На море в Турция - тема 60

• 64 368
  • 771
  •   1
Отговори
# 75
Един може би глуповат въпрос -  надуваеми играчки (пояси, топки, възглавнички) от тук ли носите или ги купувате на място? Има ли ги надути като по нашите курорти?
А продават ли добра слънцезащитна козметика - например Биодерма, Ла рош и подобни?

Аз обичам големи надуваеми неща като понички и душеци. Купувала съм си на място, но не от хотела и бяха изгодни. Носим си една малка електрическа помпа и си ги помпаме в стаята Simple Smile

# 76
  • София
Ей едвам отървах кожата преди 2 г.да дам над 100 кинта за надуваемо розово фламинго. Дъщерята 3 дни беше сърдита.

# 77
Ей едвам отървах кожата преди 2 г.да дам над 100 кинта за надуваемо розово фламинго. Дъщерята 3 дни беше сърдита.
И моята има такива наклонности... Но ще удържаме фронта, няма начин. Има си поничка, вероятно ще я вземем от тук, а възглавнички, на които аз съм фен, ще купим от там.

# 78
Благодаря ,за новата тема.До нашата почивка в Аска Лара остава 1 месец.

# 79
Който е в Белек до Карфур има един голям магазин, продават много надуваеми неща, слънцезащитна козметика и аква обувки. Не помня колко точно струват нещата, но бяха от порядъка до 20-30лв.
Има и големи фламингота, лебеди и каквото се сетиш. В хотела продават същите на 5-6 пъти по-висока цена.

# 80
аз отново да си попита за евентуален хотел в Бодрум да ми препоръчате в ниския ценови клас

# 81
Хоп и аз при броящите за Суено Белек (аз за Голфа). Даже с patuva6ta ще се засечем последната вечер. 😉  pati, ще чакаме прясно инфо от теб. С какво ще пътувате, и към двете ви ми е питането?

Иначе някой се чудеше откъде да мине, тръгвайки от Варна - по последно инфо, Ришкият проход е в много лошо състояние
Аз лично със самолет от Истанбул. Чакам потвърждение от Травъл UK и хотела, че няма да имам корекция на цената и ще купувам билети на Пегасиус. Иначе до Истанбул или с кола или с влак/автобус от Пловдив.

# 82
Един може би глуповат въпрос -  надуваеми играчки (пояси, топки, възглавнички) от тук ли носите или ги купувате на място? Има ли ги надути като по нашите курорти?
А продават ли добра слънцезащитна козметика - например Биодерма, Ла рош и подобни?
И аз се чудех за козметиката дали няма да е по-изгодно да си я купя от там, специално хубавата медицинска козметика. Някой може ли да каже дали има аптека близо до Atlantique Holiday club Кушадасъ?

# 83
  • Стара Загора
аз отново да си попита за евентуален хотел в Бодрум да ми препоръчате в ниския ценови клас
Здравейте, преди 3 години през 2016г имахме резервация за Голдън Ейдж Бордрум (Golden age 4* hotel Bodrum), но това беше лятото с отлив на туристи, много хора се отказаха да пътуват и не се събраха достатъчно желаещи. По тази причина ни предложиха хотел в Кушадъсъ и не можахме да стигнем до Бодрум. Но съм чела добри отзиви за хотела и съжалявам, че не можахме да го посетим.

# 84
  • София
И аз се чудех за козметиката дали няма да е по-изгодно да си я купя от там, специално хубавата медицинска козметика. Някой може ли да каже дали има аптека близо до Atlantique Holiday club Кушадасъ?

На пешеходно разстояние е Флора оутлет, там със сигурност има аптека, дали пък не бяха дори 2. От едната със сигурност пазарувах лани. От другата страна на главната улица срещу флората не помня кой мол беше, май Кипа и там не може да няма, не съм обърнал внимание, но сигурно има. В самия Атлантик има, обаче предполагам са по-скъпи, и то немалко.

# 85
Срещу Флора е Кипа --има аптека.
На мол Флора има 2 със сигурност.
В Атлантика цените са едно по високи-друго в Евро на неизгоден курс. Таке е във всички Хотели.
Ние ползваме Биодерма--тук е по изгодна и си носим от тук.

# 86
Здравейте!

За плажните къпри - има хотели, в който дават неограничено да се сменят в рамките на деня и други, в които само еднократната замяна е безплатна. Картите, с които се вземат кърпите, в повечето хотели са безплатни, но има и такива, най-вече в Кушадасъ и Мармарис, които искат 10-15 евро депозит. Накрая на престоя, когато върнете картите, връщат и депозита. За 4-членно семейство може и 60 евро да ви задържат, така че, който иска може да прочете в сайта или в концепцията на хотела дали има или няма депозит, за да е подготвен.
За надуваемите неща - както вече всички писаха - има навсякъде. Ако хотелът е в или близо до населено място, можете и от там да си купите на изгодни цени. Ако хотелът е в нищото, остава вариант магазина в хотела. Там обаче цените са много високи, така че по-добре е да си носите от България.
За слънцезащитната козметика - както тук, така и там марковата медицинска козметика може да се намери в аптеките и дрогериите. Масовите мазила ги има навсякъде. За цените важи същото, като при поясите - в хотела е скъпо, извън хотела - по-евтино.
Аз си нося всичко от тук. Успявам да побера без никакъв проблем и мазила, и надуваеми понички, дори и топка носихме миналата година и то обикновена, а не надуваема.

В магазините на хотелите продават всичко, дори някои от най-масовите лекарства за гърлобол или за сваляне на температура. Цените са двойни, дори тройни. Задължително има и опаковани локуми и баклави. Много внимавайте с тях, защото са стари, некачествени, с малък грамаж в голяма кутия т.н. Търсете специализирани магазинчета за техните сладки специалитети и купувайте от там. На мен първия път ми се видя нехигиенично това, че локумите седят ей така, без да са опаковани, но всичко беше много вкусно и качествено. Купувала съм най-малко 20 пъти от различни магазини и винаги продукцията е на ниво.

# 87
  • София
Даже май беше препоръчала някакъв магазин в Анталия, ако не се лъжа... Дали ще се сетиш?

# 88
Някой може ли да ми даде отзиви за х-л Гранд блу скай в Кушадасъ?
Тази година са реновирани стаите доколкото разбрах, интересува ме около хотела има ли някакви магазини, места за разходки, както и качеството на обслужване.

# 89
Здравейте! Има ли пътуващи на 26.05. до Анталия със самолет? От агенцията ми казаха, че полетът ще бъде от 8:30ч., но можело да има и промяна на часа. Моля, ако някой ще пътува тогава, да пише какво са му казали за часа но излитане!
Чартърът ще е с компания CORENDON AIRLINES. Някой летял ли е с тях до Турция, мнения?
Ще съм благодарна на отзовалите се!

Общи условия

Активация на акаунт