Шумен - 8

• 16 318
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
Браво Ани. Кога ще ходите.И да изкъпете Ивко в морето.

# 211
18-20 август! Малък е още за къпане!

# 212
  • Шумен
Къде изчезнахте всичките?

# 213
Здравей Вики, аз съм тук ама сама да си пиша нещо не върви. Много се разхождате бе хора. Драскайте по някой ред от време на време.

# 214
Добра вечер на всички!
Ние се завърнахме успешно от моренцето Grinning
Здравей Вики, добре дошла из нашите редици.
Смятам утре като се наспинкаме да пиша по-подробно, че стана късно сега. И снимки ще пусна обещавам Peace

# 215
Добре дошла Рали. Как изкарахте? Искам да гледам снимкииииииии.

# 216
  • при Arctic Monkeys
и ние сме тука, това дете ми виси нон-стоп на гърдите, вкл. и в момента! ooooh!
.то смуче,то дъфчи, така ме боли вече1иска постоянно да бозае и това си е.вчера даже й правих малко ам,имам чувството че не се засища newsm78

# 217
  • Шумен
Здравейте Tonii,anichka5 и Рали. Рали, търсих те, ще те изчакам да се наспиш и се надявам утре да поговорим. Tonii, наистина никои вече не пише. Мен ми е ъпо от няколко дена, нищо не ми се прави. От  понеделник пак съм болничен ...........   Cry

# 218
ЕЕЕ , появихте се бе хора! Раличка отиде на море и темата замре!  Mr. Green

# 219

Снимкитеееееееее

ЕЕЕ , появихте се бе хора! Раличка отиде на море и темата замре!  Mr. Green
Е как така, не се излагайте..... Mr. Green

Та за моренцето, какво да ви разправям, сигурно ви е ясно какво е да отидеш с две зверчета на море. Малко ми се наду главата ooooh!, ама имаше емоция. "Станцията", ако въобще може да се нарече такава, беше трафопост на Енергото пригоден за живеене.  Crazy Имаше два етажа и три стаи. На втория, където бяхме ние имаше трапезарийка, кухня и баня с тоалетна. Абе като изключим позападналостта горе долу биваше.  Thinking
Общо взето както вика моя мъж участвахме в Сървайвър. Още първата вечер Борко пропадна с матрака в леглото. То да се чудиш да се смееш ли да плачеш ли.  Laughing Аз спях между двете диваненца щото много се връткат и Дани се качваше на главата на кака си.  Mr. Green Кофти, че от време на време ме сръгваха, сритваха или ми удряха шамари.  Whistling Ех последната вечер беше най-кошмарна щото ни изядоха комарите. То не беше таблетки в контакта, то не бяха пръскала, ей нищо не помогна, Дани е направо нарешето. Само на ходилото има около10-15 ухапвания. Sad
Иначе изкарахме плажчето, времето беше едно такова шантаво, ама с децата ходехме предиобед за 2 часа, после следобед като се наспят и в дворчето им пълнехме басейна и там шляпуркаха докато им се смръзнат дупетата. Аз се възползвах, че си имахме бавачка /майка ми/ и ходех следобед на плажа. Казвам сама, щото Борко се прибра в неделя и беше в командировка в понеделник и вторник. Така, че изкара с нас плажовете в сряда и четвъртък. Ама то пък времето беше така жежко, че и двамата тогава се поизпекохме яката.  grinning039
Няма какво да се оплаквам, чак толкоз. Условията не си бяха кой знае какви, то за 2лв на легло на вечер, какво ли друго да очаквам. Изкарахме ли - изкарахме. Почерняхме ли - почерняхме. Елате го вижте Дани сега какъв е скандинавец. Такъв един загорял с руса коса и сини очи, пу пу, да го изпапкаш. Пък и като се е научил да ми вика Лале, ех сладура, ша го идзям.
Айде стига, то за разправяне много има, ама поста много дълъг стана.... Mr. Green Hug

# 220
Рали хубави снимчици сте си направили. smile3512 и имате като нашия басейн( то май целия град имат такива).Радвам се че сте изкарали хубаво.

# 221
Мале каква картинка съм сложила.

# 222
  • при Arctic Monkeys
 аз пък купувам стол за кола за моята принцеска
ако има някой умалял, да свирка
а, търсим си и апартамент, в добруджанския района на РУМ и центъра.
ама един постинг направих и аз... Embarassed

# 223
Здравейте и от мен LaughingЧета редовно/не че има кой знае какво да се чете де.От днес започнах шофьорските курсове така че като видите червен форд да бягате LaughingТърся си учебника който бил някакъв нов и било много хубаво обяснено,така че ако някой има да ми услужи да свирка. Аничка аз живея в раьона ,но не съм чувала да се продава нещо.Все пак ако чуя ще ти кажа Wink
ИИИ Рали старашен е станал Дани.И колко е пораснал хубавец Hug

# 224
Здравейте, ето ме мен wavey
Рали, много хубави снимчици. Simple Smile Къде бяхте на моренце?
Ние събота и неделя ходихме до Леденика, ей много ми хареса тая пещера. PeaceМалко се поизморихме от многото път, но си заслужаваше. Party
Пете, успешно доизкарване на курса. Peace

Общи условия

Активация на акаунт