GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 721
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 145
Eлия е пречка, най-малкото доколкото може отново да се омъжи, да роди ново дете и да има съмнение, че това е дете на Регар. Освен това едва ли ще забрави някога че мъжът и децата й са били убити.
Налагало се е да я убият. Но не и да я изасилят, нито пък да убиват децата й през очите й, нито да убиват децата по такъв брутален начин.
Идеята на Тивин бе, че Планината спокойно е можел да откара децата в другата стая, да ги умъртви с  по един удари и после с една възглавница да удуши Елия. малко деликатност е трябвало да прояви, но къде ти Планината и деликатност.

# 2 146
Мисандейката е 1,70.
Ето ги и с Лина(1.66):

# 2 147
Снимката изглежда много готино, но това не са мисандей и Церсей?
Лина вярно ли е 1,66?!!! изглежда страшно издължена. Просто не мога да повярвам, сигурно е заради слабата талия.

П.С. Абе понеже тука сте дами я ме обяснете - как е възможно някоя жена да си хареса Брон? чувам че били гаджета навремето с Лина Хеди? Да, актьорът добре играе, ама все пак? точно него? никога няма да разбера жените.

# 2 148
  • Чужбина
Искам да ви кажа, че усещам, че ми липсват Другите по някакъв особен начин.

Мислите ли, че накрая ще има някаква сцена с трупове, наредени в кръг или спирала?

# 2 149
То се вижда кой е. Затова не писах, че е Планината(Хафтор Бйорнсон).
Лина и аз я мислех за по - висока.

# 2 150
щом е само 1,66 и нея мога да я взема. Joy  До1,78  нямам проблем с жените. Ама като бях в гимназията имаше две момичета - едно  плувкиня, което май има 3 място на национално съзтезание - та няма да ви казвам колко по-високи бяха.

# 2 151
  • София
Брон е симпатяга Grinning Има някакво шашаво излъчване Grinning

# 2 152
симпятага,е, и е добър актьор, но от моя гледна точка не е секси. Но пък аз не съм жена и не мога да преценя обективно.

П.С. като бях малък всички момчета искахме да приличаме на Арнолд Шварценегер - еталон за мъжественост. Да, обаче не познавам нито едно момиче, според което той да не грозен. Всичко е въпрос на гледна точка.

# 2 153
  • София
симпятага,е, и е добър актьор, но от моя гледна точка не е секси
Grinning You know nothing, Jon Snow Grinning

П.С. Ами да, и аз не харесвам Бате Арни. И Брон като млад и без брада, не ми допада толкова.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 15:09 от Erinne

# 2 154
добре де, как е възможно лина Хеди да е 1,66, Натали Дормър и тя да е някъде толкова, а в сцената от 3 сезона, когато са една до друга, Лина стърчи поне с глава над Натали? Търсен ефект?

П.С. добре де, не е цяла глава, но в сцената Лина е леко преведена, и пак е с 2-3 сантиметра по-висока.

# 2 155
  • Чужбина
Да бе Бронн не е секси. Първото нещо, което си мислиш, когато го погледнеш тоя мъж, е точно ...

Не ми пука, дали е умен, дали е селянин, дали е гаден наемник.

Да се върна към онова, което очакваме в следващата серия.

Имаше една сцена с Дани и Джон в 7-ми сезон:

, където Джон й казва, че ако смята да гори градове и замъци, то тогава тя е същата като другите.

И аз си мисля, че Дани няма да го направи, т.е. няма да подпали Чертога. Абсурдно е - всички й говорят да не го прави. Тя едва ли е толкова глуха, за да не ги послуша изобщо.

# 2 156
Брон е готин.

Церсей явно ходи с токчета.

# 2 157
  • Варна

Ахахахахахахахаха

# 2 158
  • Чужбина
Лина е 166, а Натали Дормър е 168. Лина е на токчета, а Натали не е.

# 2 159
Е---и колко са й високи токчетата, че след като е по-нисска и се привежда изглежда по-висока?  8 сантиметра? 10 сантиметра ?
Лина и в "300" ми изглежда много висока, и там ли е на токчета?

П.С. за дани съм 90 процента сигурен че ще палне Чертога. тя е класически луда, а сега й дадоха повод.

Общи условия

Активация на акаунт