GoT 37 ПОСЛЕДЕН СЕЗОН - Да бъдеш или не.. /06.05.-12.05./

• 61 784
  • 2 992
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Чужбина
Много ме кефи предложението на Коронис.

Скрит текст:
Джон Сняг ми прилича на Станис.

Есме ми прилича на Мелисандра.

Славка ми прилича на Санса, Коронис - на Давос или Тирион, Тиф май на Марджъри, но не съм много
сигурна.

Обаче Хексе много ме затруднява - тя ми от много образи май.

Дайте да разконспирираме ей тази снимка от следващия епизод, докато Коронис е на мисия:

Коя е тая войска отпред?

Защо са само тримата? Къде е Данито?

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 15:59 от Eleonora_27

# 2 176

Та, накратко, посочете кой потребител от тази тема на кой персонаж от ГоТ ви прилича по мисления образ, който сте си изградили от постовете му.

Mного готина идея! Ще помисля и ще пиша по-късно

# 2 177
  • София
Искам да ви кажа, че усещам, че ми липсват Другите по някакъв особен начин.

Мислите ли, че накрая ще има някаква сцена с трупове, наредени в кръг или спирала?
Да и е....задължително, да има подсказка за присъствието им.

# 2 178

Дайте да разконспирираме ей тази снимка от следващия епизод, докато Коронис е на мисия:

Тримата се явяват военачалници, според мен. Войската е тази на Денерис - виждат се северняци, дотраки. А Денерис вероятно хвърка наоколо.

# 2 179
Златната дружина е войската на Церсей.

Другите са нашите.

# 2 180
  • Варна

Какво ще кажете за една форумна игра такова, петъчно? В тази тема има едно двадесетина доста редовни потребители, с преминаващите сравнително често сигурно стават над 50, но като цяло хората се познават достатъчно – не лично, разбира се, а на сляпо по мнения, становища, изразяване и прочие.
Готово. Ама пиша за тези дето сме писали в последните страници.хаха надявам се никой да не се сърди.
Междудругото някои нарочно съм ги пропуснала  - Хепи, хайспийд, мис фейри.. ами въобще не ги оприличавам на мартинови герои или поне не се сещам веднага за някого.

Скрит текст:
Лорд Сняг а.к.а. Джон Сняг си е точно като адаша. Отдаден на това в което вярва, но ...нищо не знае. /в повечето случаи направо си измисля факти/
П.П. за да съм честна последната година-две, не се е впускал толкова във фенфикшъни./
Аниш е Церсей. Много мрази Санса.Иска да кръстосва с някого шпага, надявайки се да убеди повече хора да я мразят.

maskara e Сам, обича книгите и се отнася с благоговение към тях.

Deziderata  е Триоката врана. Наясно е всички възможни посоки в които може да поеме бъдещето. запозната е с всички теории, митологията зад тях и няколко възможни варианта за развитие, които могат да се получат според ефекта на пеперудата.

Diavolo
e Нед Старк. Не желае злото на никого, но става особено загрижен, когато нещо заплашва старките / в частност Аря и Санса/.

Василева23макар да е с аватара на Мелисандра, си е една нежна принцеса Мирцела, недокосната от интригите и злобата. Още една -две години с нас и ще закоравее. Mr. Green

Елеонора27
е Игрит и никоя друга. Даже външно си приличат.
Няма ала-бала.

bob_99
е Санса. Нова е, но има много потенциал. Тепърва се учи.

Коронис, ти си Давос. Давос, който сваля розовите/черните очила на списващите тук. Човекът, който прави най-добрия анализ на фактите с които разполага и го излага в най-добрата форма. Без да украсява и да влага прекалено много емоции.

slavka70 е Олена Тирел. Понеже също е отскоро тук, ми направи впечатление, че дойде, набързо отмъкна двама хубави мъже и се изниза. Тоест знае си жената приоритетите. Laughing

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 15:58 от Хексе

# 2 181

Лъжат! Това е някаква конспирация на Денерис, фейк нюз.

# 2 182
Интересна идея, но ще ми е доста трудно😁. Не са всички, но това можах да измисля:
Скрит текст:
Елеонора - Игрит
Лорд Сняг - Станис
Коронис - Тивин
Аниш - Церсей
Diavolo - Давос
Василева23 - Санса
Хексе - Олена
Maskara - Марджери

# 2 183
  • Чужбина
Гледах някакви клипчета в тубата и там обясняват, защо Церсей не е убила Тирион и Дани по време на екзекуцията на Мисандей.

Има една сцена, в която Кибърн обяснява, че Церсей искала поетична справедливост. Това е точно в момента, в който Кибърн дава арбалета на Бронн, за да ликвидира Тирион и Джейми.

С арбалет бе убит Тивин и Церсей иска да ползва същото оръжие за братята си.

В тази сцена Кибърн казва, че Церсей си има специални планове за Дани.

Скрит текст:
На мене и Дяволо и Хексе ми го докарват по характер на Давос.

А Пеперуда май ще дойде малко като Дани.

Да знаете, че Церсейто е приготвила огън за Дани и сигурно няма идея, че Данито не гори.

Последна редакция: пт, 10 май 2019, 16:11 от Eleonora_27

# 2 184
Много интересна игра ама явно за повечето от вас аз съм преминаващ потребител, хихихи

# 2 185
  • Бургас
Аз много сантиментално и романтично си мисля,че Церсей не уби Тирион,защото все още има чувства към брат си.Не че не му поръча убийството,но не може да го направи лично.

Хареса ми много новата игра.Ще трябва и аз да помисля,но на прима виста веднага казвам,че Елеонора е Игрит,не само заради аватара.Това момиче е огън!Силно обича и мрази!

# 2 186
Eleonora- тя е доста изобретателна в убийствата си. Така че може да е подготвила нещо специално за Денерис. Явно Джофри я е наследил, но определено я превъзхожда. Какво ли можеше да се очаква от него, ако беше останал жив.

# 2 187
Много ме кефи предложението на Коронис.

Скрит текст:
Джон Сняг ми прилича на Станис.

Есме ми прилича на Мелисандра.

Славка ми прилича на Санса, Коронис - на Давос или Тирион, Тиф май на Марджъри, но не съм много
сигурна.

Обаче Хексе много ме затруднява - тя ми от много образи май.

Коя е тая войска отпред?

Златната дружина явно, ама защо не са горе по стените? Не е нужно човек да е експерт по средновековна тактика за да знае, че крепостите са строени за да се крият отбраняващите се вътре, а не да се бият отпред.

# 2 188
  • Чужбина
Скрит текст:
The Third ми е Давос + Тирион + Сам.

Да, това е много интересно. Защо искат да конфронтират Златната Дружина с нашите на терен?

Това не е ли много малоумно от страна на Златната Дружина?

# 2 189
Ееее поне за второстепенен герой не може ли да се класирам. Може и някой гаден, като Кат Joy

Общи условия

Активация на акаунт