Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 7 май 2019, 16:25 ч.

Забранената ябълка - Yasak Elma ТЕМА 20

 • 29 642
 • 742
 •   1
Отговори

Анкета

Ще се разведе ли Халит с Йълдъз?

Опции:

 • Под звездите
 • Мнения: 834


 Забранената ябълка -  Yasak Elma  

      Всеки понеделник от 20 часа по FOX TV  

 жанр: Драма

 Производство: Medya Yapim

 Продуцент: Фатих Аксой

  Режисьор: Неслихан Йешилиюрт

 Сценарист: Мелис Чивелек и Зейнеп Сойата

  Музика: Джем Тунджер, Ерджумент Оркут и Ефеджан Тунджер
Сюжет  

    Зейнеп / Севда Ергинджи/ и Йълдъз/Еда Едже/ са две обичащи се сестри, които имат различни мечти. Животът на Йълдъз се променя след запознанството й с Ендер Аргун /Шевал Сам/, една от светските лъвици на обществото. Ендер е решена на всяка цена да използва Йълдъз, за да се избави от съпруга си Халит Аргун /Талат Булут/ и прави на Йълдъз удивително предложение, на което тя не може да устои. В същото време компанията, в която работи сестра й Зейнеп е закупена от Алихан Ташдемир /Онур Туна/. Алихан е изключително надменен, груб и богат бизнесмен. Въпреки, че е много млад, той отдавна си е извоювал име на преуспяващ бизнесмен с множество успехи. В живота си е имал много жени, но за съжаление не вярва в любовта. Той е пресметлив, умен и животът му върви по неговите сурови правила. Момичето/Зейнеп/, с което се среща при закупуването на една от поредните фирми, е негова пълна противоположност, като дъгата и черният цвят. Ще се случи невъзможното. Два магнитни полюса с противоположни потенциали, ще започнат да се привличат един към друг. Сърцето на Алихан постепенно ще започне да се размеква. Обаче влюбените съвсем скоро ще разберат, че да се живее с такава любов изобщо не е просто.    

Актьорски състав:  Скрит текст:БиографияСкрит текст:
  Севда Ергинджи.  

     Родена е в Турция през 1993 година. Родителите й се развеждат, когато Севда е на 4 години. Оттогава тя живее с баща си, който подкрепя решението й да стане актриса. Помага й във всичко. Още  в началното училище тя участва в театрални постановки, а навършвайки 14 години, става член на театралната трупа ” Semaver Kumpanya”. Точно на едно от участията й с тази трупа я забелязва актьорът Озан Гювен. Благодарение на неговата поддръжка, Севда Ергинджи получава роля в сериала „Тъмночервен”. За нея това е първата сериозна роля в актьорската й кариера. Получава възможност да играе с талантливи актьори, като: Озан Гювен, Йозгу Намал, Ипек Билгин, Зейнеп Йоздер. Ролята й в този сериал се оказва нелека. В него Севда играе болно момиче, заради което прекарва по-голяма част от времето си в истинска болница, където се снима сериала. Но тя се справя много добре и си спечелва име на талантлива турска актриса.
 

  Филмография

Сериали:

Забранената ябълка / Yasak Elma 2018

Подай ръка, любов / Ver Elini Ask 2017

Понякога животът е прекрасен / Hayat Bazen Tatlıdır ...

Kara Sevda 2016

Черна роза / Karagül ... Ayşe 2013


Сбогом / Veda ... Lamia 2012

Тъмночервен / Koyu Kırmızı ... Ayşe 2012

Филми


Uzaklarda Arama 2015
Биография
Скрит текст:
Онур Туна

Роден е на 2 юли 1985 година в Чанъккале.
Учил е в Егейския университет в Измир, който завършва с отличие. Четири години е работил е като модел в Измир. Уроци по актьорско майсторство е вземал в „ Art Center”
Играл е професионално баскетбол и волейбол. Вземал е уроци по пеене.
За личния му живот не се знае много. Имал е  тримесечна връзка с актрисата
Гьозде Чикаджи, както и кратък роман с актрисата Беррак Тюзюнатач.
Започнал е да се снима съвсем от скоро. Има малка роля в игралния филм „Bi Küçük Eylül Meselesi", която му носи известност, а особена популярност му носи ролята на Великия османски полицай Мустафа Филинта, в сериала „Филинта”.

Сериали:

2016г.- Храбро сърце - ролята на Омер

2014г.- Великият Филинта - ролята на Мустафа Филинта


2014г-   Bi Küçük Eylül Meselesi -...Атил

2011г.-   Hayat Devam EdiyorБиография

Скрит текст:
]Еда Едже Узуналиоолу  / Eda Ece Uzunalioğlu/

     Еда Едже е родена на 20 юни 1990 година в Истанбул. Бащата на Едже е инженер, а майка й е домакиня. Еда има три по-големи сестри. Момичетата са възпитавани с любов и разбирателство, а родителите им винаги са ги поддържали във всяко тяхно начинание.
След завършване на Висшето училише "Şişli Terakki", Еда постъпва във факултета по психология в Истанбулския университет „ Билги”. Актрисата владее английски и немски език.
Актьорската й кариера започва с малки роли. От 2003 до 2011 тя има няколко второстепенни роли, в това число и малка роля в известния турски сериал „ Нарекоха я Фериха” През 2011 година, мениджърът на актрисата Тюмай Йозокур /Tümay Özokur/Предлага на Еда роля в сериала „ Pis Yedili ” След участието й в този сериал, започват да й предлагат по-значими роли.
Известно време актрисата има връзка с певеца Ферман Акгюл.


Сериали с нейно участие:
1/ 2015 г. Статус на връзката: Объркан /İlişki Durumu: Karışık - ролята на Елиф
 

 
2/ 2013г. Обичай ме такъв /Beni Böyle Sev/ - ролята на Зейно

3/ 2011г.  /Pis Yedili /  -    Ролята на Гюнчичек Сеймен

4/ 2011г.  Нарекоха я Фериха /Adını Feriha Koydum /

5/ 2007г.  / Bez Bebek/

6/ 2004г. /Aşkın Mucizeleri/

7/2003г. / Hayat Bilgisi/ - ролята на Суде

Филми с участието на Еда Едже:

1/ 2016г.  Kocan Kadar Konuş: Diriliş - ролята на Ceren

2/ 2015г.  Kocan Kadar Konuş -  Ceren  

3/2013г.   Kızım İçin - Tuba

4/2010г.   Mahpeyker Kösem Sultan
   


Биография  

 
Скрит текст:
Тала̀т Булу̀т - Тalat Bulut,

Истинскското му име е Талат Думанлъ, /Talat Dumanlı/ Роден е на 23 март 1956 г. в Саръкамъш, Турция. Наричат го "турският Робърт де Ниро", „бунтаря" и „човекът с 1001 лица".  Той е Талат Булут - театрален, филмов и телевизионен актьор. Започва актьорската си кариера на 23-годишна възраст с участие във филма „Hazal“ през 1979 г. До края на 2009 г. се е снимал общо в 32 филми и сериали. В България е познат с ролята на Ахмет Алоглу от филма „Къщата на ангелите“ и с ролята на Муса Байри от сериала „Да върнеш времето назад“. Макар, че е известен с това, че често отхвърля предложения за участие във филми, ако не отговарят на критериите му, Талат е готов да направи всичко за ролите си и често е неузнаваем. За ролята си във „Въпреки всичко" - филм, получил награда на фестивала в Кан, той напълнява, като прочутия си американски колега Робърт ди Ниро със 17 килограма, а за да участва в „Абузер Кадайъф" подстрига драстично косата си. Талат Булут  не се поколеба за роля да облече и пола и защитава появата си в този вид с думите: „Облякох пола за работата ми. В пиесите на Шекспир през 17-18 век, женските роли се изпълнявали само от мъже. Така е било по това време и в театралните спектакли в Турция. Трябва да се прави разлика между играта и живота. Изиграх Тарзан от Маниса, това не значи, че в собствения си живот живея като него."
Точно „Тарзан от Маниса" носи на Талат награда за най-добър актьор през 1995 г. от Анкарския филмов фестивал. Седем години по-рано той получава същата награда за участието си във „Въпреки всичко". Има и две награди от международния филмов фестивал в Анталия - през 1983 година за поддържаща мъжка роля и през 2000 г.  - за най-добър актьор в „Дома на ангелите". Кариерата му не започнала безоблачно.
Той бил едно от десетте деца в семейството на служител в железопътния транспорт. Родил се през 1956 г. в Саръкамъш, в източната турска провинция Карс. Когато завършил лицей в Анкара, кандидатствал две години безуспешно, преди да бъде приет да учи електронно инженерство. За голямо разочарование на по-големия си брат, който се грижел за него, във втори курс напуснал университета Хаджеттепе и започнал да играе в театъра.
Първата постановка, в която участвал през 1975 г., се казвала „Димитров". Брат му много се разстроил и три години не отишъл на нито един спектакъл, в който участвал Талат. Става въпрос за пиеса на германската актриса, писателка и журналистка Хедда Зиннер, родена през 1905 г., член на Германската комунистическа партия от 1929 г. След войната живее в Източен Берлин, умира през 1994 г. „Дяволският кръг" е оригиналното наименование на творбата, написана през 1956 г. Темата е пожарът на Райхстага и Лайпцигския процес.
Едва когато получил роля в пиеса на Угур Мумджу, в която повечето герои имали свои прототипи в действителността - политически личности, брат му се видял принуден да посети едно от представленията,
заедно с Дениз Байкал, тогава министър на енергетиката. Братът на Талат бил по това време заместник директор на Дирекцията по водите. Байкал много похвалил младия актьор, прегърнал го, поздравил го и едва тогава брат му оценил театралната му кариера, която включва участие в пиеси на значими турски автори, както и на Бертолт Брехт и Максим Горки.
За киното го открила голямата турска актриса Тюркан Шорай. Тя го видяла в едно театрално представление и веднага го поканила да участва във филм. От театъра не му разрешили отпуск и в края на сезона той напуснал. Първият му филм е през 1979 г. 

Музикални теми:

Yasak Elma Dizi Müzikleri - Aşk Müziği  Скрит текст:
Oh, Pretty Woman - Roy Orbison - Yasak Elma 1. Bölüm 
 Tuna Kiremitçi & Pamela - Uçmak İstiyorsan  - Yasak Elma 1. Bölüm 
Sezen Aksu - Seni Gidi Vurdum Duymaz - Yasak Elma 2. BölümAşk tutar beni.. - Yasak Elma 6. BölümÖyle Kolaysa - Mabel Matiz - Yasak Elma 6. Bölüm   6 епизод - Ако е толкова лесно -  Mabel Matiz  Sezen Aksu - Gölge Etme - Yasak Elma 9. Bölüm Onur Tuna - Korkmadım - Yasak Elma 10. BölümSena Şener - Sevmemeliyiz - Yasak Elma 12. Bölüm 


   
     


 


   Онлайн може да гледате:

1. http://www.fox.com.tr/canli-yayin

2. http://www.canlitv.mobi/fox-tv

3. http://www.ecanlitvizle.com/fox-tv-izle/


 
   


 
Преведените епизоди с бг. субтитри ще се качват тук:  

 
 
 С руски субтитри сериала може да гледате:  

Онлайн превод на руски, всеки понеделник:

Старите теми
   Благодарности на  BVAR за страхотните колажи, които красят уютната ни къщичка!
                             


 
    Да си пожелаем приятни минути в новата ни 20 тема!

# 1
 • Мнения: 2 758
Благодаря!

# 2
 • Мнения: 30 226
Ели Hug,благодаря за красивата нова тема!

Да си пусна ЗейАл и тук... Wink Two Hearts Two Hearts Two Hearts# 3
 • Мнения: 1 543
прекрасни

# 4
 • Варна
 • Мнения: 6 172
wavey
Ели, благодарности за новата тема bouquet

Йълдъз успя да забави нещата, но дали ще ги спре - не знам; Сякаш има нужда от отрезвяване и е по-добре да я разведат. После може пак да ги оженят ; ))))) Сватбарския бизнес трябва да върви. Joy

# 5
 • Мнения: 30 226
Боби Hug,остават още 3 епизода!Трябва за започнем да предполагаме какъв ще е финала на сезона? Wink Ако се окажат и двете сестри бременни! LaughingДвата момента спора,лисването с водата и в спалнята събрани в клип вече е гледан над 1 000 000 пъти.... newsm10


https://www.youtube.com/watch?v=CUqpVaXPed4

# 6
 • По света и в нас.
 • Мнения: 3 551
Да се разпиша и аз в новата тема ,за която сърдечно Благодаря newsm51
Много се издразних на Халит като каза на Алихан ,че обича Йълдъз,но ще се разведе с нея и по всяко време може да си я върне.Верно се мисли за Брад Пит тоя #2gunfire #2gunfire #2gunfire ,но Йълдъз не е Зерин,ако се разведе няма да се събере повече с него.Кая и вдъхва много кураж. Naughty
И Алихан ме подразни в кревата ,много е самовлюбен в себе си този човек.  Whistling Колко спокойно каза на Зейно,че той нищо не е направил.Не я защитавам Зейно за селската изцепка,ама с толкова високомерен и влюбен в себе си човек няма как да е по друг начин Naughty.

# 7
 • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
 • Мнения: 9 450
Биби, ами как да няма  самочувствие Алихан, като я гледай колко мацки му се натискат - красавец, милиардер, има си хас да няма навалица около него и той да няма самочувствие!
А че той нищо не е направил - ами прав е, нищо не направи. Каквото е направил, било е в до-Зейнебската епоха, нищо не може да се направи. Ония двете дългокраки клявки ги изплетоха всичките клюки и интриги и Зейнеб попадна в мрежата им. Аз я разбирам - като си бесен, си търсиш виновник и който ти е пред очите, го отнася. Ама не исках тя да е такава кокошка, исках повече достойнство и самоувереност да има.
А на Халит и аз се издразних за Йълдъз, ама то на него аз винаги съм му ядосана, с много малки изключения. Дразни ме тоя дърт пръч мен. Колко жени били искали сега да са на мястото на Йълдъз! Ама жените са виновни, те карат мъжете да мислят така - с изкл. на Зейнеб всички останали , които се въртят около Алихан и Халит, са точно златотърсачки.
Кая много ми харесва и на мен. Много точен мъж е. Галантен и толерантен, но не се оставя да го водят за носа. И на Ендер ясно ѝ даде да разбере, че няма да ѝ позволи да си играе игрите с него.

# 8
 • Мнения: 344
А добре заварила в новата къща .Снощи отървах работата , но като Ви изчетох  разбрах, че   при  нашите любимци Всичко е точно - имало е чаша вода , после сигурно олио , брашно ,яйца и ....... сещате се Simple Smile

# 9
 • Мнения: 715
Здравейте усмихнати ябълки Hug Hug Hug

Ели  newsm51, благодаря за новата тема.

Дано СЦ са си взели поука от реакциите на фенове и от рейтинга  и повече да не ни качват на черешата заради Ендерицата и нейните изстъпления.

Много, ама много сладки им се получават сцените на Зейнеп и Алихан. Еее, малко прекали тя с необмислените караници, но Али не може да и устои и си я обича много.

Малко съм объркана от разговора на Халит с Алихан, а и след това, когато Алихан й каза, че ако тя иска да се разведе с него ще си счупи и ръката и крака. Дано аз да съм разбрала неправилно, но СЦ никога не слагат случайно думи на ГГ, без последвали развития след това.
С какво ще ни оставят 3 месеца да си блъскаме главите не ми е ясно.
Иска ми се Злати да е права за бременността на сестрите, това ще е по добре, отколкото някоя гадост от кучката.

Иигит, май ще излезе достоен син на майка си, но ми се струва, че Кая ще му повлияе положително. Видя ми се обаче, че сърдечно се отнесе с брат си, но го заболя за неизпитаната нежност от обичащи го родители.
Интересно ми е как ще реагира Ендер, когато разбере, че Иигит и е син.

За сега толкова. Обсъждането предстои цяла седмица.

Приятна вечер от мен love001 love001 love001

# 10
 • Мнения: 594
        Светлчо, права си. Алихан е роден със златна лъжичка в устата. Много красив мъж е, успешен, много богат, даже няма нужда да си мърда пръста, всички жени го гледат със захлас.Помните ли онази клявка Дила сестрата на Дудука, както го видя и започна да мята белтъци. Това е неспасяем случай където да се появи прави впечатление, наистина това беше до епохата на Зейнеп. Той не поема никакъв ангажимент към никоя жена поне досега, но Зейнеп това е друго.Гледахте ли Елиф какво му каза, че той се бил оженил на инат. Приятелите му от студентските и ученическите години казаха, че бракът не е неговия стил, но стана благодарение на Зейнеп, ех така е винаги има първи път. Много нагази Алихан в любовта. Бил самовлюбен да такъв е с огромно самочувствие и това е така, но няма ли право да е такъв .Красив, богат, успешен, миличката Зейнеп не й е лесно, но тя е единствената, която го слага в ъгъла. А може би затова толкова я обича. Има една максима, която е много вярна това важи за преживените им тежки дни:" Когато обичаш някого пусни го на свобода, ако не се върне, това значи, че той никога не е бил твой, но ако се върне ще остане при  теб до края." Това важи и за двамата сладури, нито за секунда не съм се съмнявала в любовта им. Дори след всички Алиханови грешки знаех колко много я обича. Two Hearts
        
        Ели, щях да те забравя, благодаря ти много пак ни подслони в една щарена, топла и уютна къщичка.  newsm51
         Ели Ат. ех имаше и кекс даже.

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 20:25 от Tanita53

# 11
 • Мнения: 5 760
Хелоу дружки в новата ни къщичка  Heart Eyes
Ели  Hug мерси джанъм , много ни е хубава темата - с удоволствие да я изпишем ! newsm51 smile3525 txtloves
Дано СЦ и продуцентът са си взели поука - ЗейАл моментите им крепят рейтинга .Знам ,че до края сценарият е готов , дано има много хубави ЗейАл моменти , а преди това да се карат ,че да се бият даже , всечко ще изтърпим . Онур и Севда много добре се справят и ни карат всички да им вярваме  Blush
Да , Зейно малко изпростя пред Елиф , но наистина има голям натиск в/у нея , да не говорим неприятните случки , които я сполетяха напоследък . НО все пак се прибра в къщи и като примерна съпруга чакаше Благоверният да си дойде за вечеря  Simple Smile
Какво ви пука за Кучка 2 какво е казала - да , понякога се казват неща , кото имат скрит смисъл , по някой път просто ни вртъткат .Ако слушахме Ендер какво казва досега Халит да се е развел 100 пъти с Йълдъз , а Алихан да се е влюбил отдавна в нея . Може би СЦ ще създават трудности на ЗейАл , но ще поддържат тезата да доказват всеки път ,че въпреки различията в произхода им ( иначе в работата си приличат и разбират какво иска другия само с един поглед !) , истинската любов побеждава .
Аз гласувах ,че Халит и Йълдъз няма да се развеdат , на него само ,ако разбере къде са отишли парите друго не му трябва , но защо си мисля ,че Йълдъз може и да се откаже да понася глупачките и лигльовците около него . Зерин много обича брат си ,  наистина не е лоша , но е толкова заблудена по отнишение на Халит .Заради него е като зомбирана - питам аз КАКЪВ ДЯДОВ търсеше е къщата на Кучка 1 , която тя взе от брат и , да не говорим за 10 % наследство от баща и - наследството на Лила , които Ендерица и отмъкна . КАКВО правеше тя там ? Откачалка пълна . Всъщност Халит , ако прояви разум това е жената за него - обича го без да се нуждае от крдитната му карта и ще го слуша за всичко , но той още се мисли за Брат Пит от Истанбул , просто не може да види ,че вече e дядка и трябва да се кротне .Стига си е купувал агнешко , последните 2 бройки не му ли приседнаха ?

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 23:22 от Phillipine

# 12
 • Мнения: 466
Скок в новата темичка! Сърдечно благодаря!

# 13
 • Мнения: 5 760
Това на забавен каданс ли е , щото аз в епизода нещо не го видях така Fearful
https://vk.com/video-158229374_456241900
Е , не знам да сложа видеото , понякога ми се получава ...по-често не ...
Не ми се смейте , тъпа съм , но упорита - ето това аз в епозода цялото не го видях , само част от него

Последна редакция: вт, 07 май 2019, 22:55 от Phillipine

# 14
 • Варна
 • Мнения: 6 172
Фили - за агнешкото JoyBeers

И аз не видях такова нещо в серията, галиба Rolling Eyes Ама хубаво й затвори устата ; ))))

Евееет - като лисвате вода в лицето на половинката  внимателно разучете как го прави Зейнеп - със засилка и замах JoyJoyJoy как я надуши Алихан какво ще направи JoySatisfied добре ,че не й изля другата чаша върху нея.

Нагледен пример какво да се прави, като ви ядоса женската половинка в двойката JoyJoyJoy - за еркеците комшии Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт