На море в Турция - тема 60

• 64 975
  • 771
  •   1
Отговори
# 540
Да се радваме че персонала не е внос от Syria
та ако беше така по щеше да е забавно Simple Smile

# 541
Марги ,наистина по-добри в обслужването от турците няма. Миналата година в Риксос Текирова имаше и турци и чужденци и разликата в отношението към клиента беше огромна!

# 542
Абсолютно е така! Едни азиатчета от бивши съветски републики, ей сега пак се учехме как се прави кафе.. Даже и турски не говорят. Казвам им Су, лютфен -??? Water, please. Water. -??? Накрая ВодА? Ахаааа водА! Голяма мъка, много съм разочарована. Миналата година в Спайса едни стари турски сервитьори с опит, ако щете вярвайте ме помнеха от преди две години и само с поглед ме разбираха какво да ми донесат..

# 543
  • Варна
Нормално е, никой не иска да работи бадева. И в България е същщата работа, Албена се напълни със всякакви чужденци за работници, казвам за Албена, защото там се случва често да минавам по работа. Реално се получава нещо като поговорката, че те не могат да ми платят толкова малко колкото аз работя. И в Турция явно се поели по този път, явно това е начинът за поддържане на ниски цени. Все от някъде трябва да се спести.

# 544
  • Пловдив
Цените не са никак ниски.Всяка година са все нагоре.

# 545
  • До морето
Същата работа и при нас. В Суено Сиде сме. Някъде около 1% от персонала говорят английски. Другите като чуят Excuse me и директно се обръщат на другата страна. Изключително груби и арогантни са. Това ужасно много сваля нивото на хотела. Рецепция не знаят бъкел английски. Анимацията пък е предимно на турски. Странно е, че в хотела има доста немци, те пък как се оправят съвсем не знам.
Като цяло организацията е зле и хотелът е средна хубост.

# 546
  • Варна
Можеш ли да дадеш информация къде е пазарът и това Уайкики, както и тези двата големи шопинг-центрове?

Двата шопинг центъра са по пътя - няма как да се объркате и да ги пропуснете.
Пазарите са в сряда и петък , първия е на обратния край на града , а в петък е малко над пристанището . Около пристанището е Уайкики и другите големи магазини.Питайте бре хора - и на български ще ви разберат , пазар си е пазар , чаршия също , магазините по имената им ....

# 547
Поздрави от Long beach resort and spa Simple Smile
Тук сме от 23.05. Ако имате въпроси съм на разположение, подробен разказ като се приберем Simple Smile

# 548
  • Пловдив
След дълго, дълго проучване и много съдействие от страна на потребители от темата, сведох избора до два хотела Simple Smile.
Gural Premier Belek и Ali Bey Resort. Като цена са сходни, като условия също. И в двата случая имаме водни атракциони за хлапето и пясъчен плаж за мен Simple Smile. Кой от двата?
Белек и Сиде предполагам няма да имат голяма разлика в температурите? Иска ми се да избера "по-хладното място" и по-сухо Simple Smile
Помагайте Simple Smile

# 549
След дълго, дълго проучване и много съдействие от страна на потребители от темата, сведох избора до два хотела Simple Smile.
Gural Premier Belek и Ali Bey Resort. Като цена са сходни, като условия също. И в двата случая имаме водни атракциони за хлапето и пясъчен плаж за мен Simple Smile. Кой от двата?
Белек и Сиде предполагам няма да имат голяма разлика в температурите? Иска ми се да избера "по-хладното място" и по-сухо Simple Smile
Помагайте Simple Smile
В Белек ще е по хладно.

# 550
Здравейте, някой с пресни отзиви за Royal Alhambra Side? Интересува ме дали на територията на хотела в някой от баровете има кафе еспресо? Интернета само в лобито ли е?

# 551
И аз се интересувам ит този хотел.
Здравейте, някой с пресни отзиви за Royal Alhambra Side? Интересува ме дали на територията на хотела в някой от баровете има кафе еспресо? Интернета само в лобито ли е?

# 552
mamaden, имам само няколко минутки, за това ще бъда съвсем кратка, без да изпадам в подробности.
На мен ми допада повече Али Бей, защото:
- има много зеленина и съответно повече естествена сянка. Гюрал също е много зелен хотел, но тъй като преди няколко години му правиха тотална реновация и строиха нови вили, има места, които са доста голи откъм дървета.
- има по-добър плаж с полегато и, доколкото знам, пясъчно дъно. При Гюрал бързо става дълбоко.
- има асансьори. Не че е кой знае какъв проблем ако няма, но ако сте на трети етаж, в жегата може да не ви е комфортно да се катерите.
- много малко българи са го посещавали.
Предимствата на Гюрал са, че има по-голям аквапарк с повече пързалки, че е по-евтин, че е по-близо до летището, има повече барове и безжичния интернет покрива цялата територия.

# 553
Здравейте, чух за големи опашки на българи-турската граница. Някой минавал ли е тези дни, колко се чака? Ние пътуваме в неделя 😊

# 554
Това с границите е относително. В момента може да няма и след час да е колона. Относително е.

Общи условия

Активация на акаунт