екзекутира.
Хрътката - очаквам Клегейн боул, завършващ със смъртта на двамата.

# 816
Аз гласувах за тия, които искам да умрат - Юрон, Церсей и Варис. То вече толкова нелогично стана всичко, че не мога да си играя да предвиждам. Дадох глас по мое желание.
И на мен ми се иска само те да са от убитите, но няма да са.
Дрогон и Сив червей и те ще бъдат сред загиналите, за съжаление.

# 817
Варис не е толкова глупав, че така лесно да се остави да го екзекутират.
Тъкмо гледах трейлъра. Тирион в Драконов камък ли е?, към кой така плахо пристъпя? Дали не е към разярената Денерис?
Юрон за мен не гледа изненадано, а гледа очакващо.

# 818
  • София
Според мен убитите в епизод 5 ще са Джайм, Церсей, Юрон, Хрътката, Денерис, Джон и Варис.
Аууууу....много от главните....

# 819
Варис не е толкова глупав, че така лесно да се остави да го екзекутират.
Тъкмо гледах трейлъра. Тирион в Драконов камък ли е?, към кой така плахо пристъпя? Дали не е към разярената Денерис?
Юрон за мен не гледа изненадано, а гледа очакващо.
Той не е глупав, но ако Дани реши, че е предател - дракарис.
Тирион и Дани са на ДК и тя се вижда.

# 820
Какво вижда или не вижда...Юрон ...
Бран "тръгва" към КЧ....и врагнал се ..много яко, голямо ято врани покрива небето над КЧ...той зяпва..отвлича си вниманието...и така прикрита Денерис с Дрогон идва.А какво следва....едно яко Дракарис.
Хаха, интересна теория. Бран малко така като Гандалф с орлите.

Гласувах за Церсей, Джайм и Юрон. Мисля, че този епизод трябва да се приключи с войната, в следващия очаквам по-скоро друго развитие. Там вече допускам смъртта на един от двамата главни герои - Джон или Денерис, по-скоро тя.

# 821
  • България
Интересно ще стане, ако Варис подшушне на едни добри хора в КЧ за потеклото на Джон, и Церсей използва тази "информация" (à la Варис) срещу Дани.
По някакъв много завъртян начин.
Но май няма време за такава интрига.
Като гледам как всички са набрали на Церсей, може и да се вземат накрая с Джон😂🤣😂.

Гласувах за Джайм, Юрон и Варис.

# 822
Мисля, че главните ще мрат в последния епизод. В пети всички второстепенни , на които им е ред.

# 823
Есме- не мисля, че Варис ще допусне така лесно да се превърне в предател. Това имах предвид. Ето, на телефона гледах трейлъра и Денерис въобще не се вижда. Пак тъмница значииии 😆😆😆

# 824
  • Чужбина
Eleonora, Софи на мен винаги ми е била много красива.

Просто преди по-малка, но още тогава си имаше аристократични черти. Всъщност, точно това е, което ми харесва нея и Роуз. И двете изглеждат от сой.

Тийновете й писали на Софи в соц. мрежи за големия й нос и тя много се притеснявала, как изглежда пред камерата. Няма ли кой да каже на това красиво момиче, че точно това я прави неповторима и аристократична?

Общи условия

Активация на акаунт