Шумен - 8

• 16 347
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
  • Mediterraneo
Аничка, Силия днес беше в стихията си, но от лошата страна. Спеше й се ужасно и беше вкисната. Иначе все така беснее, но се забавлява, а днес се чудеше каква да я върши. Беше й скучно, защото нямаше с кого да си играе, другите от компанията бяха все по- малки от нея.

Я не се заслушвай много какво приказва този и онзи, гледай си детето, както ти е удобно и ти харесва на теб. Няма да му навредиш! Интуицията на мама е най- добрата!

Кари, мисля, че торти от втория тип съм виждала. Май каталог в Трънчев  newsm78

# 196
Ехеей Аничка, я не се шашкай Peace. И аз го гледах това предаване, но нещо немога да се съглася с всичко казано от тая докторка Crossing Arms Rolling Eyes
Аз също кърмех на поискване, като си се насуче хубаво детото, то само си огладнява горе-долу на 3 часа и пак си е режим. От 12 до 6 не съм давала, защото моята маймунка си спеше, не ми се е будила /чак като започнаха зъбите и тогава си и давах, не съм и отказвала/.
Също бяхме на Хип-чайче, то си е вода. Wink
Ей с т'ва за шапката пък направо ме застреля- в тези жеги Crazy кусур му шапка на детето в количката ooooh!
Виж със зехтин/масло през лятото не съм мазала, само с мляко. Peace

# 197
  • при Arctic Monkeys
не се шашкам ама са ми много тъпи такива лелки дето - едно си баба знае...че тя майка ми на 60 години е по-отворена за нови неща,хем 2 деца сама е отгледала. .
Кари, мляко ама мойта се беше нашарила с пъпки цялата от родилното още и една детска сестра позната ми каза без химия и за това.там причината беше добрата в кавички хигиена. сега пък жеги...ама Божилова ми изписа гентамицин и се изчисти лицето.беше като маймунка,милата ми. Confused

# 198
Кари на Давид има разни такива торти. Не съм сигурна дали точно това тигърче, но има такива. А ако поискаш може и по твой модел да се съгласи Митко, той е голям майстор. За сватбата пастите по мой модел ги прави!

Аничка, и аз кърмя през нощта като е гладен. Вече много рядко се буди през нощта, но ако е гладен няма да го оставя да се мъчи. И ние преди само на чай карахме, то пак си е вода. А сутрин винаги след 10.30ч излизам по разходки, защото преди това не мога да се оправя. А това за шапката е абсурд. само веднъж му сложих шапка и му се изпоти главата и оттогава край. А зехтина го използвам само в кухнята. но ако така са те посъветвали, незнам. То сега си има доста хубави мазила.

# 199
  • Mediterraneo
Когато Силия беше на около месец ни се налжи да посетим дерматолог. Тя ме посъветва да мажа бебето само с бебешко мляко. Да забравя за бебешко олио, зехтини, пудри и т.н. Така и процедирах, не съжалявам. Личното ми мнение, че е ужасно горещо времето за процедури със зехтин  Peace

# 200
  • при Arctic Monkeys
не знам с какво ще я мажа ама постоянно реве а вчера постави рекорд-10 часа без сън Sad

# 201
  • при Arctic Monkeys
да питам нещо-защо като имам 73 пуликации тук ,ми се отчитат едва 21??

# 202
Тая история с Рая ми напомня за бебето на Аниташон. И тя има момиченце. Преди време пишеше в темата, но нещо се отказа. И нейното детенце така все ревеше.
Аничка, трябва да си много спокойна мама, защото бебето усеща настроенията ти.  Peace
За публикациите, в отчетни не се отчитат че пишеш. Тези 21 са защото си писала в други теми.

# 203
  • при Arctic Monkeys
не знам,според мен покрай тия колики се изгевези и свикна да се разнасяме на ръче и да се люлеем в леглото.сега спи, но преди това рева докато не я взех на спалнята, дадох и да суче и така заспа.самостоятелно не иска да заспива и това е.другото което си мисля е тоя бум в растежа,вчера докато будува 20 пъти сука. ooooh!

# 204
Аничка не се притеснявай за разгевезяването от носенето на ръчички. Деница имаше невероятни колики,пищеше по цяла нощ,чак от рев заюсваше(или както там му се вика онова състояние, в което посинява и не може да си поеме дъх).Опитахме какво ли не и топли кърпи и всевъзможни капки и мазила, и бабешки илачи, нищо не помагаше. Налагаше се по цяла нощ с майка ми да се редуваме да я носим на ръце и да я люлеем в количката.Е, и това не помогна!Оказа се,че има алергия към белтъка на млякото. Започнахме да даваме хипоалергенно мляко и коликите секнаха от раз. Ако и вашите колики са такива,ако искаш посъветвай се с Педиатърката ви.Най-лошото в този случай е, че ще трябва да спреш да кърмиш, ама ако е за доброто на детето си заслужава. След това ми трябваха точно 4 вечера да се отучи от ръчички и люшкане в количка.Слава Богу вече спряхме това мляко и няма колика, няма дявол. Вече е 7.550кг. и 69см. Личната се бъзика,че била "бебето гигант" newsm62 smile3521 newsm10 А относно мощното хране не и аз храних доскоро на 3 часа и днем и нощем. Тя сама се отказа от нощното хранене. Така че не го мъчи детенцето храни си го и нощем.
Аз май станах супер многословна, ама като си нямам комп в къщи и сега наваксвам smile3534 

# 205
ООО Даре, Дени наистина много пораснала.

Аничка, вярно че и бум на рстежа имаше. Ние такова чудо сме немали.

# 206
  • при Arctic Monkeys
е да,ама днес сме спокойни,папкаме, кокорим се, цъцрим по малко и спинкаме.

явно ден с ден не си приличат и това според мен е нормално за такова малко бебе.
освен това вчера беше адски задушно и горещо,може и от това да е била неспокойна...
не мисля,че има алергии, освен това нощем спи /да чукам на дърво/.
ТЪРПЕНИЕ му е майката, явно. Thinking

# 207
пу-пу, дано да ти е все така послушна като днес Рая!

# 208
Здравейте и от мен.Аничка коликите ще минат ама трябва търпение.Не е необходимо да си спираш кърмата щом тя суче.
Да се похваля и аз. В неделя водихме Стоян на плаж.Беше голямо шоу. На дребния му хареса да се цапка във водата.

# 209
Браво на вас и ние ще водим Ивко скоро на море!

Общи условия

Активация на акаунт