Шумен - 8

• 16 354
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Aма ти какво бъзикаш ли се с мен  hahaha

# 166
  • при Arctic Monkeys
вместо за се бъзикате, кажете нещо за колики Crossing Arms Thinking ooooh!

# 167
anichka5 topli karpi ili sas  se6oara kato xlen4i mnogo. ima edin 4ai-BLEVIT DIGEST ima i na HIP , ili kapki- Sap Simpleks, az pone tova davax za koliki

# 168
Ний май нямахме колики, но все пак давах:
1. Еспумизан
2. Чай на Хип против колики
3. Копърена вода
4. Обръщам по коремче
5. Мажа с мехлемче за коремче Бебинос

Дано да ви минават по бързо  Peace

# 169
  • Mediterraneo
1. Еспумизан
3. Копърена вода
4. Обръщам по коремче

И-и-и, Ани, ти на нямането цял арсенал си приложила, а ако имаше...  Mr. Green
Аничка, с всичко и без нищо, все тая- коликите ще си минат от самосебе си, а облекчението е много кратко от всичко това.
Аз давах капки Саб симплекс и чая на Хип.

# 170
1. Еспумизан
3. Копърена вода
4. Обръщам по коремче

И-и-и, Ани, ти на нямането цял арсенал си приложила, а ако имаше...  Mr. Green

А бе Граматикова вика че имал, ама като не ми е ревал , как да кажа че има. И аз давам!

От няколко дни си повтарям да не забравя да напиша нещо и все забравям, ама ето на вече пиша го:
Майка е очарована от възпитанието на Силия. И ако е вярно това дето ми разправя искам и аз да си възпитам детето така, къде да вземам уроци.

И още нещо се сетих да ви разправя: Вчера седим си с майка на една пейка на кристал и си хапваме сладолед и идва един  около 40г с бастунче и дълга коса и пита може ли да седне при нас. Естествено че може. Аз по едно време станах да бутам количката че Ивко се разрева и пристига една леля с бойна стъпка и сяда на пейката и почва да вика на оня, че всичко видяла, любов въртял на пейката, вика му "Курварин с курварин" и го натири да се прибира. И аз ей така  #Crazy Ама един смях му ударихме с майка. А тая лелка си тръгна и върви и се обръща да ме гледа злобно. Как не изядох един бой и аз незнам. Но след една минута идва друг господин, спретнат и пита може ли да седне.  Mr. Green И аз викам на майка да вземем да тръгваме че да не дойдат и тоя да си го пребират, че аман от любов по пейките.  Party

# 171
Аничка, да не те обезкуражавам, но и аз като Димана ще ти кажа, че коликите минават когато им дойде времето. Rolling Eyes
Аз какво ли не давах- Еспумизан, Саб, Бейби нос, чая на Хип, копърена вода...... и резултата-4 пълни месеца колики- кошмар Crazy, милото ми детенце. ooooh!
Е...минаха, ама започнаха зъбитеее tooth Smile
Много те успокоих Mr. Green, но няма страшно, всичко минава, само да са ни живи и здрави дечицата Praynig Peace

# 172
Няма начин.Има ли колики спасение няма.Нищо не помага просто си ги има и то е. ThinkingКато минат бързо се забравя. Joy

# 173
  • Mediterraneo
Майка е очарована от възпитанието на Силия. И ако е вярно това дето ми разправя искам и аз да си възпитам детето така, къде да вземам уроци.

newsm78 Силия и възпитана ?! Този филм къде го дават, бе мило? Тя е абсолютна дивачка и бяс. Не знам майка ти какво възпитано видя в нея. Само крещя и бягам подире й. #Crazy Ама да ми е жива и здрава, все някога ще се възпитаме  Mr. Green

# 174
Каза ми че си я наказала за 10 мин в количката и тя седяла там 10 мин без да мръдне и после не посмяла да отиде към люлките (за това било наказанието), за да не я прибереш у вас.

# 175
 smile3532 smile3532 smile3532 kak zvu4i samo <<< ZA DA NE IA PREBIE6 U VAS>>> taka li pravi6 be DIde? gorki4kata Silia-samo da progovori 6te vidi6 ti!! newsm53Samo da sa jivi i zdravi vsi4ko se iztraiva niakak s cenata na mnogo nervi,  tarpenie ili kakvoto i da e. A za vaspitanieto..... az smiatam 4e e mnogo otnositelno. vsi4ki iskat da sa im vaspitani decata, no 90% zavisi i ot samoto dete. u4ili6te po vazpitanie niama, za6toto niama normi i pravila v tazi nasoka, a ako ima6te dosta po-umni xora ot nas do sega da sa go izmislili ve4e Peace

# 176
  • Mediterraneo
kak zvu4i samo <<< ZA DA NE IA PREBIE6 U VAS

Чети, душа, чети!!!

за да не я прибереш у вас.

# 177
  • където има любов
Това с пребиването звучи страшно!Но още по-страшно е ,че все още има такива хора,които пребиват децата си.В нашия вход има една ,която бие детето си за щяло и нещяло.На два пъти съм засичала детето да плаче и бяга по стълбите,а след него "БЯСНАТА "майка,която крещи и налага.Направо тръпки ме побиха.Такива хора не заслужават да имат деца!
Диде,а ти обещай,че няма повече да прибиваш малката ми приятелка! smile3521
Цвети и аз понякога чета между редовете!

# 178
  • при Arctic Monkeys
оф,какво да я правя моята,все реве!колики ли е ,какъв дявол е не знам,ама ще се побъркам.
на висчкото отгоре Божилова иска да захранвам със сокове а аз нямам такова намерение Crossing Arms
абе някои хора май живеат с медицината от моето детство Close
не изписа навреме мазило и сега имаме обрив и по главичката ooooh!изобщо...

# 179
Така е Аничка.Божилова не става аз ти казах.А за коликите това е положението. Ще спре да реве когато и минат. Разбирам те ,защото Стоян ми рева три месеца и се бях побъркала. Но като минаха коликите и стана добро дете не мога да се оплача поне за сега. Ама да не казвам голяма дума , че нищо не се знае........

Общи условия

Активация на акаунт