Пролетно слънце напича, ОКТОМВРИйче вече тича! - Тема 16

• 56 705
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Миднайт, а тя перфорация ли прави? Ходихте ли в ИСУЛ вчера? Дано бързо се повлияе от АБ.

Тегаво е с детските заведения. Яко гимнастики и схеми бяха при нас с голямата. Сега разчитам дребната да изгражда имунитет покрай сестра си и бацилите, които тя влачи от училище.

# 661
  • София
И аз тамън си мислех, че от днес ще ходи на ясла, но уви. От вчера кашля, та и тази седмица ще пропусне...от 28ми ходи, 8 дни беше, сега половин месец вкъщи. Как ще се ходи на работа не знам, бабата не ще да си стои вкъщи.

# 662
  • София
Повлиява се бързо да,да перфорация.

# 663
  • София
Дребен през нощта вдигна 39.2, нищо друго му няма и не знам какво става, ще го водя следобяд при педиатърката.

# 664
Стани беше буквално с температура 24 часа,висока не повлияваща се много от лекарства. И тояа беше,има такъв вирус в момента. Спокойно ще мине бързо. Иначе е така,почнат ли ясла ,отначало се държат първия месец и после почват една сед там,една в къщи,докато не поизградят имунитет.

# 665
И при нас е с вируса с повръщане и разстройство. Баба и я гледа вкъщи от днес. Една седмица на ясла, на другата е болна. Голям ужас, добре, че е майка ми.

# 666
  • София
Възпаление на ушите. Изписа Фуроталгин.

# 667
  • София
Ние почнахме и капки цилоксан в ушаците.

# 668
Неизвестна всеки има слабо място,явно при вас са ушите. Аз също като малко много боледувах от уши,спомням си дори сега някои моменти и как нищо не ми помагаше.

# 669
Бързо да се оправят децата момичета. И аз така мисля,всеки си има някакво слабо място и най-често от се случват нещата Sad Бързо да повлияват лекарствата . И аз си спомням как ме боляха ушите ,беше ужасно..,майка ми ми капеше от едно растение по спомен...,но предполагам лекарствата ще са по силни.

# 670
И на мен са ми слабо място. После сливиците.
Моето пък с тая хрема няма оправяне. Сега го водих на лекар. Вика: като боледува толкова, няма да ходи повече на ясла.
Тя ли мисли да го гледа???
Честно казано, от инхалации с проспан има много добър напредък в борбата с кашлицата

# 671
  • София
Ее Ема, той за първи път има проблеми с ушите, слабото му място е ларинксът. Като чуя, че му пада гласа и почвам пулмикорт, не ми се стига пак до ларингитни пристъпи.

# 672
  • София
Тя нали ни бърка двете Grinning

# 673
  • София
Да, не се усетих. Обаче се замислих друго, ходи на ясла от два месеца, уж го водя здрав, но беше със сополи и кашлица, после ларингит, конюктивит и сега отит. Добре че му минава бързо Joy
Радвам се и че в работата са разбрани, въпреки че сега за първи път отсъствам заради него и то си размених един от почивните дни, но все пак. Ще видим докога.

# 674
Хаха,факт пе ви бъркам,не че ви бъркам,но всеки път се чудя коя,какво беше казала:) Със сигутност знам кой е със змиите,това съм го запомнила:) А това да спираш детето от ясла щото много боледувало е пълно безумие,ми нали когато и да го пуснеш ще стане същото. Аз моя поради тази причина не го пускам,но за да го предпазя от това да прави бронхиолити,имам избор а и не мога да отсъствам от работа хич. Но съм спокойна че не е като да не изгражда имунитет,защото той покрай брат си пак боледува. Поне да не е нон стоп носейки хем от яслата,хем от детската.

Общи условия

Активация на акаунт