GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 63 844
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Пловдив
Ти да видиш, тоя ревнив Дух Grinning Grinning отърва се от дракона той Grinning Grinning
П.С това е много добро.

# 1 051
  • Русе
И аз се разсмях Simple Smile

Абе, сега като го прехвърлих в главата си, Санса да не би целенасочено да иска да убие Джон? Нали предполагаемо е вече политик и играч, и то може би най-добрият от живите след Варис.

# 1 052
Засега най добрият играч е Церсей. Варис ще го видим в следващия епизод. Много го осъкатиха сценаристите. Защо Санса ще действа срещу Джон?

# 1 053
  • Пловдив
Не ми се иска, да цели Джон да е мъртав Sad По скоро го иска на трона, а той да я остави да си е лейди на ЗХ. Джон е най-добрият й шанс. Цеци я мрази от всякъде обвинява я в смъртта на Джофри, Денерис 100  пъти да й е пуснала дракарис ако не е Джон Grinning
Между другото няма да е лошо ако си оженят Grinning (ей тука се размечтах вече) , но двамата ми се струва, че ще са добри владетели Simple Smile

# 1 054
  • Бургас
Може ли за незнаещите добре английски някой с две-три думи да каже какво пише в линка за чашата?Фейк ли е снимката,която се върти в пространството?

# 1 055
  • Вестерос
Писмото на Варис до Санса.

Скрит текст:
От къде е това?

Пише:

Юрон Грейджон ни устрои засада близо до ДК. Потопи много от нашите кораби. Залови Мисандей и стреля и уби Регал. Кралицата не е засегната, но е съкрушена/разстроена, както и нейните съветници.
Варис

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 20:59 от Tiffany А

# 1 056
  • Чужбина
Може ли за незнаещите добре английски някой с две-три думи да каже какво пише в линка за чашата?Фейк ли е снимката,която се върти в пространството?

Разбира се!
Къде е линкът обаче?

# 1 057
  • Вестерос
Ааа за чашата пише, че се извиняват, че са я забравили. Не била на Дани, тя пиела чай. Не била и на Старбъкс. Не знаят как е станал гафа, тъй като има хора, които отговарят за тези неща и до сега били изрядни. Имаше нещо в началото, че си мислили, че е базик, но не е.

# 1 058
  • Чужбина
Да, извиняват се и казват, че не била Старбъкс. Някой си забравил кафето, но не била Емилия, т.е. Дани.

А под статията има закачки, че го била направила Санса, за да могат да обвинят Дани. Има снимка на Софи/Санса с такава чаша в ръка, заедно с малката Мормонка.

Също се шегуват, че латето било грешка, защото Денерис си била поръчала билков чай Grinning. Сладури!

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 21:19 от Eleonora_27

# 1 059
  • Вестерос
Да, смях се, че наистина чашата много си мяза Grinning

# 1 060
  • Бургас
Благодаря,момичета! Heart Eyes
Е,значи все пак имаме гафче! Joy

# 1 061
  • Вестерос
Да, то имаше и клипче в тубата от серията, аз връщах серията да гледам, че бях пропуснала Grinning

Никой не ми каза за яйцето какво мисли, дали беше то на Визерион?

Eх, това няма да го видим май никога

едит: Мисля, че да Ели, тъй като на Регал май беше зелено, а абсурд да е на Дрогон.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 21:08 от Tiffany А

# 1 062
  • Чужбина
Hauke ​​Richter, който е режисьор, се присъединил към дискусията и казал, че една чаша не била толкова голям гаф.  Случвало се да забравят разни неща на снимачната площадка.
"[Чашата за кафето е била] толкова издута, защото не се е случило с Трон досега."

Изпълнителният продуцент Бернадет Каулфийлд, обаче, с много извинителен тон казала, че е шокирана. "Не мога да повярвам", каза тя. - Служителите и декораторите били много прецизни. Съжалявали!

Тиф, на Визерион е най-светлото яйце. Това най-светлото ли е?

# 1 063
Да, то имаше и клипче в тубата от серията, аз връщах серията да гледам, че бях пропуснала Grinning

Да.
Ето ти ги тук, държи яйцето, от което се излюпи Регал.

# 1 064
Eleonora, Софи на мен винаги ми е била много красива.

Гласувах за Церсей - омръзна ми вече. Дани достатъчно и е набрала, няма защо да протаква повече.
Варис - мисля, че Тирион ще го изпорти на Дани и тя ще го екзекутира.
Хрътката - очаквам Клегейн боул, завършващ със смъртта на двамата.

Есме, абсолютно еднакво мислим с теб. и аз гласувах по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт