GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 909
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Ще има дракончета.
Въпреки че са на филм и не са истински, ми стана тъпичко как ги свалят едно по едно. Сладки са Simple Smile

# 961
И да се излюпят, ще е накрая на 6 епизод.
Данка не е бременна. Досега да го бяха подсказали поне.

# 962
И да се излюпят, ще е накрая на 6 епизод.
Данка не е бременна. Досега да го бяха подсказали поне.

А, подсказаха - не пиеше алкохол на пира, само Старбъкс. Grinning

# 963
Амии, Старбъкс... Това не е питие за кралици. Крила си е вътре домашната сливова, да не и я излока Тормунд. 🤣🤣🤣🤣

# 964
Дракона не лети като самолет с постоянно разперени криле, Че да го надупчат целия и да не може да направи тяга. Люспите му са достатъчно здрави да се справяр със стрели. За балистата обаче, си трябва броня. Но за тази от предния епизод незнам какво може да помогне Simple Smile

Смоуг е дракона от Хобит, в интернет доста ги сравняват и за това има объркали се. Дори и той беше убит със балиста и то като го уцелиха във единственото място където нямаше люспа.

# 965
Дракона не лети като самолет с постоянно разперени криле, Че да го надупчат целия и да не може да направи тяга. Люспите му са достатъчно здрави да се справяр със стрели. За балистата обаче, си трябва броня. Но за тази от предния епизод незнам какво може да помогне Simple Smile

Смоуг е дракона от Хобит, в интернет доста ги сравняват и за това има объркали се. Дори и той беше убит със балиста и то като го уцелиха във единственото място където нямаше люспа.
Не съм спец по дракони 😄, но долната част на крилата сякаш няма люспи и лесно може да бъде прободена.

# 966
  • Варна
В една от предишните серии един от драконите (май Дрогон) имаше явна дупка в крилото, но не му пречеше да лети. Бая трябва да го съдерат за да падне заради това.

# 967
За извънземната балиста никаква броня няма да помогне, какви бяха тези пружини, какво беше това чудо. Измислена работа дори за филм с дракони и магии. Grinning

# 968
Не мисля, че Денерис ще полудее, сега ви карат да си мислите така, но няма да стане.
Всъщност всичко постигна докато действаше сама, от как се събра с Тирион и Варис всичко започна да пропада. Време е да разкара единия и да се опомни.
Веднага след епизода допусках, че ще полудее, но след трейлъра съм спокойна. Дочакали са Джон, който беше на 2 седмици път, значи не действа под влиянието на афекта от случката с Мисандей. Което не означава, че не започва да се променя. Тирион очевидно е много притеснен докато я приближава в ДК.

# 969
Да и Регал имаше големи дупки и летеше, но ако се целят само в крилата 10 балисти, все ще го свалят.

# 970
  • Чужбина
Екс Дева от Тарт:

Божеееееее, а тук й прозират гърдите:

# 971
В истинския живот е много трудно да свалиш нещо летящо и движещо се във въздуха от земята. Дори и най-модерните ракети не удрят самолета директно ами се взривяват и разпръскват осколки когато самолета е в обсег.

Теоритично могат да го надупчат до степен да не може да лети, но той няма да стои с разперени криле срещу тях на тепсия.

# 972
Така е, но след смъртта на Виз и Регал, така си го представям. Много лесно и бързо стана и при двата.

# 973
  • Вестерос
Дани сигурно се връща на ДК и чака Джон да наближи за са иде пак.

За чашата
https://www.boredpanda.com/game-of-thrones-starbucks-coffee-cup- … mpaign=BPFacebook

# 974
  • Пловдив
Това с Регал беше уникална тъпотия, колкото пъти стреляха , толкова го улучиха Sad че аз муха не мога да убия толкова лесно (не се шегувам тук)

Общи условия

Активация на акаунт