Пролетно слънце напича, ОКТОМВРИйче вече тича! - Тема 16

• 56 700
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, какви закуски правите на децата? Дайте идеи

# 106
  • София
Елени пие вечер преди лягане по 300мл.кисело мляко.
Закуска~сандвичи с масло и моцарела,чедър,пречечени филийки,кис.мляко с овесени ядки,плодове,попара,корнфлейкс,кекс,баница.Тя яде всичко та каквото й дам.И чай или соево мляко.

# 107
Баница, принцеси?

# 108
яйца с бекон Grinning скъсва се да ги яде

# 109
Запечени сандвичи, попара, юфка, овесени ядки, макарони/кус-кус, печиво ако някоя баба е направила.

От вчера съм на работа. Мислех, че ще се чувствам като пребита, а аз направо съм отпочинала. Тази сутрин дребната ме събуди в 3:50 и не успях да заспя повече. В работата не са ми лесни дни. Шофирам в нЕма такъв трафик. И пак не съм изморена. Ей сега пусках робота, пералня, миялна, търках баня и тоалетна. Joy

# 110
  • София
Попи,добре ,че се върна ба работа да си починеш малко ,а?Simple Smile

# 111
Ма̀ни майтапа, ама действително не съм толкова изморена. Е, време за мен ня-ма. Вчера някак вместих един фризьор, че не бях ходила от месеци и бях заприличала на проскубана Рапунцел, обаче след фризьора видях децата за има-няма час преди да стане време за лягане.

# 112
За закуска
Кисело мляко с бисквити
Кекс
Баница
Правя едни палачинки с банан и яйца и слагам рожков или без
Сандвичи с яйце и сирене или с масълце и сладко
Мъфини му бях правила
Крем с нишесте и банан смачкан(+рожков)
Но ... Той не е по яденето хих Wink повечето пъти само си правя , Joony интересно ми стана това,че като сте спрели Ам и е започнала да хапва повече...хм... Мен ме е страх да го спра,само вечер хапва ,правя 210 ,но винаги остава,но нали да не е гладен хих.Напоследък хич не яде през деня...,а вечер се наяжда ,много ми е странно това явление и малко подлудяващо,притеснявам се за него

# 113
Не знам какво да ти кажа, Крис, просто го спряхме - давах вечер преди лягане, и тя започна да се храни повече - закуска, обяд, следобед и вечер доста по-стабилно. Не знам при вас дали би било така.

# 114
Joony , а не го търси така ли,заспива си спокойно,на мен ми се струва ,че си чака млякото.Но може би е така,защото като не е ял хубаво през деня я и вечер е гладен ,защото главно най-добре си хапва вечер.Да ви кажа,нашето момче и а претенции в коя чиния ще яде с каква лъжица,вилица.Храня го с няколко прибора,защото спира да яде с единия...започва с другия и така...голяма мъка е .Пробвахме да му даваме сироп за апетит,не го иска ,плюе го Sad Днес най-после времето беше хубаво навън Simple Smile дано има повече такива дни

# 115
Сиропи не са ни свършили работа, за съжаление.
Търси си млякото ден-два, буди се през нощта и после загря да яде през деня.

# 116
  • София
Давате ли нещо за спокоен сън?

# 117
Чаша вино. За мен, за да заспя по-бързо в периодите на будене. Да чукна на дърво, все по-рядко се буди. Grinning

# 118
  • София
Давах преди чая на блевит суеньо, помагаше, сега просто не иска да го пие.

# 119
  • София
Аз наистина съм отчаяна и обмислям Киетюд или нещо подобно. От две-три седмици всяка вечер или заспива към 1ч след полунощ, или се буди да си играе скромните два-три часа по нощите. Вчера например за целия ден дремна около час и заспа в 1ч. Не издържам вече, по 4-5 кафета пия дневно и съм със зверски забавени реакции.

Общи условия

Активация на акаунт