Шумен - 8

• 16 316
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
  • някъде там
Кари,как е на Леденика? Смятаме да ходим тази събота.Има ли работно време? Simple Smile

# 226
Кари,как е на Леденика? Смятаме да ходим тази събота.Има ли работно време? Simple Smile

Работното време е от 9 до 17 часа. Изчаква се да се събере група от 15 човека /става бързичко, особено по обяд/ най-малко и се влиза. Обиколката е около час /нашата беше малко повече, защото групата дето се беше събрала беше около 40 човека ooooh! и докато се изнижем...../. Вътре е страхотно, самата местност също. Ако нямате къде да спите там има една хижа с хотелска част и ресторант /само дето храната се приготвя мнооого бавно ooooh!/.Ако искаш мога да ти дам телефони.
Приятно изкарване, вярвам, че ще останеш доволна. Peace

П.С. Забравих, Embarassed носете си връхна дреха, че в пещерата е студено.

Последна редакция: пн, 14 авг 2006, 18:45 от Кари

# 227
  • някъде там
Аз имам леля в Оряхово. Там ще ходим на гости, но ми се иска да заведем малкия в Леденика.Благодаря ти обаче за съдействието  Peace

# 228
Здравейте, ние се завърнахме, благополучно.
Прекарахме един дълъг и труден месец, но иначе доста се разнообразихме.
Още първата седмица пипнахме много гаден вирус /начална фаза на вирусна пневмония/ но ги хванахме навреме слава богу. После кашляха сигурно 2 седмици след това, и тъкмо всичко тръгна и се канехме да изкараме щастливо последната си седмица и пипнахме гадния летен  грип #Crazy На капак на всичко като се прибирахме хвръкна едната гума на колата и трябваше да кибичим 2ч. да чакаме да дойде друга кола да ни прибере. Много се изплашихме, но слава богу че сме живи и здрави и само с уплахата се разминахме. Абе хората са казали "С деца на море...."  Laughing иначе имахме и страхотни моменти, скоро ще ви пусна снимки.
Много ми домъчня за всички и за срещите ни. Чакам с нетърпение да се видим.
Айде лека вечер, че умирам за сън. Дивотиите много ме изтощават на последък.

# 229
Малеееееее Диде, тръпки ме побиха, как така хвръкна тая гума. Dizzy Face Много страшно ми стана като прочетох. Добре, че всичко е наред и сте живички и здравички. newsm17
Кари, душко, бяхме на Иканталъка - на 4-5км от Балчик, по посока Каварна. Ей, ама много ви се кефя на вас, с каква смелост ходите насам натам. И в тая пещера Янчето сама ли си вървеше или я носехте. Аз малко щото не съм ходила и не знам какво е що е, че питам. Blush
Пети, успех ти желая, дано вземеш книжка още от първото явяване.  Hug Ще разправяш после. Мен все ме ръчкат да взема книжка, ама пусто като ме е хванало шубето и не ме пуска... Embarassed То не опира до колата, ако става въпрос, има какво да се кара, ама тя книжката кола не кара... Mr. Green

# 230
Диде добре дошла мила HugДобре че всичко е минало благополучно.Момичета от 9.30 съм на курмуване бягайтеееееееее.Ох Рале да не мислиш че мене не ме е страх,но Сашо се върна в неделя и ми заяви че от понеделник съм на курмуване.Не ме питай как треперя и аз Mr. Green

# 231
Ауу Диде, какви са тези неща около вас. ooooh! Добре, че всичко се е наредило вече. Peace
Рале, ние ходихме без Яна Blush, то в тая пещера как щехме да я носим незнам, пък и тя едва ли щеше да прояви желание да влезе. Wink Татито ни беше на състезание там и аз намазах с него, бяхме младоженци  Heart Eyes два дни. Joy

# 232
Мале ,мале колко нови мами се насъбрали  Wink що нещо сте изписали бе хора  Grinning ами така аз като нямам нет сега и немога да се включвам  Cry то добре че се виждам с някой от вас, че да не се забравим  Wink , не че някой ме усведомява какво става тука де  Confused Wink Wink
Айде кажете нещо за среща ама без деца че поне на срещата да се видим то като няма да е в нета  Grinning

# 233
  • при Arctic Monkeys
ние пък имаме запек, 3ти ден
кажете съвет

# 234
Здравейте!
Рале,много хубави снимките, ама как си си играла да ги правиш в началото.

Диде, добре дошла! Вие голямо море сте изкарали. Разкажи и за веселите моменти.

За срещата и аз съм фен.Хайде казвайте къде ще ходим.

Аничка, за запек:
1.ако коремчето и не е твърдо, няма проблеми,можеш да я изчакаш още малко
2.най безотказното средство е с термометърче натъркано в сапунчето и и пъхаш в дупето, и леко развърташ, после и помагаш като притискаш краченцата към коремчето
3.има и разни лекарства като дуфалак, но аз не съм фен на лекарствата и не съм пробвала така
4.някои съветват с овесена вода, но не ти препоръчвам , защото има глутен, а не е добре да се дава на бебе
5.яж не що разхлабващо, да и предадеш чрез кърмата.
Успех, дано да се изака по скоро Рая.

# 235
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 236
  • Шумен
Deshtovidi, благодарим ти за информацията Simple Smilebouquet

# 237
  • при Arctic Monkeys
Ани, мерси за съветите, още снощи й направихме процедурата с термометъра и се изака, а днес вече и самичка.Сега имаме друг проблем-уж се кърмим, на поискване и не знам си какво, кърма имам много,а за 20 дена не е наддала нищо. CryТози път вече съм решила да дохранвам Crossing Arms

# 238
Аничка, как разбра че имаш много кърма, щом не е наддала?

Днес бяхме на среща с президента. Та успяхме и да се снимаме.

# 239
Браво Ани smile3501, как успяхте да се доберете до него?

Общи условия

Активация на акаунт