Шумен - 8

• 16 304
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Нали членувам в една младежка организация и в програмата на президента беше заложено "на кафе с млади активисти". Та пихем по един сок  bowuu и после помолихме за снмка. Ама те едни медии като се завъртяха, пак се прочухме.....

Аз утре заминавам на море в Албена. Като се върна ще разказвам.

# 241
Eeeeeeeeх, на никой не му се пише май Sad А пък ние пак сме с разтройство. Аман вече от тези летни вируси тази година. Детето ми се свърши направо... ooooh!

# 242
О, Рале и ние сме така с Танюшата. Педито казва, че щом е само по няколко пъти на ден не било разстройство. Нашето е от зъбите. Ама и на мен ми писна. Вчера щях да ходя да се видим с Димана в градската, ама не посмях. Днес вече нищо и няма newsm78 #Crazy Сега за събота и неделя ги пращам с нашите на село, че имам плачевна нужда от почивка. Такива диванета са, направо нетърпими и ме скапват от умора цялден.

# 243
Е Диде защо така говориш за малките сладуранки. Били диванета - какви са ти послушни дечицата.
Стига бе хора направо ми настръхва косата от тия грипове УЖАС.

# 244
Честит Рожден Ден, на малкото сладко Янче Бибиянче!!!

Мило Яни, желая ти много детски радости и прекрасни подаръци на най - прекрасният за теб ден рожден. Желая ти също да растеш щастливо и жизнерадостно дете, да радваш родителите си и малко и да ги поядосваш. Нека бойните рани на главата ти бързо зарастват и с времето да намалява и тяхната бройка. Целувки и прегръдки!

# 245
Честит Рожден Ден на сладката Яна, нека расте здраво и прекрасно дете. Много целувки и от нас трите  bouquet  bouquet  bouquet

# 246
Честит рожден ден Яни! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59  bigdance2  bigdance2  Party Time Tada  ura dance danceГолям купон те чака миличка!
Кари нека ви е жива и здрава и да има най-прекрасното детство/то с такива готини мама и тати й е в кърпа вързано де/И скоро да отиде на София ленд Laughing

# 247
  • при Arctic Monkeys
и от мен честито на Яни!  bouquetнека да е много здравичка!
Я ми препоръчайте добър педиатър,който да е поне малко в час с новите тенденции. Praynig

# 248
Честит рожден ден на Яна!  bouquet
Да е здравичка и послушничка, че следващия път и Яничка на Леденика  Grinning

# 249
Момичета, да ви кажа една прекрасна новина - днес видях Цвети, вече е родила( на 10.08) момченце - Даниел. Родила е със секцио във Варна и всичко е минало наред, но още не се е организирала за да пише, та и обещах аз да ви пиша и кажа новината.
Да и е жив и здрав малкия Даниел, нека расте послушно и лъчезарно дете  bouquet  bouquet  bouquet

# 250
Честито Цвети, да ви е живичък и здравичък малкия Дани!!! Ех, как се радвам, че имаме още един Даниел в групичката. Желая на щастливите родители, много прекрасни моменти с малкото им съкровище!!!

A new addition,
What a joy,
Is it a girl,
Or is it a boy?

Tiny arms,
Cute round face,
You are born into a world,
With no disgrace.

Congratulations,
This is true,
A brand new baby,
Is at home with you!

# 251
Цвети, сложих ти бебче в заглавната страничка, да ти е честито!!!

А за протокола  /ха ха как звучи, ако искате като статистика да го водим/  да отбележа интересен факт..... Знаете ли, че в момента групичката ни е от 22 бебета/дечица/, 11 от които момиченца и 11 момченца. Peace

# 252
Ехо оня ден идвах аз във вашият град и мн. ми хареса  Grinning ама като не се сетих да пиша да се видим ако искате,че ми трябваше  екскурзовод  HugНо другият път ще знам  Hug

# 253
Здравей Дея, много ще се радваме да ни посетиш отново. Ще ни предупредиш от по - рано, че може и да се организираме повечко мами. Hug

# 254
  • Mediterraneo
Здрасти на всички.

Честит рожден ден на малката принцеса Яна! Да расте здрава и засмяна, за радост на тати и мама!    newsm18  Party Time  costumed034 Tada Gift Gift Gift Gift Gift Gift

Честит син на Цвети! Да е жив и здрав и много да ви радва!   ylinfant

Ние вчера ходихме до Търново. Кръщавах една приятелка и дъщеричката й в един манастир в АРбанаси. Това е егати селото, честно. КАкви къщи, какви басейни, дворове... мани,мани  ooooh!. Искам и аааааааааааааааааааааз   smile3514 Ама това в някой друг живот...  Confused

Вечерта пък бяхме на РД на зълва ми. Добре че Силияна беше у нашите с преспиване, че си отпочинахме. Вече спокойно си я оставям там, тя много слуша, справят се с инатите й:mrgreen:, а аз си почивам.

Общи условия

Активация на акаунт