На море в Турция - тема 60

• 64 423
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
  • пловдив
Здравейте
Да се включа и аз по темата.
Обмисляме с една приятелка да идем с децата на море в Турция. Бяхме се спряли на СИДЕ - ХОТЕЛ KAMELYA HOLIDAY VILLAGE . Тъй като за първи път ще ходим в Турция на море и всички впечатления са ми от коментарите и отзивите които прочетох в интернет. Тъй като държим хотела да е на плажа, а плажа да е пясък, търсим хубав хотел за почивка с деца..Някой да е бил в този хотел?
Направихме запитване в aventura. bg
За 7 нощувки с самолетни билети за 16.08
И цената беше 7260 лева / при което неше уауу за 2 възрастни и 3 деца на 4г 3 г и 1г/

Ето това е клубната част на Камелия,къщичките са обособени   като малко градче-тихо и спокойно.Хотела си заслужава цената,макар,че тази ,която са ви дали е малко прекалено.Плажа е един от най-хубавите в Сиде

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 14:30 от Дилия

# 196
  • ...до морето..
Здравейте, дали някой може да ми каже дали в Кушадасъ предлагат екскурзии до остров Самос?
Да, предлага се в местните агенции, но ние миналата година си го организирахме сами.Фериботът тръгва сутрин в 9.30 от Кушадасъ и се връща в 18.30 от Самос.Заслужава си определено, много ни хареса!
Вижте и тук: https://www.bareltravel.com/ 

# 197
  • София
Ванилия, благодаря!
Много позитивни мнения в новата тема!

Запис и от мен със предстояща септемврийска почивка в Суено Белек.
И аз в хотела, края на септември, началото на октомври.
За първи път ще почиваме в Белек.
Нашата резервация е за Суено голф Белек. 10 нощувки, но от 28 септември.
Нямам търпение!
Здравейте ,ще бъдем в Sueno Golf в началото на септември, през юни сме се носочили към Bosforus Side...  Слънчеви дни и топло море пожелавам на всички.... 😊😉🏄

супер Peace

Аз съм в Суено Белек през втората половина на  септември, но няма да се засечем. Благодаря, Халим!

Браво на форума! Ще има повече почиващи в Суено Белек отколкото някои туристически агенции!!! Simple Smile

# 198
aleks_s, благодаря! Има ли граничен контрол? Предполагам, че на острова, след слизането от ферибота, се разхождаш пеша, няма нужда от кола, нали така?

# 199
Роже, то е основно благодарение на твоите разкази и с безценната помощ на Bsrn X Simple Smile

# 200
Ако се случи така, че времето не е особено прекрасно, анимацията в хотелите измисля ли някакви забавления за гостите, особено за малките? Иначе предполагам, че ще трябва да се заложи на разходки и екскурзии...

Никога няма да ви е скучно, единствено в някои хотели са слаби от към вечерни забавления, иначе има хиляди неща, с които те занимават. Играла съм на огромна табла, заровете ги хвърляхме с кофи, тенис на маса, карти, зумба, канго, фитнес, вътрешен басейн, турско кафенце с прекрасните им десерти, ако това не ти е интересно, харчене на пари в близкия мол. Сега се замислих, че никога не съм посещавала зоологическа градина, Халил да каже?
В Аква Фентъзито имаше вътрешна пързалка с няколко басейнчета, има детски клубове, драскат, рисуват, моделират с пластелин, в Титаник Белек мисля имаше огромен детски закрит кът, там и аз бих бесняла.
В подкрепа за написаното относно Титаник Белек наистина има огромен закрит детски кът с много забавления да деца ...👪

# 201
  • ...до морето..
Граничен контрол има, разбира се. На острова се разхождахме  пеш, има какво да се види, даже имаше хора, които и на плаж предпочетоха да идат Simple Smile Ние разглеждахме, поразходихме се, любувахме се на невероятната панорама на чаша фрапе, и сладолед похапнахме Simple Smile

# 202
Тази година заради ремонти, абитуриент, изпити и разни мои служебни ангажименти, не успях да резервирам там където исках (Фетие) и се наложи да платя за Йоздере, хотел Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa. Някой бил ли е в този хотел? Не виждам на първа страница нито отзиви за хотели в Йоздере, нито информация за Йоздере. Знам, че не е популярен за българите курорт. Ще съм благодарна ако някоъ ми даде отзиви. Предварително благодаря.
И аз съм в същата ситуацията, но успях да направя резервации за това лято още есента. Относно Сунис Ефес Роял направих дълго пручване във връзка с почивката ни  през   миналото лято,хотелът е с доста добри отзиви вкл.  и от българи,но  в крайна сметка Анталия отново надделя и избрахме отново да почиваме  там... От прочетените отзиви ...би бил добър избор, по-висок клас хотел... 😊

# 203
  • София
Здравейте, дали някой може да ми каже дали в Кушадасъ предлагат екскурзии до остров Самос? И също за този Делфинариум, за който четох в предната тема, но не мога да се ориентирам нито къде точно е, нито какви са цените?

Делфинариума е в Адаленд аквапарка. За ориентир, близо до Пайн Бей, Принцес Ефесус, Аква Фентъзи. Ако сте с деца Адаленд е задължително да се посети, ако нямате аквапарк в хотела.

# 204

Благодарение на теб Роже, ти си първопроходеца😉

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 13:15 от pati

# 205
Здравейте, преди 2 дни се върнахме от нашата първа почивка за тази година. Бяхме в La Blancsh Island Бодрум. Благодаря на всички, който се включиха и ме ориентираха при избора на хотел. Много сме доволни от хотела, храната, стаята-чистота и комфорт. Плажа е каменист, но тази година посипваха бял пясък на плажната ивица и стана много красиво. Строят и един нов ала-карте Рибен ресторант вътре в морето. Времето беше ветровито, но ставаше за препичане на плажа, водата-студена, но аз така или иначе не влизам в морето. Изкючително съм доволна и от Емералд и конкретно от Представителя им Ширин. Посрещна ни на летището, попита дали имаме нужда от съдействие при настаняването, ходихме на тур до Бодрум.  Стаята ни беше леко в страни/пак се виждаше морето от терасата/ но аз обичам когато се събудя и погледна навън да виждам морето. Когато споделих това с Ширин, веднага ни смениха стаята.
Като цяло почивката беше чудесна.
Прекрасен хотел....прекрасно местоположение, храна, обстановка,чистота ,обслужване,един от любимите ми хотели....явно продължава да поддържа нивото си....👍👍👍

# 206
  • Там където
Цитат
Здравейте, дали някой може да ми каже дали в Кушадасъ предлагат екскурзии до остров Самос? И също за този Делфинариум, за който четох в предната тема, но не мога да се ориентирам нито къде точно е, нито какви са цените?

Делфинариума е в Адаленд аквапарка. За ориентир, близо до Пайн Бей, Принцес Ефесус, Аква Фентъзи. Ако сте с деца Адаленд е задължително да се посети, ако нямате аквапарк в хотела.

Да задължително отидете, дори да не сте с деца. Шоуто е с делфини и тюлени (по-точно морски лъвове) и е страхотно. Ние сега пак ще ходим, нищо че сме в Йоздере, агенцията предлага екскурзия до там. Аквапаркът също беше добре, поне преди 5 години когато бях там.

# 207
Цитат

Да задължително отидете, дори да не сте с деца. Шоуто е с делфини и тюлени (по-точно морски лъвове) и е страхотно. Ние сега пак ще ходим, нищо че сме в Йоздере, агенцията предлага екскурзия до там. Аквапаркът също беше добре, поне преди 5 години когато бях там.
А ориентировъчни цени може ли да споделиш за това шоу?

# 208
Ванилия, благодаря!
Много позитивни мнения в новата тема!

Запис и от мен със предстояща септемврийска почивка в Суено Белек.
И аз в хотела, края на септември, началото на октомври.
За първи път ще почиваме в Белек.
Нашата резервация е за Суено голф Белек. 10 нощувки, но от 28 септември.
Нямам търпение!
Здравейте ,ще бъдем в Sueno Golf в началото на септември, през юни сме се носочили към Bosforus Side...  Слънчеви дни и топло море пожелавам на всички.... 😊😉🏄

супер Peace

Аз съм в Суено Белек през втората половина на  септември, но няма да се засечем. Благодаря, Халим!

Браво на форума! Ще има повече почиващи в Суено Белек отколкото някои туристически агенции!!! Simple Smile
Аз на теб благодаря Роже!
Благодарение на твоите мнения и напътствия, рискувах и за първи път си резервирах през турската Джоли. Изключително коректни, абсолютно прав е Халим, много са точни турските агенции.
Слънчеви дни и усмивки на всички!

# 209
накратко в подкрепа на коректноста на турските агенции :
- поисках потвърждение от хотел за наличие на резервация (винаги пътувам с разпечатан мейл) и получих отговор: името Ви съществува,но плащане няма(пътувам след 20дни). Платил  съм още декември .
Обадих се на БГ агенцията,препратих мейла и след един ден имах отговори от Хотела и посредническата Турска агенция .
   Човек от турската агенция е ходил на място и решил проблема.  Извиниха ми се !
  От хотела също се извиниха за некомпетентен служител.

Общи условия

Активация на акаунт