Шумен - 8

• 16 351
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
Аничка рано ви е за захранване, а и щом сте с колики.... Нищо ли не я успокоява поне за малко от по горе приложените методи. Сега се сетих и още един: За спокойно дете  е нужна спокойна мама! Излизате ли по разходки вече?

# 181
вместо за се бъзикате, кажете нещо за колики Crossing Arms Thinking ooooh!

newsm78 Опитай и това - към копъра прибави и анасон/ 1 кафяна лъжичка копър +1кафяна лъжичка анасон на 1 чаена чаша вода/.
На моите деца поне им помагаше, дано и при вас има резултат.  bouquet

# 182
  • при Arctic Monkeys
neli,давам й чая на Хип,той ги съдържа тия неща.и редувам капки на Бебинос със Саб.днес  е спокойна, явно е на периоди, а и вчера от тая имунизация може да се е стресирала.
Ани, излизаме от 12-я ден още, навън й действа добре въздуха.поне нощем спи винаги, за чукна на дърво,но пък се събужда 2 пъти за хранене.и аз я кърмя, нямам намерение да я залъгвам,като е гладна да яде и нощем.резултатът-порастнали сме с 4 см. и 800 грама Laughing Laughing

# 183
Браво на хубавото Райче smile3501 Ех сякъш вчера се роди, пък един месец стана.
Мацки, ние утре заминаваме на моренце newsm44 за цяла седмица. Евентуално към събота - неделя ще се приберем. Да се пазите и да пазите децата си, че тия вируси  ooooh! ooooh! ooooh! Дани предната седмица ми разказа играта с това повръщане. Накрая вече едвам ходеше и искаше само да го нося. Отделно дето вкъщи само по земята лежеше и беше един такъв криииииив. ooooh! Страшна работа беше... Sick Ама важното, че мина и вече сме значително по-добре. С нови сили за морето Peace, пък да видим как ще се представим за първи път на моренцето Rolling Eyes
Целувам ви и ако има от къде ще пиша от там.  bouquet  bouquet  bouquet

# 184
  • при Arctic Monkeys
eeeх някои хора и на море  ще ходят...  Sunglassesние пък моренце до догодина-йок...да сме живи и здрави итова ще стане!

# 185
Рали, приятно изкарване на моренцето!!! Къде ще ходите? Оооф, аз вече почти забравих, че и ние бяхме Blush, дали ще ни огрее още някой друг ден да си попечем дупетата... Rolling Eyes

# 186
  • някъде там
Само да ви кажа- ако децата ви започнат да кашлят, колкото и безобидно да е това,т.е. без температура,водете ги на лекар.
Има много страшен вирус в момента.
Ние ей така уж на шега, стигнахме до бронхит,но една приятелка с малкия влезе в болница тази вечер. От начало много я изплашиха че детето има сърдечни проблеми и нещо вродено, но накрая след обстоен преглед се установи  много лоша пневмони и то от точно този вирус,защото в началото е като нещо безобидно и родителите изчакваме с антибиотиците, и накрая...... лошо.
На заминаващите на море Hug приятно море Peace

# 187
  • Mediterraneo
Рале, весело море! Да се върнете черни и щастливи.
Илона, мерси за предупреждението. Аз с АБ не изчаквам никога  Stop. Изпишат ли й- давам на момента. Не съм доктор, че да знам какво е най- правилното, нито пък искам да си правя експерименти с детето си. Затова са лекари, пък ако дават АБ, значи трябва- ако не се доверявам, защо да ходя изобщо на лекар  Grinning

# 188
  • някъде там
Имах предвид,че не изписват антибиотик веднага, защото на пръв поглед е нещо безобидно, а ето че не е.
Просто вируса е гаден и детско отделение е пълно с деца с пневмония Peace
Успех, дано всичко мине покрай вас, че на никого не му е хубаво да са болни слънцата. Wink

# 189
Само да ви кажа- ако децата ви започнат да кашлят, колкото и безобидно да е това,т.е. без температура,водете ги на лекар.
Има много страшен вирус в момента.
Ние ей така уж на шега, стигнахме до бронхит,но една приятелка с малкия влезе в болница тази вечер. От начало много я изплашиха че детето има сърдечни проблеми и нещо вродено, но накрая след обстоен преглед се установи  много лоша пневмони и то от точно този вирус,защото в началото е като нещо безобидно и родителите изчакваме с антибиотиците, и накрая...... лошо.
#Crazy А стига бе! Ивко от вчера започна да кашля леко. Олеее, звъня на педиатъра!

# 190
За сега нищо ни няма. Изкарах си акъла с това кашляне като прочетох.
Сега да пожелая на Рали приятно изкарване на морето.

Аничка, оказа се че с тебе се познаваме.  Wink Преди малко сте се видели с мъжа ми в градската градина и си ми пратила поздрави. Мерсиииии!  Party Той като ми каза че си родила на 1 юли и аз викам Рая ли се казва дъщеря и? И после ОООО ама тя пише във форума. А той си мислел да ти кажа да пишеш тука.  Laughing Joy

# 191
  • някъде там
Ани, не се шашкай толкова, не затова ви казвам а за да имате едно на ум Peace
Радвам, се че сте добре.
Отивайте на разходка. Party

# 192
Тя разходката приключи, в почивните дни татито се занимава с това.  PeaceСледващата разходка е след 17ч

# 193
Момичета, скоро си имаме рожденничка и сега съм на тема торти. Искам нещо по така, раздвижено, не стандартна кръгла торта със сметана или шоколад отгоре. Това ми допада като идея, може и това / в краен случай/, в другите градове знам, че работят такива модели, но дали някой цех в града ще се наеме да ми направи, нали повечето си имат каталози и работят само по тях. Thinking Ако някой е поръчвал или хапвал нещо от сорта да свирка Whistling Hug

# 194
  • при Arctic Monkeys
Ани, познаваме се я ,то в този големия град... Winkама таткото ви как е запознат със всичко, нашия хич го няма.
Димана,да ти е жива и здрава щерката, голям бяс била наистина! Grinningпостоянно ли е така или на периоди?
току що гледах предаването Биберон по Скат и установих че нищо не правя като хората!аз кърмя на поискване и през нощта например по 2 пъти,като се разциври, а някаква докторка каза точно обратното-от 12 до 6 без храна,само на вода newsm78
аз вода не давам-само чая на Хип newsm78
не трябвало да се излиза между 10.30 и 17  newsm78часа и то само с памучна шапка  newsm78
да се маже с козметика след баня а аз мажа със зехтин и то не винаги  newsm78
май много  newsm78 станаха...

Общи условия

Активация на акаунт