Шумен - 8

• 16 385
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • при Arctic Monkeys
а, нищо й няма за сега, слава богу, само един гаден обрив, мажа я с реванол и цинкова маз ама нещо не помага.просто проучвам мнения.на 3ти сме на ваксина.нещо не ми вдъхва доверие жената,та да видим Thinking

# 151
  • някъде там
Аничка,кой ви е личния лекър?

# 152
  • при Arctic Monkeys
д-р Радев. по съседски, кабинетите им са в нашия блок,за това ги ползвам и Радев и Божилова, много е удобно.от него съм доволна горе-долу, от педиатърката ще видим нататък.

# 153
  • някъде там
Нашият личен лекър също е Радев.
Много съм доволна,много внимателен и точен човек.
За малкия си вземам направление за д-р Ангелова.
За нея думи нямам страхотна е Hug

# 154
Такаааа никой нищо не казва за срещата.  Rolling Eyes Предлагам да се организираме към 5 на Мики и то ако има места на заградената част, т.е. в дясната страна където е пързалката. Може да сме двама трима, но какво от това, който иска да заповяда всички са добре дошли.  Hug
Ани, душко какво стана, оправи ли се с картинките? Ти ще дойдеш на срещата сигурна съм, разчитам на теб. Аз така или иначе съм там с двете дивачета .... Mr. Green

# 155
И аз ще дойда

# 156
Аз сега се прибирам от едно парти. Вчера правихме парти на Ивко. Сега отивам да си го прибера и него и в 5 съм в градската.
Рале нали виждаш резултата - един червен хикс. Ама нямах време да разуча как се вмъкват картинки, но ще го измисля някак  Peace пък ако не , ти ще подскажеш.  Laughing Поне бързо схващам!

# 157
Ани, излиза ти x, защото в случая си пейстнала линка на цяла страничка с картинки, а не на една само. Избери една, натисни пропъртис, и ще ти излезе адреса и, копни го и го сложи м/у [img] Peace
И аз идвам на срещата. Hug

# 158
  • Mediterraneo
Ква среща, кви 5 лв?! Я каква буря се изви навън! Това да ви е обеца на ухото- повече никакви срещи с деца  Mr. Green Има си време и за такива. А последната неделя от месеца е запазена територия само за мами  Naughty Ще знаете вече за другата среща  smile3521

# 159
Ми то времето май се пооправи само колкото да ни развали срещата!

# 160
Добре, че заваля, че да не ме е яд. Mr. Green

# 161
Само аз ли се минах да отида до Мики и съответно нямаше никой?  ooooh! Rolling Eyes
Като най-далечно живееща си направих една разходка напразно. Whistling Crossing Arms

# 162
Уфффф Кари, безпокоях се, че можеш да го направиш, ама за другия път ще знам. Naughty Пиши ми телефона си на лични, аз на Ани се обадих, ама на другите като нямам телефоните така става.. ooooh!
Браво Ани справила си се отлично smile3501, ама дай нещо по - розово, тия дяволи нещо не ги обичам.. Sick

# 163
Жалко за провалената среща.
Ужас скапа ми се компа.Той и без това е стар ама защо трябваше да се скапва.

# 164

Е нали скъпия ти се прибра от чужбина и донесе на детето , а не тебе лаптопа. (не мога да ги намеря тея компютри де останаха)

Общи условия

Активация на акаунт