Шумен - 8

• 16 323
  • 295
  •   1
Отговори
# 255
Честит рожден ден на Яна. Пожелавам и да  бъде здрава и много да слуша мама и тати.
Честито синче на Цвети.

# 256
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДЕ!!! ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЩАСТИЕ, РАДОСТ, ЗДРАВИ НЕРВИ, ВОЛСКО ТЪРПЕНИЕ И МНООООООГО ЛЮБОВ!!!

# 257
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИМАНА!

ПОЖЕЛАВАМ ТИ МНОГО ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ СЪС СИСКАТА И СВЕТЛЬО!

Ама аз съм голяма шматка. днес се натресох на партито на Димана , безда и честитя. Ама така е то, като не съм влизала във форума отдавна.

Гледам и Цвети има момченце, да е живо и здраво синчето и , а мам бързо да се възстановява.!

# 258
  • Mediterraneo
Мерси за пожеланията, момичета!
Ани, какво парти, бе душо?! Просто пихме кафе, както обикновено  Grinning

# 259
  • при Arctic Monkeys
ЧРД,Димана!
големи жеги, край нямат   Tired
чакаме да се разхлади та да излезем малко...

# 260
Честит рожден ден Димана!
Много здраве и щастие ти пожелавам!И малката Сиска да те слушка повече Hug

# 261
  • където има любов
Здравейте и от нас и честито на всички рожденици през август!
И ние се завърнахме от море в Неделя .Бяхме в Поморие за 9 дни.Беше страхотно като изключим това,че въобще не успях да си почина,върнах се по- изморена от колкото тръгнах.Но е излишно да обяснявам как е с деца на море.Силно се надявам другото лято Алекс да е малко по-послушна!
Та с морето си докарахме и вирусче.Вчера и днес сме със сополи,температура и кашлица,а пропуснах и зъбчето.Въобще такава крива скоро не съм я виждала.Дано скоро отмине

# 262
Хайде да организираме срещата! Какво решаваме за 27ми?

# 263
Така ми липсваха срещите ни, казвайте къде?

# 264
За срещата и аз идвам само да не на китайски ако сте съгласни.

# 265
4esto na vsi4ki koito parznuvat prez meseca!!! az malko sas zakasnenie no biax v germania i zatova taka.sno6ti se varnaxme, i parvata mi rabota be6e da pregledam kakvo stava tuk, no biax skapana ot pat i zatova ne pisax vednaga--to mnogo pat mnogo ne6to-ujas!! kupixme si nova kola da se poxvalia!!!! snimki da vi pusna, no prosto niama, za6toto imaxme takiva premejdia-lo6i 4e izob6to ne mi be6e do snimki. kato se vidim 6te razpraviam, 4e 6te izpi6a1000000000000000 stranici ako po4na. abe vajnoto 4e se pribraxme. A pak eva taka se e promenila za tezi dni deto ni niama6e i kato se e otpi6tila da govori ve4e.. xaxaxx mnogo e sme6na.
ta kakvo stava za sra6tata???

# 266
  • Mediterraneo
Честно казано, аз съм навита за среща. Обаче хич не ми се иска да е по обед в тези жеги  Stop а повечето сигурно нямат възможност да е надвечер, примерно  newsm78 Решавайте, аз после ще умувам дали ме кефи идеята  Peace

# 267
Аз мога и надвечер и до късно, няма проблем, ако другите са навити.

# 268
  • където има любов
И аз мисля,че идеята за надвечер е добра.На последната среща на която идвах на Виенска по обед така се изпържих,че нямам желание в тези жеги по обед!

# 269
Здравейте, малко се бях покрила, но отново съм тук. Laughing
В събота компа ни "изпуши", ooooh! та едва сега имам възможност да прегледам форума и естествено първо на шуменската тема отдавам внимание  Peace

Благодаря на всички за пожеланията по случай рожденния ден на Яни. Hug Heart Eyes Купона беше на ниво, но горещината събота и неделя направо ни скапа. #Silly

Честит рожден ден и от мен на Дидка и Димана!!!

На патерици, но пък от сърце Wink smile3525
Бъдете здрави и щастливи и нека усмивката никога не слиза от лицата ви!!! smile3510 newsm10

Честито бебче на Цвети! stork-boy
Да е жив и здрав малкия юнак и много да слуша и радва всички в къщи!

Последна редакция: чт, 24 авг 2006, 14:19 от Кари

Общи условия

Активация на акаунт